Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
Aamer

Sierra nastaveni grafu

Doporučené příspěvky

Pozdravujem všetkých Potreboval by som dostať indikátor Volume by price do trhu ES, ktorý je vložený do grafu pomocou "Overlay (Bar)" - viď screen. Viete niekto, ako na to?

25974

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Mám docela problém s nastavením ukazatelů cenových hladin např. 50% RTCM nebo H/L premarketu, jejich úroveň je sice spočtená správně, ale není fixována na cennovou osu Y a vždy, když posunu graf, čímž se změní aktuálně zobrazené cenové rozpětí a adekvátně s ním i osa Y, tak indikátory zůstávají stát na místě, takže jsou vůči grafu i ose Y posunuté, což je dost nepochopitelné, ale vypadá to, že aktuální verze SC má toto nastaveno defaultně. Věděl by někdo, jaké nastavení zafixuje ukazatele cenových úrovní na osu Y, tak aby se nemohlo stát, aby indikátor s hodnotou např. 1132,5 bodů byl zobrazený vůči ose Y nad úrovní 1134,2 ?

Díky za pomoc..

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Snažím se v Sieře nastavit aby se mi vykreslovalo H/L dne a H/L premarketu zvlášť a to i 50% RTCM. Tím myslím H/L premarketu + 50% RTCM premarketu od 00:00:00 do 15:30:00 a H/L dne + 50% RTCM dne od 15:30:00 do 23:59:59. Zkoušel jsem to přes tohle nastavení, tím docílím vykreslování od 15:30, ale už ne znovu od začátku nového dne.

26257

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Pro H/L premrketu je nejvhodnější indikátor High/Low for Time Extended .
Stačí v něm nastavit čas od kdy do kdy trvá premarket.

Jinak problém, který jsem zde chtěl řešit, je už vyřešen. Zpusobovalo ho nastavení grfu na moznost "idependent" . To se vyvolává pravoklikem na ose Y.

Mám ale jiný dotaz, zajímalo by mě, jak si nastavit indikátor, ktery by podobně jako high/low for time Extended zobrzil high low úrovně určitého časového úseku a protáhl je do konce dne, ovšem s tim, aby se vykresloval jen v době hlavní obchodní seance. To znamená jen od 15:30 do 23:59:59 ?

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Díky za rychlou odpověď, ale asi to není co hledám. Zkoušel jsem si s tím hrát a moc mi to nepomohlo.

Myslím si, že to nebude v indikátoru, ale v nastavení grafu. Ale přesto díky.

Kdyby někdo měl už zkušenost budu rád, když se podělí.

Předem díky za jakoukoliv odpověď.

Libor

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
ještě bych ti poradil to, že se nemá smysl zaobírat 50% RTCM počítaném od 15:30, kdo s tím přišel? Obvykle má váhu 50% RTcM, které je počítáné už od začátku premarketu.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
mám problém s nastavením grafu pro indikator $Tick, potřebuji,aby se jeho graf vykresloval jen pro daný obchodní den, takže počátek grafu bude v 15:30 našeho času a před tímto časem nebudou v grafu žádné bary z předchozího obchodního dne, zkoušel jsem nastavit počet načítaných historických dnů na 0, ale to nepomohlo. Je možné, že se tato podmínka vylučuje některou další podmínkou, ale nepřišel jsem na to s jakou. Věděl by někdo jak na to?

Indikátor $Tick si nechávám zobrazovat v druhém regionu pod cenovým grafem a do stejného regionu bych chtěl zobrazit i indikátor RSI, ovšem s podmínkou, aby úrovně 1000 a -1000 na oseY pro indikátor $Tick byly totožné s úrovněmi 80 a 20 pro indikátor RSI. To znamená, že by osa Y pro RSI nebude závislá na ose Y pro TICK, ovšem k tomu aby se permanentně úroveň 1000 překrývala s úrovní 80 a -1000 s úrovní 20 by bylo třeba zamknou posun a range obou těchto os vůči sobě?

Ještě by mě zajímalo, jestli by se dalo RSI nastavit tak, aby se jeho křivka zobrazila jen ve chvíli, kdy překročí úroveň 80 nebo klesne pod úroveň 20?

Předem děkuji za odpověď

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
plodder Napsal:
-------------------------------------------------------
> zdravim .. prosím vás může mi někdo poradit jak
> nastavím v Sieře HL a GL úrovně .. diki
>

plodder, předpokládám, že jsi se překlepl a máš zájem o globex high a low. Toto se nechá vykreslit indikátorem High/Low for Time Period - Extended
Pokud sháníš něco jiného, popiš prosím zkratky, které jsi použil :)
Milan

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
gin17 Napsal: ------------------------------------------------------- > Ahojte, > neviete mi poradiť, ako by som si mohol vyvolať už > nastavený grafický layout grafu aj pre ďalší > symbol? Všechna nastavení (studies), která v grafu máš, nejprve uložíš ve Studies

26446

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobry den,

chcela by som Vas poprosit o radu ohladom Sierra Chart. Viete mi, prosim, poradit ako mozem v Sierre sucasne naraz obchodovat 2 rozne kontrakty? Nikde som sa s tym nestretla. Rovnake prikazy mi berie, ale ked obchodujem S&P a potrebujem otvorit druhu poziciu, kedze sa trh rozbehne opacne, ale prvu nechcem zrusit, neviem ako to mam urobit. Dakujem velmi pekne za tip
Adena :) :) :)
  • Líbí se 1

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý den,/Ahoj, jde nějak v SC odpojit grafy od hlavního okna? ... Mám 2 monitory ale jinak umístěné taže nemohu SC roztáhnout optimálně přes oba. (viz. obrázek) ... Jde to nějak vyřešit? děkuji

26781

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
vsn,
zkus v hlavním menu Window - Detach/Attach Window nebo Ctrl+Alt+D, tím dostaneš jakýkoli graf na samostatné okno, ale nevím zda to pomůže pro přetažení na druhý monitor

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.