Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MPLAY v Praze


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, přináším první, zatím NEOFICIÁLNÍ informace o návštěvě Mplaye v Praze. Semináře s Mplayem by měly proběhnout příští rok 2,3 a 4 dubna. Mplay udělá 3 seminářové dny:

Den 1 - intradenní obchodování - jak Mplay obchoduje Woodies CCI, výsputní strategie 1-2-3, automatické obchodování WCCI, velká lekce money-managementu, jak si postavit vlastní profitabilní "casino", live trading
Den 2 - opční strategie, jak si postavit business na opčním obchodování, spousta opčních strategií, jak je kombinovat, jak a kdy které používat, opční spready
Den 3 - praktický workshop opčního a ID obchodování, konkrétní obchody, výběry opčních obchodů, konkrétní realizace opčních spreadových obchodů, live trading

Mplay žije v Las Vegas a obchoduje úspěšně přes 20 let. Je jednou z největších obchodních osobností, jaké jsme během své návštěvy v USA potkali. Opce obchoduje zhruba 30 minut denně - to mu stačí ke stabilním profitům. Můžeme zaručit, že lepší lekci na téma opční obchodování a money-management těžko dostanete.
Cena semináře by měla být obdobná jako u Woodieho - tj. 3000-4000,-kč/den. Část vybraných peněz definitivně použijeme na charitativní účely, každý návštěvník se tedy nejenom naučí jak vydělávat peníze v opcích, ale i podpoří dobrou věc. Konkrétní charitativní oranizaci jsme zatím nevybrali, ale dáme včas vědět, pro kterou jsme se rozhodli. Registrace na seminář by měly být spuštěny během ledna.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 188
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Ja si jen dovolim doplnit, ze MPlay zanesl do WCCI celou radu vlastnich genialnich inovaci - mnoho z nich je popsano ve Woodieho diskusnim foru, nektere prezentoval v prednaskach, jejichz zaznamy jsou na strankach woodiescciclub.com atd. Tj. bude to zase trosku odlisny pristup, nez ktery prezentoval pri sve letosni navsteve Woodie. Pevne take doufam, ze opet bude vyhlaseno nejake setkani, kde bude mozne s MPlayem probrat jeho automatizovane strategie... (?) Uz se tesim. :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nebylo by možné když se zúčastním semináře a zaplatím 3000-4000 Kč abych si sebou za cenu semináře přivezl domů i video z tohoto semináře ??? víte v tu chvíli si všechno nezapamatujete a doma by si všechno mohl v klidu probrat ještě jednou . Zaplatil bych třeba o 500 Kč víc ale to video k tomu by bylo super .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ad opcni strategie - MPlay ma na woodyho strankach nekolik videoprezentaci obchodovani opci - je dobre se na ne podivat a trochu je prostudovat. Myslim, ze nebude treba natacet si prazske setkani, protoze zakladni veci jsou uz na webu ;)
Pro lenochy davam prime linky
woodiescciclub.com/options/mplay-part1.html
woodiescciclub.com/options/mplay-part2.html
woodiescciclub.com/options/mplay-part2a.html
woodiescciclub.com/options/mplay-part3.html
plus jsou tam i dalsi lekce opci (Woody, MPlay...)... je to primo na uvodni strance v podsekci Options. Tak se na to mrknete, at se MPlay v Praze trochu zapoti :))

Link to comment
Sdílet pomocí služby


To: Tomnes děkuji za rychlou odpověď , ale je to škoda.

To: Martínek děkuji za rychlou odpověď , budu si to pamatovat . --J

To: Dzink děkuji za rychlou odpověď , super dobrá práce poslechl jsem si všechno co Mplay říkal do posledního slova , ale nerozuměl jsem mu jediné ale jinak dobrý děkuju .

Škoda že podobná videa se nedají stáhnout někde i v naší mateřštině , asi to budu řešit jako D.Zanger 6let se budu učit a zkoušet a možná se to podá zatím mi nezbývá než tiše závidět těm kteří se chystají již obchodovat živě .


Chceš-li uspět, musíš myslet !
Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

×
×
  • Vytvořit...