Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Jaké články si přejete?


Doporučené příspěvky

Milí čtenáři serveru Finančník.cz.

Když jsme před lety spustili poprvé server Finančník.cz, byl trading v ČR i SR prakticky novinkou a úroveň většiny čtenářů byla většinou stejná - vesměs začátečnická. Témata článků tedy byla jednoduchá - nebylo složité odhadovat, co by naši čtenáři rádi četli.

Po letech se však server stal komunitou mnoha traderů na nejrůznějších úrovních a orientace v tom, jaké články vás obecně zajímají nejvíce, se stala mnohem obtížnější.

Rádi bychom tedy využili toto vlákno k návrhům na články, které byste rádi četli. Témata, která budou žádána nejvíce, zkusíme do budoucna zpracovávat častěji. Berte však prosím v úvahu, že zaměření v tradingu je velice široké a už z principu není možné uspokojit všechny. Rovněž nejsme schopni psát o věcech, kterým se sami aktivně nevěnujeme, tj. například Forex, apod. Naše články vždy byly, jsou a budou převážně odrazem našich zkušeností - teoretizování o něčem, o co se sami nezajímáme, není v našich silách.

Pokud tedy máte nějaká přání, prosím, nebojte se napsat co nejkonkrétněji, co by vás do budoucna nejvíce zajímalo. Prosíme, nevyužívejte tuto diskuzi k vzájemným výměnám názorů o tom, jakých článků by mělo být více nebo méně - jen jednoduše popište, jaká témata vás nejvíce zajímají, případně napište, na jaké jste sami obchodní úrovni. Umožní nám to získat větší přehled a vytvářet do budoucna více článků na témata, která naše čtenáře zajímají nejvíce.

Děkujeme.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 134
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Dobrý den,

jsem začátečník, čili každý článek, který jsem si zde přečetla , měl pro mně vždy velký význam.

V poslední době mně zaujalo pár komentářů ohledně myšlenkových map www.financnik.cz/forum/read.php?23,186719,186720#msg-186720 takže bych uvítala článek s nějakou praktickou ukázkou.

Taky jsem velký fanda videotutoriálů, ty o NinjaTrader by se měli vyvážit zlatem.
Nejraději určitě čtu články o psychologii, motivační články a recenze na různé knížky a TV pořady.
Líbila by se mi taky recenze free a placených zdrojů správ pro trhy (ale ještě jsem nepátrala, jestli se to již někde neprobíralo, nebo to není součástí vaší nové ebook), trocha tápu, kdy se co vyhlašuje pro jednotlivý trh a který den si mám dát pozor na určitou hodinu kvůli reportu.

Za veškerou vaší práci pro nás děkuji, PetraSR

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomáši,
jsem trader, který se tomu už nějaký rok věnuje, takže základy už mám v krvi, proto mně nejvíce oslovují články na téma, jak přizpůsobujete svoje obchodování aktuální situaci na trhu, dále články o psychologii a v neposlední řadě motivační články. Dobré jsou také články o různých novinkách z oblasti tradingu - např. recenze zajímavých filmů a knih. Stejně jako Petra se přimlouvám za více video tutoriálů.
Honza
PS: díky za čas a energii, kterou nám věnujete :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ja by som uvítal články zo seriálu Psychológia úspechu. Tých pár článkov, ktoré tam Tomáš napísal mi dáva veľmi veľa motivácie keď hľadám hnaciu silu v časoch frustrácie.
Samozrejme, aj ostatné články v tom seriáli sú veľmi, veľmi dobré ale tie o úspechu ma oslovili najviac :) Veľká vďaka za celkové dielo autorom tohto webu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Tomáši,
stále vítám články ze všech oblastí, napadlo mne spíš nechat čtenáře, aby dělali články na téma, (pokud by byly na úrovni....ty články samozřejmě :) ) do kterého pronikli opravdu hluboko, viz. poslední diskuze u článku o GA a uživatel Heron (Tím bych mu chtěl za info poděkovat (tu))
Oskar

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj

- Technicke veci ohladom software, recenzie, rady, videotutorialy
- Recenzie knih
-Typy k samotnemu tradingu, myslim rozne triky, nuancie, ktore si mozme backtestovat, na co sa zameriavat , co ste si vsimli v grafe a podobne, rozne drobnosti, na com mozme potom sami popracovat

Dakujem

Tom

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Tomáši,
Přikláním se k PetraSR a Pribinacek.
Zejména videotutoriály na téma pokročilejší analýzu intradenních trhů a pokročilejší obsluha NT7.
( Psal jsem do vlákna o NT, zda lze sjednocovat grafy do jednoho okna jako to lze v Sieře, viz. minulý videotutoriál Petra. Nikdo neodpověděl. )
Nastavování AMT strategy pro vice sad kontraktů, automatické posouvani SL ....
Děkuji.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Přeji příjemný den,

Nejvíce bych uvítal články, které popisují určitý obchodní přístup/systém, který je možné potom sám vyzkoušet/zbacktestovat. Ideální byly video-tutoriály na téma využití Open cen pro intradenní obchodování a následné vstupování na odrazy od těchto linií. Podobné články/videa byly a budou určitě velkou inspirací jak pro nováčky tak pro pokročilejší tradery.

Děkuji

S pozdravem

Zargut

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...