Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

NT7 - prosím o pomoc - update indikátoru z NT6.5


tomnes

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

jelikož jsem musel kvůli WIN7 SP1 ukončit práci s NT6.5 (nefunguje po instalaci SP1) a definitivně se přesunout na NT7, rád bych poprosil, zda by mně někdo mohl pomoci aktualizovat mou verzi indikátoru AutoRetracement pro NT7? Mám drobné grafické problémy, věřím, že pro někoho zkušenějšího bude oprava hračka :-) Prosím, kontaktujte mě případně na emailu tomas@financnik.cz. Předem mnohokrát děkuji.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Dobrý den,

často jsou zde dotazy jak updatovat nějaký indikátor z verze 6,5 na 7. Protože se většinou jedná o poměrně jednoduchou záležitost, pokusím se popsat postup, aby to již každý dokázal sám.

1. předně jedna důležitá infromace na začátek, pokud se pokusíte kompilovat jeden indikátor, [bold] kompilují se všechny indikátory ve složce najednou [/bold]
2. z předchozího vyplývá, že i když nemáte chybu v právě otevřeném indikátoru (v editoru) a máte ji v jiném, nepodaří se vám kompilace. Toto může právě trošičku matoucí při hledání chyb.
3. každá chyba kompilace je zobrazena v editoru dole, pokud tam tedy nějaká chyba je, pomocí dvojkliku na položce sloupce [ital]NinjaScrip File nebo Error[/ital] vám editor automaticky najede na danou chybu. To znamená, že buď se vám najde chybný řádek ve vašem otevřeném indikátoru, nebo se vám otevře nové okno s tím chybným indikátorem a opět tam bude vybrán konkrétní řádek kde je chyba.
4. patrně zcela převažující problém s update indikátorů je změněný počet parametrů u některých metod/funkcí (ve verzi 7 to prostě bylo z nějakého důvodu změno). Když to trochu popíši, někde v kódu patrně voláte nějakou metodu/funkci které předáváte vaše parametry (nějaké hodnoty) a tady je [bold] zcela zásadní aby: pořadí, počet a typy parametrů byly správné [/bold]. Viz Help k dané verzi.
5. pokud je tedy toto váš případ problému, stačí si otevřít Help a tam dohledat popis jednotlivých parametrů a podle toho to upravit. Např. změnit pořadí, či přidat nějaký další parametr (což může být klidně i v kódu nepoužívaná hodnota, ale musí tam nějaká proměná být).
6. důležité tedy je sledovat hlášení v editoru, které vás přesně navedou k chybě

Aleš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...
  • 4 týdny později...

Přidám se do debaty. Tak jako Tomáš jsem používal do poslední chvíle NT 6.5... NT 7 už mám dlouho jen jsem ho odkládal na druhou kolej. Základní grafy mám nastavené, ale časem jsem začal postrádat možnost u CCI mít i histogram nad a pod nulovou linkou. Kdyby náhodou někdo měl tento upravený indikátor a mohl ho zde vystavit, budu moc rád. Případně dodám ty původní pro případný přepis. Díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Děkuji za rychlou odpověď. Zkusila jsem tedy Zen-Fire, ale při registraci na jejich stránkách se po potvrzení registračních údajů zobrazila stránka error - 403 - Forbidden: Access is denied.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied. ??????????????????

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 9 months later...

Zdravím členy finančníku.Mám jeden takový větší problém stáhl jsem si indikátor ten zkopíruju do \NinjaTrader 7\bin\Custom\Indicator a přes editaci ninjascriptu najdu zkopírovaný indikátor a při kompilaci mi to vždy hodí chybu(viz obrázek v příloze) a nejde mi jakýkoliv jiný indikátor brouzdám po netu i na všech fórách o ninjovi co jsem nalezl tak sem snad vše vyzkoušel, ale nic nefunguje jsem z toho už nešťastný.Ještě mě napadá jestli to nemá ještě něco společného s NET framework, ale měl bych mít potřebný a to 3.5.Prosím o pomoczkusím ještě připojit i indikátor.

19429

19430

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...