Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k aktuálnímu dění na trzích II


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Pavel K
Volatilitu vidíš na grafu. Sleduješ velikost svíčky H-L. K tomu si můžeš vypracovat třeba tabulku. Např. pokud je rozdíl H-L 1 bod je nízká vol. a pokud je 4 body pak je vysoká, apod. Nebo lze použít ATR a zde si zase vysleduješ příslušné hodnoty pro každý trh. Na každém trhu je to jiné. Zase si můžeš udělat přehled do nějaké tabulky, apod. Volatilitu sleduji hlavně pro účely zadávání SL. Pokud je nízká , svíce má délku 1 bod tak nemusím zadávat SL 5 bodů, apod.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj, dneska na FDAXu se downtrend nepotvrdil, tudíž SL. Celkově musím říct, že se mi zatím osvědčuje strategie diverzifikace na dva trhy. Na FDAXu sice zažívám sérii SL, ale na na TF mám naopak PT. Sice se to úplně nevykompenzuje, ale je to určitě příjemnější. Na nějaké závěry je ale zatím brzo.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Liliputek: abych predesel nedorozumeni, jedu to jeste porad sim, takze za zkusenejsiho me nebrat. Kazdopadne live bych toto asi nejel, to uz jsem tu psal, pro zacatek budu hledat system s mensim SL, tohle je na me preci jen dost, ale casem bych se k tomu chtel dostat i live... Jsou tu mnohem zkusenejsi, kteri lepe poradi.. Tak asi tak...
At se dari

Link to comment
Sdílet pomocí služby

peepo
Toto je určitě řešení do budoucna. Obchodovat více trhů a to ti bude prakticky zajištovat průběžné zisky. Samozřejmě na všechno je potřeba mít dostatečně velký účet. Má větší logiku dělat jeden obchod na třech trzích než tři obchody na jednom trhu. Podle mě tímto směrem se ubírají všichni tradeři.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

2 focus :

Muzu mit dotaz ke vcerejsku ?

Jak si odfiltroval ten prvni break na 640.2 ? Ja vstoupil na 640.2 v 15:42:30, i kdyz jsem nastavil PT z ruznych duvodu puvodne na 500, ale pri tom tretim (temer neuspesnem) prorazeni 644.1 jsem ho stahl na obvyklych PT400, ale byl to muj druhy vstup na tom CG. Vypadalo to na dobry long, takze jsem vzal i tento druhy pokus, nicmene muj prvni vstup byl uz v 15:36:37 na stejne cene. (Pominu fakt, ze momentalne studuji jak vstupovat na tech spodnich hranach CG, aby byl jeste vyhodnejsi pomer SL/BreakOut/Zpetnychod a nedochazelo k zbytecnym vylejvanim na ty vracecky do CG - a hlavne bezpecnejsi vstup pro vicero kontraktu) Ty si se tomuto prvnimu prulomu vyhnul ? A jak ? Jestli to teda neni tajemstvi ;)

Predem dik za info.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Rob99:

je to jeden z mych vstupnich paternu, ktery byl podporen strednim a nejvyssim TF. Na vsech TF byly EMY v souladu navic vse probehlo v casovem intervalu ktery si preji obchodovat. Muj system a jeho nastaveni zatim prezentovat nebudu, ale je to velice primitivni system ktery si po urcite dobe dokaze postavit kazdy trader.

focus

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...