Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Interactive brokers


PET

Doporučené příspěvky

  • 1 month later...

Byl bych nerad kdyby tento příspěvek vyzněl jako reklama konkurenci, snad to někomu pomůže jako to pomohlo mě - Petr Večeřa z IQ-Trade je stále schopen otevřít účet u IB od 5 tis USD. Tuto informaci podávám z vlastní zkušenosti, kdy mi tento pán otevřel účet s touto částkou v měsíci prosinci 2007 a dnes ho již mám fundovaný.

S pozdravem

Pterodaktyl

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ouklend Napsal:
-------------------------------------------------------
> To cican:
> Jestli náhodou finančník neukončil podporu IB také z toho důvodu, že navýšili vklad z 5000 USD na 10000 USD, jak píše harmonie.

Proč byla ukončena podpora nevím, ale myslím si, že to bylo ještě před zvýšením min. vkladu. Pravděpodobně to stálo hodně času a energie, kterou zřejmě přesměrovali do dalších aktivit.

Ale pokud člověk hledá, tak si podporu najde. Vím aspoň o 3 možnostech.


Link to comment
Sdílet pomocí služby

Podmínky (standardní) najdete na stránce IQ-Trade v nabídce "otevření účtu u IB stále od 5000 USD". Zde si je můzete vytisknout, prostudovat. Při vyplňování dotazníku pro IB skrze pana Večeřu vyplňujete jen asi 9 listů a několik souhlasů oproti několika 10 -tek formulařu skrze stranky IB. Tyto faxem zasíláte do IQ-Trade a naskenované doklady na jejich email. Večeřa mi vysvětlil, že účet u IB skrze jejich společnost od 5 tis je možné u nich otevřít proto, že IB začalo upřednostňovat na základě špatných zkušeností komunikaci s klientem skrze Brokera než když si člověk - začátečník u nich otvírá účet sám. Dle jeho slov je v případě ! vážné nouze ! (např. technické) možno zrušit skrze jejich společnost na základě telefonického hovoru exekuovaný příkaz či ukončit všechny obchody - pro mě neskutečná výhoda, když anglicky umím velice málo. Volal jsem mu - v jeho pracovní době - asi celkem 4 x a vždy jsem se dovolal. Na email odpovídá obratem, max do druhého dne. Je možno s ním hovořit přes SKYPE - v podstatě zdarma.

Čas ukáže jak tato spolupráce funguje v reálu, nicméně pro mě to byla jediná možnost jak si otevřít účet za 5 tis u IB, do 10 tis bych šetřil ještě dlouho.

S pozdravem

Pterodaktyl

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,

poraďte prosím... chci si otevřít účet u IB, v podmínkách jsem se dočetl, že pro daytrading s akciemi, opcemi a futures je nutno mít na účtě min. 25000 USD. Jestli to dobře chápu je tam podmínka maximálně 4 intraday obchody za týden (5 pracovních dnů) pokud účet nedosahuje zmíněných 25000 USD. Je tu někdo kdo tuto platformu využívá pro daytrading aby sdělil co je na tom pravdy a jak to funguje, pokud se tato podmínka poruší. Díky předem.

Michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...