Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Track 'n Trade Pro 4.0.


Doporučené příspěvky

DObry den,

dnes jsem si precetl novy clanek na finacnikovy o Side-By-Side obchodovani na CBOT. Mam jiz rok zakoupeny TNT s accounting pluginem. Po roce hledani, backtestovani a budovani sveho systemu s pomoci historickych dat v TNT, se konecne dostavam do faze, kdy si chci zakoupit data zive a zacit s Papertradingem. Mam v planu pozicne obchodovat SUGAR, CORN a WHEAT. To ze se ted zvysila likvidita E-zrnin na CBOT me velmi potesilo z duvodu setreni na poplatcich.
Co me vsak zajima je to jestli jsou tyto eTrhy (ZC,ZW,ZS,..) soucasti balicku stahovanych dat do TNT. Myslim tim samotne tyto trhy. POkud budu chtit obchodovat ciste elektronicky kukurici ZC, bude mi umozneno si stahnout do TNT data pro tento trh.

Dekuji predem za odpoved.

DAVID

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Dekuji za rychlou odpoved Petre.

V Gecko TNT je CBOT u zrnin varianta [bold]OpenOutcry [/bold] coz jsou kasicke pitove data a pak varianta [bold]Combined [/bold] coz by mela byt prave kombinace elektronickych a pitovych trhu. To by mozna mohly byt presne ty Side-By-Side data (ZC,ZW,ZS....). Nejsem si tim ale vubec jisty tak vas prosim o radu. Srovnaval sem na www.Futuresource.com data kukurice ZC a C. Jsou opravdu velmi podobna viz priklad nize kde uvadim srovnani prosincoveho kontraktu kukurice k dnesnimu dnu.

ZCZ06
Date: 08/17/2006 Open: 238'0 High: 240'2 Low: 234'0 Close: 235'4
CZ06
Date: 08/17/2006 Open: 238'4 High: 239'2 Low: 234'0 Close: 235'4

Vidime ze tu jsou male rozdily v Open a High. Tyto rozdily by mohli v budoucnu rozhodovat.
Nemuzu tyto udaje porovnat s datama v TNT, protoze v moji verzi mam historicka data jen do Listopadu 2005.

Prosim vas timto jeste jednou o pomoc. Jsou ony [bold]Combined [/bold] trhy v TNT trhy Side-By-Side (ZC,ZW,ZS..) na CBOT??

Dekuji,
David

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý večer,

potřeboval bych se zeptat, kolik ten TNT vlastně přesně stojí? Samotný software stojí tedy 197 $ (pokud tedy nebude v danou chvíli nějaká sleva) , a dále je nutné si dokoupit data, buď měsíční ($19.95), roční ($199.50), dvouroční ($359.00), takže např. roční, plně funkční provoz (stejný jako v trial verzi, bez dalších pluginů) by mě stál 396.5$, je to tak?, pochopil jsem to správně? děkuji za upřesnění

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den
Mám menší problém.V TNT bych potřeboval nastavit lištu s cenou.Chci,aby mezi 2 silnějšími zelenými čárami byl rozdíl 5 plných bodů(200 $) u kukuřice.Když si otevřu nový graf tak je cena pokaždé jiná.Děkuji za odpověď.
Chtěl bych poděkovat autorům financnika za obrovskou životní šanci a mnoho informací a to vše zdarma.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý večer,

mohl by mi prosím někdo upřesnit kolik tedy tento software stojí, např. roční provoz? Pokud chci, aby mi vše fungovalo jako ve zkušební verzi, tak je třeba si zakoupit, samotný software (197$), dále data (199,5$) a nakonec Account plugin (97$). Takže pokud se nemýlím tak ten roční provoz by vyšel na 493,5$, je to tak? Děkuji moc za potvrzující informaci

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Opate:
software a pluginy platiš jednorázově, ročně nebo měsíčně platíš jen data. V tvém případě první rok 493.5, další roky 199.5 za data.

[ital]"takže např. roční, plně funkční provoz (stejný jako v trial verzi, bez dalších pluginů)"[/ital]: toto jsi pochopil špatně. Trial verze je plně funkční, tzn. [bold]včetně[/bold] všech pluginů, takže pokud je všechny nezakoupíš, nebude ti v programu fungovat vše jako v trial verzi!

Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to: Martin, děkuji za odpověď

A abych taky něčím přispěl a stále jsem se jen neptal, tak mi z gecka zaslali slevový kupón, který lze využít na koupi samotného software, sleva 100$, kód by měl být: DBTNT100 (zadává se do políčka Coupon Code při editaci košíku s TNT)



Link to comment
Sdílet pomocí služby

zdravím traderi,
chcel by som sa spýtať .... Na spodnom riadku v grafoch je napísané:
Last... O H L C .. to viem a potm je %R a neajké číslo , momentálne -11.81% , t.j. zrejme asi aký indikátor používam???? a ešte tam je P a nejaké čísla , momentálne P11.96, ale to číslo sa mení v zavislosti ako pohybujem s myšou po jednotlivých dňoch. A to P s číslom je čo....????
Ďakujem.
Jaro

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...