Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

SCMagic a historicka data


Doporučené příspěvky

Chci si objednat data od scmagic nejsu moc dobrej v aj tak chci poradit předem se omlouvám jestli tento dotaz už padl ale diskuzi jsem cekem prošel
Vždy za tu částku si mohu stáhnout jen jedny data jedne komodity jak chci staré??(omezeno 4-5 let nebo jak to tam je), nebo třeba vic ale kratši obdobi?
Má někdo skušenosti se slevou při více grafech?
Má smysl backtestovat na starších datech jak 1 - 2 roky starých.
Děkuji za odpovědi předem

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 239
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Monika Napsal:
-------------------------------------------------------
> vsn:
>
> Zdravim, taky jsem nedavno kupovala data od
> SCMagicu (YM, minutova) a cena byla vyssi nez
> uvadeji na svych strankach. Odpovedeli mi, ze
> zvysili ceny a jeste nezaktualizovali stranky -
> pry to udelaji v nejblizsi dobe. Takze jsem
> platila taky tu vyssi cenu.
> Monika


diky Mončo ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Abych to shrnul, tak tady jsou mé čerstvé zkušenosti:

Mail na SC magic se žádostí o 2 sec. ER2 data jsem poslal tuto sobotu v 17:45 hod. Protože téměř neumím anglicky, tak jsem svou žádost koncipoval do jedné kratičké věty holé pomocí slovníku. Týž den, tedy v sobotu přesně za hodinu v 18:45 hod. mi přišla stejně strohá odpověď, že mám přes PayPal zaplatit za data 30 USD na mail již zde uvedený : zanklus@web.de, poté, že mi budou data zaslána. Včera v Po jsem se s menšími problémy ( ach ta AJ !!! ) zaregistroval na PayPal a dnes se mi zmíněnou částku podařilo ( opět problém s AJ ) na uvedený mail po 08.00 hod. zaplatit. Po zaplacení jsem poslal na SC Magic stručný mail o zaplacení požadované částky, tak jak požadovali, a od té doby čekám na data. Protože mám účet u ČS, což je dle mého asi ta nejhorší varianta co se rychlosti plnění příkazů týče, momentální zdržení přičítám na vrub ČS.

Ouklend

Link to comment
Sdílet pomocí služby

no ja napsal mail v poho taky strohej, odpovedi mi prisla dnes v 2 hodiny rano. V 11 dneska jsem jim poslal 30$ a stale nic ... napada me, ze jsem jim psal mail 2x, jednou z outlocku a jednou normalne pres web. rozhrani gmailu a o zaplaceni jsem jim psal jen pres outlock pac jsem si neuvedomil, ze jim to predtim mozna nedoslo. Nicmene je divny, ze kdyz poslu maila sobe, tak je jedno jestli posilam z outlocku ne ... kazdopadne data porad nemam ... pockam do zitra a napisu jim normalne z web. rohrani gmailu ...


jinak pokud jsi to zaplatil, tak jim ty penize musely snad prijit ne? ja mam CSOB a taky to nemam zauctovany zatim.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Chci postupovat stejně. Počkám do zítřku, kdy by mi měla ČS platbu zaúčtovat a pokud poté s SC magic nic nepřijde, tak jim zkusím napsat mail znovu. Posílal jsem jej také přes poštovního klienta ( v mém případě Opera ), takže to zkusím když tak přímo ze Seznamu (ikdyž objednávací mail jim přišel v pohodě, takže da spamu jim určitě nespadnul). Také jsem přemýšlel nad validizací PayPalu. Protože jsem si jej zřídil nově, účet nemám validizován. Validizace se provede až po zaúčtování částky v bance a opsání 4-místného kódu (měl by být uveden v poznámce provedené transakce - mám internetbanking takže není problém okamžitě zjistit, jinak jít do banky a zeptat se, a nebo čekat na zaslání měsíčního výpisu z účtu - to si dnes již ani nedovedu představit ). Kód by se měl zadat do nějaké validizační položky v PayPalu. Ještě nevím kde. Budu řešit až jej zjistím. Nevím jestli si tu částku (30 USD) náhodou nepozdrželi na PayPalu právě do provedení uvedené validizace, tedy plné aktivaci účtu ???

vsn: ty máš PayPal validizován, nebo nově zřízen, jako já a platba na SC magic je tvá první?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

jo, mam ho overeny ... hele mrkni na pouzitelnej zustatek nebo neco takovyho pokud o u ČS más ... me se penize strhavaji okamzite, jak tech 50kc, tak i tech 7 stovek za data ...

(tedko me napada, ze kamos si zarizoval PP kvuli ebay, a ma taky ČS, rikal, ze musel volat do banky aby mu povolili platby kartou ...)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Kartu mám asi v pohodě. Zadával jsem jednu a tu mi to nechtělo vzít. tak jsem zkusil druhou a tu mi to vzalo. Vím, že jsem si kdysi zřizoval u ČS možnost elektronické platby kartou, akorát jsem myslel, že na obě karty. Z paypalu mi okamžitě po zadání platby poslali mail, že vše proběhlo o.k. a částka byla zaplacena (653,38 Kč). Dokonce mě informovali o zbylém zůstatku pro platbu PayPal. Za den je to 2500,- po odeslání platby na SC Magic, resp. uvedený mail se zůstatek změnil na něco málo přes 1800,-. Tak nevím. ???

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...