Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Woodie v Praze - ohlasy


Doporučené příspěvky

Woodie, Petře, Tomáši,

Chtěl bych Vám všem poděkovat za přípravu a organizaci tohoto semináře. Speciálně pak ještě jednou Woodymu za to, že přijel do Prahy aby nás tady seznámil s jeho obchodním přístupem.
Byl to nádherný pocit vidět s jakou lehkostí Woody provádí své obchody, jak vstoupí a zase vystoupí. Tak jako bychom řekli jenom dobrý den a nashledanou.
Ještě jednou díky a ať se pondělí vydaří stejně jak to páteční. Wodymu přeji pak pevné zdraví a klidný let domů.

Přeji hezký den
Zbyněk

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 48
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Peter, Tomas,

velka vdaka a klobuk dole ...
Myslim, ze nikto z ucastnikov stretnutia s Woodym nelutuje cas ani prostriedky. Je prijemne stretnut cloveka jeho formatu, ktory skutocne na trhoch nieco dokazal a preskakal, ktory dokaze odovzdat svoje skusenosti inym a pritom sa sprava a vystupuje nesmierne priatelsky, bez akejkolvek nadradenosti ...
Moj osobny nazor na Woodyho - je to nielen velky obchodnik, ale hlavne aj "velky clovek" ... Prajem mu vela uspechov a hlavne vela zdravia.
Este raz vdaka vsetkym, ktori prispeli k prijemnemu a uzitocnemu stretnutiu s Woodym v Prahe.

Snad len jedna poznamka, resp. prosba na Woodyho:
Jeho system obchodovania existuje v plnohodnotnej verzii iba pre urcite platformy ( pravdepodobne len platene a s dost vysokym pociatocnym vkladom v pripade obchodovania, bez moznosti pouzivania minilotov). Podla rozhovoru s nim pocas prestavky, pre Meta Trader ( ktory v poslednej dobe v nasich koncinach, teda SR a CR, ziskal znacnu popularitu a poziva ho vela ludi obchodujucich na forexe) zatial takato verzia neexistuje a to hlavne pre nedostupnost ( utajovanie vzorcov vypoctu ) pomocnych indikatorov SideWinder a ChopZone.
V pripade, ze by sa rozhodol v tomto smere nieco urobit, urcite by tym potesil mnozstvo svojich priaznivcov, hlavne zacinajucich a mierne pokrocilych, nielen v SR a CR, ale aj na celom svete, kedze zaciatocnicke problemy z hladiska rizikovosti mame vsetci rovnake, t.j. min.poziadavky na startovaci kapital a pouzivanie minilotov ...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý večer,
chtěla bych touto cestou velice poděkovat Petrovi a Tomášovi za skvělou akci s Woodiem. Přestože jsem v tradingu nováček a některé dotazy - např o divergenci - šly mimo mě, byl to úžasný zážitek vidět Woodieho obchodovat, jen tak, úplně normálně a přirozeně, bez jakéhokoli stresu a napětí. Jeho trpělivost, s jakou vysvětloval a odpovídal na všechny dotazy.
Tomášovi ještě navíc za to, s jakou samozřejmostí se ujal role překladatele.
Díky, pátek byl perfektní a ať se vám stejně krásně vydaří i pondělí.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

no tak co k tejto akcii dodat? bolo to uplne super strenut Woodieho nazivo (tu) ako samozrejme aj vas vsetkych okolo... ;) (tu) tato akcia sa velmi vydarila a naozaj kazdy kto neprisiel ma coho lutovat. Oki ako som slubil vytvoril som email, na ktory som poslal vsetky fotky v plnej kvalie takze si tam kazdy z vas urcite najte to co hlada :D
tak pojdete na www.gmail.com tam zadate
prihlasovacie meno: woodiespics
a heslo nemoze byt nic ine ako: financnik
PS: Drzim vsetkym palce
Peter

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj vsichni. Myslim ze opravdu neni co k tomu vsemu dodat. Akce se Vam panove povedla a hlavne kdyz to vsechno vidite v realite jak Woodie bez nejakych emoci a s naprostym klidem obchoduje, tak je to bomba. Po celym seminari a jeste i po setkani VIP v Praze se asi spouste lidem ujasnilo hodne veci ohledne indikatoru CCI. Je rozhodne rozdil cist o tom na webu a neco jineho je kdyz vam to vysvetli clovek, ktery s tim ma uz devetadvacet let zkusenosti. Rozhodne se vam ujasni spousta veci. Tesim se uz na zitra na dalsi seminar a je mi jenom lito ze je posledni. Takze panove Tomasi a Petre, jeste jednou diky a bylo to super!!! Vic takovych akci. Karel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pánové Finančníkci, Petře, Tomáši,

povedla se vám snad vaše životní akce, nevím, co ještě víc by šlo. Ten seminář byl prostě BOMBA, musel všechny přítomné řádně nakopnout tím žádoucím směrem, protože ten úžasný člověk nám předvedl, že to skutečně je možné a že to není sen. Organizace byla dokonalá, jen notorický rejpal by na tom našel nějakou hnidu. Já ne. Tímto se připojuji k davu nadšených a vděčných vašich žáků. A vám oběma ze srdce přeji radost ze všeho, co děláte. A pokud se objeví-jako ostatně vždy a všude-nějací nepřejníci a pomlouvači-tak si z nich nic nedělejte a vězte, že určitě je nás daleko víc, co s vděčností přijímáme vše, co přehršlemi rozdáváte.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

přátelé, byl to jeden z velmi silných zážitků. Já sice jsem rejpal, ale nemám co na této akci kritizovat :)) Woody je velmi sympatický člověk, který rád rozdává své celoživotní zkušenosti. Docela lituji, že ho neuvidím ještě jednou v pondělí.
Petře, Tomáši, smekám před Vámi.

Honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
z ohlasů, které čtu na Finančníkovi, je vidět že Woodie měl opravdu ohlas. Za to je potřeba Petrovi aTomášovi opravdu poděkovat.
Můj nesmělý dotaz je. CCI je indikátor. Existuje někde AOS, využívající pro automatické vstupy a výstupy hlavně Woodyho CCI?

Pokud někdo má nějakou info, děkuji předem.

Josef :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,

vim, ze nejake pokusy se objevily napr. na strankach AmiBrokeru, takze staci stahnout a spustit. Podobne reseni existuje i napr.pro TradeStation a dalsi pokrocilejsi platformy. Ale nemam tuseni, jak spolehlive to funguje... Jinak urcite v diskusnim vlakne pro AOS se nekdo s podobnym systemem najde.

BTW k dnesnimu prubehu Woodieho seminare - necekal jsem, ze se jeste v teoreticke casti dozvim dalsi novinky, ale skutecne to je hodne zajimave. Rozhodne se vyplatilo jit na oba dva dny.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...