Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Sierra nastaveni grafu


Doporučené příspěvky

Ahojte, nemá niekto skúsenosti s novými dátami od SC ? konkrétne (Sierra Chart Real-Time and Historical Futures Data Feed) totiž to som si ich objednal, všetko prebehlo ok, len ked sa prihlásim cez sierru, tak mi dá na výber v data/trade service settings iba SC Historical Data (data) ale napr. SC Real-time Data mi zmysli a nedajú sa vybrať tak neviem mi spustiť aktuálne data iba oneskorené o cca 10 min. :/ a Message Log mi pri prihlasovaní hlási

HD Request # 9 - Intraday download COMPLETE for YMH14 | 2014-02-17 12:12:30
SC Historical Data - Starting real-time market data updates for: YMH14 | 2014-02-17 12:12:30
The SC Historical Data service does not provide real-time data. | 2014-02-17 12:12:30
Real-time Intraday chart data file updates started for YMH14 | 2014-02-17 12:12:30
Current selected Data/Trading service: SC Historical Data | 2014-02-17 12:27:10

Ďakujem za akú koľvek radu.

rodix

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • Odpovědí 307
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Oblíbené příspěvky

Dobry den, chcela by som Vas poprosit o radu ohladom Sierra Chart. Viete mi, prosim, poradit ako mozem v Sierre sucasne naraz obchodovat 2 rozne kontrakty? Nikde som sa s tym nestretla. Rovnake

Publikované obrázky

  • 3 týdny později...

jak se prosim nastavi, abych videl obchodni prikaz i na vyssim tf?

exekuuju na 3 minutovem ale chtel bych to videt i na vyssim, 30 minutovem. nemuzu to tu nikde najit.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

no_one:

k tomu že zmizí vstupní příkaz - podle obrázku to vypadá, že vůbec nejsi v pozici ! Vlevo v okně je Flat, tam má být např. 1 kontrakt nebo -1 kontrakt a aktuání výše profitu/ztráty (ta může být samozřejmě zrovna i nulová)

této situace lze dosáhnout např takto - koupím jeden kontrakt a současně zadám stoplos a profit target, pak koupený kontrakt prodám bez zadání dalších stoplosů a profit targetů (to je ale nevědomě málo pravděpodobné, navíc je vlevo nadále zaškrnutá volba Use Attached Orders, čili by se objevily další sdružené příkazy) , nebo se aktivoval nějaký starší zapomenutý příkaz

takže doporučuju zkusit volbu Cancell all a potom zadat další obchod, pokud by to nefungovalo, tak asi přeinstalovat SCH

ještě se dívám, že čekající příkazy jsou na 2 kontrakty, a v Trade Window je kvantita jeden kontrakt, jestli to nebude nějaký zmatek při vstupu (jeden long, druhý short - tím si vyrušíš vzájemně kontrakty čili Flat, při stejných vzdálenostech stoplosu a profitu ...), čili nechat kvantitu jeden a zkusit vstoupit do jednoduchého obchodu jen např. long - jestli dojde v vyplnění, pak vlevo v Trade Window musí svítit pozice, a pak má smysl se bavit, jestli zmizí linka s původním příkazem v grafu

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Zdravím,

mám jeden drobný dotaz. V přehledu Trade Activity se mi veškeré výsledky zobrazují bez započtení komisí přesto, že mám samozřejmě zaškrtnuté pole pro jejich započtení. Prozatím nevím, kde je problém. Používám tyto statistiky jako týdenní souhrn provedených obchodů a bez komisí je to značně skreslující.

Předem děkuji za případnou odpověď.

Roman

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 4 týdny později...

Ahoj, neumíte někdo poradit, co mám špatně nastaveno v SC? data: Rithmic pokud mám primární trh a k němu pak několik Overlay tak: primární trh se mi zobrazuje např. 19:00, 19:02 ... a další trhy např. 19:01, 19:03 ... tím pádem pak vznikne to "viz screen" ... děkuji

27654

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

je to v nastavení těch dvou grafů co ti ukazují špatně- chart settings a tam buď nastavit obchodní hodiny správně a nebo nenastavovat nic. Mě to taky blblo pokud jsem si dal volume profil a chtěl ho nastavit na noční a denní seanci . Volume profil není závyslí na TF grafu, ale ten graf- jako že ty svíčky se právě že ukazují v jiný čas jak píšeš.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Ahoj,mám drobný problem na SCH.
Obchoduju přes SCH NQ,vše funguje normálně,ale chtěl jsem zadat příkaz v T-notes nebo v FGBL(euro bund) a příkaz se nevyplni.V TWS mám sice zobrazenou pozici,ale nemám blokován margin.V SCH mám na vstupu ORDER sent.
Prostě nelze obchodovat dluhopisy,data nahrává normalně,ostatní indexy jdou normálně.Přes bracket trader jdou exekuce taktéž bez problému,tak mam pocit,že mám problém na SCH,mam level 1.
Netušíte kde může být problém?
Diky moc

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Zdravím
Potřebuju poradit jak nastavit sierru,aby se mě spárovala cena s vykreslovánm svíce v grafu. Jsem si aktualizoval sieeru a ted se mě svíce vykresluje o malinko později než běží cena...
Předem díky :)

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Používám Sierru a data od IB. Vše je propojené a do dnes to fungovalo. Když jsem chtěl dneska načíst graf, data se zobrazila jen do 17.4.2014 (včerejška). Dneska ani "čárka". Asi to bude v nastavení grafu v Sieře, ale nemůžu na to pořád přijít. Nesetkal někdo s něčím podobným? Předem díky za odpovědi Libor

27812

27813

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.