Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Nechci si hrát na něco , co nejsem


Doporučené příspěvky

Ahoj ,


Měl bych takové přání nemohli bychom zde používat trochu více Češtinu a Anglické výrazy omezit jen na to nejdůležitější ? Přece jen jsme Češi , já sám nemluvím Anglicky i když aktivně docházím na hodiny Angličtiny a snažím se naučit se tento jazyk . Nicméně mi používání slov jako v jednom vlákně ( Moj prvy Withdrawal ) přijde dost jako frajeřina . Myslete si o mě co chcete ,ale když vidím takový nadpis nad vláknem které by se dalo pojmenovat pěkně Česky, tak mám hned po náladě a jsem tak rozhozený že už dál žádné články nečtu i kdyby byli sebe kvalitnější . Tyto stránky čtu protože jsou psané Česky , když budu chtít stránky v Angličtině otevřu si stránky třeba společnosti Alaron .Dokonce i zahraniční dopisovatelé používají České pojmenování , třeba pro ziskový obchod .

Pokud semnou nesouhlasíte máte na to plné právo , stejně tak jako já mám právo na svůj názor .

Přeji hezký večer REN

PS: jinak si mohu vybrat z

withdrawal odvolání
withdrawal stažení (ústup)
withdrawal ústup
withdrawal couvnutí
withdrawal vyzvednutí (peněz)
withdrawal odchod (odvolání)
withdrawal odstoupení (ústup)
withdrawal odbírání
withdrawal odnětí
withdrawal výpověď
withdrawal vyjmutí
withdrawal vytažení
withdrawal odebírání
withdrawal odčerpání
withdrawal odebrání
withdrawal vzetí zpět
withdrawal zpětvzetí
withdrawal vyzvednutí peněz
withdrawal vybrání peněz



Link to comment
Sdílet pomocí služby

Promiň Rendo,
ale název by jistě mohl být i slovensky. Vlákno založil kolega slovenské národnosti.
Pokud chodíš na angličtinu, mělo by to být motivující. Svět komodit se nám přizpůsobovat nebude a pro některé pokročilejší kolegy může být takovéto vyjadřování naprosto samozřejmé.
Jako neangličtinář mám z takových odhalení radost a říkám si: Tak tohle mi chtěli utajit, ahááá....
Cituji Tě:
Myslete si o mě co chcete ,ale když vidím takový nadpis nad vláknem které by se dalo pojmenovat pěkně Česky, tak mám hned po náladě a jsem tak rozhozený že už dál žádné články nečtu i kdyby byli sebe kvalitnější .(Konec citátu.)

Chce to víc klidu. Pracuj na psychice. Jarda

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Jardo ,


Asi máš pravdu , čekal jsem že se zmíníš o kolegovi ze SR taky my cukala ruka nad větou //nadpis nad vláknem které by se dalo pojmenovat pěkně Česky//nebo slovensky //** chtěl jsem to tam napsat , ale šlo mi o podstatu věci ne o slovíčkaření . To že je pojmenování vlákna Anglicky pro mne rozhodně není motivující , ono není problém to že to je Anglicky , problém je v tom že nejprve si musíš najít překladač a slovo kterému nerozumíš si přeložit a následně se musíš vrátit zase zpět a pak můžeš teprve pokračovat nebo začít číst to co je v daném článku napsané . Kolikrát jsem četl tady článek kde bylo aspoň pět šest i více slov Anglicky a než jsem se prohrabal na konec zjistil jsem že vlastně nevím co bylo obsahem článku . Tak jsem četl znovu ............... . Necháme to být , i když si myslím že nejsem jediný
.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • 5 months later...

To: Hruška

asi jste to špatně pochopil , ale to nic časem se to jistě zlepší . Byl bych raději , když by jste nám poskytl nějaké hodnotné informace k obchodování na burze , než k tomu co jste napsal .Nejlépe to napsal Bolija a to myslím si už k tomuto vláknu stačí . Pokud jste to nepochopil tak raději na mé poznámky již nereagujte ano , šťouralů jako vy je tady víc než dost . Tak pokud můžete nějak pomoci v obchodování tak pište rád se něčemu přiučím jsem totiž také nováček tak jako vy Hruško .

Hezký víkend

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak pomenujte vlakno anglicko-cesky, alebo anglicko-slovensky, podla toho ci to zalozi cech, alebo slovak a bude clovek aj zaciatocnik, vediet vyznam anglicky a bude mu rozumiet, lebo bude nazov aj v materinskom jazyku. Vsak ako sa uci clovek cudzi jazyk slovickami, potom suvetiami, atd atd. Som si isty, ze za urcity cas budeme zlvadat aj tu anglictinu vsetci. :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To : ICE

Souhlas ! pomůže to jistě všem když to nedělá potíže takovému obchodníkovi jakým je Libic proč by to mělo dělat potíže ostatním ?
A nebo dávejme za slovo v angličtině závorku a do ní název česky nebo slovensky když chcete ale tenhle extrém asi není nutný .
Pokud nic nenamítáte rád bych tuto diskusi již ukončil a věnoval se tradingu ( obchodování ) a problematice s tím spojenou myslím že to bude pro nás všechny více užitečné .
Pokud si ovšem ještě někdo přeje diskutovat v tomto vlákně tak prosím , ale bez mé přítomnosti protože si myslím že už vlastně není o čem diskutovat .


Pěkný večer přátelé . REN

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
×
×
  • Vytvořit...