Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Technická poznámka


Doporučené příspěvky

  • 4 months later...
  • Odpovědí 141
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Dobrý večer
nevím kam přilepit tento příspěvek, ale asi nejvhodnější bude technická poznámka. Sand to tu nebude moc zavázet.

Chtěl jsem se s Vámi podělit o více než 2 roky budovanou a úspěšně obchodovanou strategii na vyhlašování výsledků firem a to včetně takových prevítů, jako ze sektoru Pharma. Pár obchodů jsem zde již "chaoticky" umísťoval před 2 roky, nicméně nyní mohu nabídnout ucelené shrnutí.

Vlákno na obchodování Earnings jsem nenašel a chtěl jsem s dovolením vytvořit nové. Ale ať dělám, co dělám, nějak nedokáži překonat zřejmě šotek v podobě počítání počtu příspěvků. Viz příloha. Á tak ani příloha v technických poznámkách není možná. Tak aspoň ústně. Nové vlákno požaduje alespoň 30 příspěvků, mě to hlásí 610 a nepustí to dál.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

misak:

vas prispevek muzete vlozit do tohoto vlakna:

EARNINGS TRADING – ALTERNATIVA K H&B
www.financnik.cz/forum/read.php?19,91699,page=1

co se tyce priloh, dbejte, prosim, na to, aby byly v podporovanem formatu:
• Ke zprávě můžete připojit soubory následujícího formátu: gif;jpg;png;pdf
• Soubory nesmí být větší než 2000kB

michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Michale-administrátore,

můžete nám ostatním objasnit konkrétní důvody odejmutí práva zakládat vlákna ? Nenepadají mě žádné jiné než finanční .
Považujete to za věc odpovídající první větě, která je pod tímto vláknem? Neměla by se měla vymazat?

" Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. ....."

PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

PET, myslím, že skutečně můžete nechat na nás jaké věty kde budeme mít uvedené. Jste na soukromém webu - mém a Tomáše.

Diskuze na tomto místě je soukromá a řízená. I to je jeden z důvodů, proč jde o jedno z největších fór na toto téma na CZ internetu, přitom z větší části otevřené a stále plné zajímavých a podnětných příspěvků.

Nemá smysl diskutovat nad podobnými záležitnostmi. Práva jsou přidělovány tak, aby fórum fungovalo z našeho subjektivního pohledu majitelů tohto prostoru co nejlépe. Navíc práva jsou nastavána v určitých "balících", takže nemá smyl řešit každý detail. Tohle fórum určitě není po technické stránce vytvořeno k nějaké dokonalosti, není to platforma všech a je na každém jestli ho bude využívat.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

Zdravim , jen technicky dotaz, je nejaky limit poctu prispevku kdy autor nemusi cekat na schvaleni ? vsimnul jsem si ze nekteri maji prispevky ihned postnute, ja cekam nekdy nekolik hodin a pak uz to neni moc co platne kdyz chci rychle reagovat protoze se muj prispevek objevi ve vlakne v dobe odeslani , zatimco mezitim naskace nekolik prispevku

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Tet40

Záleží to od statusu užívateľa. Ak ti píše nováčik v diskusii musíš počkať na schválenie. to isté aj ja. Ale pozerám, že ty už máš jednu hviezdičku. To znamená, že tvoje by už mali byť uverejňované hneď. Možno bol akurát tento tvoj posledný príspevok ten zlomový medzi nováčikom v diskusii a prvou hviezdičkou.


marcossoft

Link to comment
Sdílet pomocí služby

práva jsou obecně přidělována v určitých "balících" pro větší skupinu lidí, mohou být ale přidělována i individuálně podle diskutujících..pokud se někdo hned jedním z prvních příspěvků snaží lákat lidi na své webináře nebo vlastní web, pak je individuální přístup myslím zcela logický..

michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

michal-administrator

Myslim ze muj prispevek nebylo zadne lakani na muj web pripadne pretahovani useru,myslim ze to v prispevku bylo i uvedeno a byl to dotaz pouze se screenem , navic se jednalo ne o web ale o webinar ktery je provozovany na free sluzbe bez reklam atd, slo pouze o to ze je tam moznost sdilet plochu a pri zivem grafu diskutovat, prislo me to jako dobra volba kdyz zde na fin. je totalne uzavrena jakokakoliv externi komunikace vyjma forum, chat i vse okolo je zruseno. nebyl v tom zadny komercni zajem pouze diskuze nad real grafem

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Pokračování diskuze na téma videa + Tet40 z vlákna "Diskuze k aktuálnímu dění na trzích II"

michal-administrator:
Obvykle se nezůčastňuji diskuzí na tato témata, ale nyní mi to nějak nedá. Plně chápu obavy autorů finančníka ze zvrhnutí zdejší diskuze. Na druhou starnu prosím zkuste zvážit možnost rozšíření webu o možnost ukládat videa ze seancí. Určitě by tato možnost finančníka zase posunula o krok dále. Pravdou je, že s videi přišel jako první Petr, a určitě by se tu našlo několik dalších, kteří by touto cestou byli schopni rozšířit obzory ostatním.
Bohužel, i přez vysokou úroveň zdejšího fóra je zde problém v tom, že tu silně převažují začátečníci ve stavu hledání. Porovnám-li příspěvky nové s příspěvky ze začátku finančníka, tak zkušených a vydělávajících diskutujících zde silně ubývá. Jistě je to i mnohými reakcemi jiných diskutujících, ale bylo by dobré, kdyby je neodrazoval sám finančník.
Berme prosím videa jako součást pokroku a nebraňme se jim. Chápu, že to bude znamenat úpravu webu. Nejsem odborník v této oblasti, ale určitě je to řešitelné. Diskové kapacity v dnešní době určitě není taktéž nepřekonatelný problém.
Chápu, že nic není zadarmo. Pokud je to nutné, dejme tuto možnost do uzamčeného vlákna za nějaký drobný poplatek. Ostatně nevím jak ostatní, ale já když jsem např. zakládal před nedávnem účet u IB, nechal jsem provizi poslat na finančníka, i když manuál a asistence již není poskytována. Tento web je skvělý a nemám problém jej podpořit.
Prosím berte toto pouze jako můj názor. V traidingu jsem i po několika letech stále na začátku dlouhé cesty a velice si vážím všeho co T+P, ale i všichni diskutující, dělají pro ostatní.

Vašek


Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...