Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
phynek

EXCEL - rady a tipy

Doporučené příspěvky

kvetenek: Musíš v indikátoru zareferencovat Microsoft.Office.Interop.Excel.dll, tutorial k základnímu ovládání excelu z C# je třeba na support.microsoft.com/kb/302084. Data z Level 1 (tebe asi budou zajímat bid, ask a last) čteš v metodě OnMarketData(), tutorial na webu Ninji. Pokud mi něco neuniklo, last cena se musí ručně porovnávat s aktuálním bid a ask, Ninja ti to automaticky neřekne.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
mohl by mě prosím někdo naťuknout, jak převedu data v jedné buňce oddělená čárkou tak, aby se to rozdělilo do jednotlivých buněk? aby byla každá hodnota v samostatném sloupci. určitě je to dosti jednoduchý, ale mě se to jaksi ne a ne podařit. předem moc díky

14907

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
To RocketRich: Je vice moznosti. Nasledujici popis plati pro Excel 2010. 1) Pri pouziti Copy (Ctrl+C) z jine aplikace zvolit ->Home -> "Past (Options)" -> "Use Text Import Wizard" (viz obrazek 1) -> Zvolit ve vizardu comma jako delimiter a dokoncit 2) Pokud jsou data jiz v Excelu ve sloupci pak -> select sloupce/range -> Data -> "Text to Columns" -> Zvolit ve vizardu comma jako delimiter a dokoncit (viz. obrazek 2). 3) Ze souboru -> Data -> "From Text" -> po selekci soubour zase wizard s comma.

14908

14909

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
to all:
můžete někdo poradit jak hromadně třeba ve dvaceti označených buňkách přidat např. znak čárky na konec za původní text ("libovolné_slovo"->"libovolné_slovo,")
Děkuji za rady..
Honza

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
to: cruyff Nejjednodussi cestou pro bezneho uzivatele je pouzit standardni funkce excelu (plati jak pro Excel 2010/2007). Uvedeny postup predpoklada ze vsechny texty jsou v bunkach v jednom sloupci pod sebou. Obdobne je to mozne aplikovat na samostatne bunky.: 1) Ve sloupci "A" jsou originalni texty 2) Do sloupce "B" napisme excel formuli "=CONCATENATE(A1,",")" pokud tedy orig. text je v A1. Formuli zkopirujem do ostatnich bunek ve sloupci B 3) Vybereme bunky ze sloupce B a zavolame funkci ke kopirovani (Ctrl+C) 4) Vybereme cilovou oblast pro PAST a pak zavolame specialni past funkci -> "Past Values" nebo "Pest Special" (viz. obrazky) 5) Sloupec B pak muzeme smazat.

14913

14914

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Prosim o radu: Behem svatku jsem se pustil do tvorby Obchodniho Deniku a narazil jsem na nasledujici problem se kterym si nevim rady. Jde o to ze potrebuji aby se se soucty jednotlivych sloupcu automaticky posouvaly v radku TOTAL pod posledni zaznam. Viz blize obrazek. Predem diky.

14920

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
rossi: Zdravím, řešil bych to trošku jinak. Funkčně by to mělo být stejné. Součty bych dal do prvního řádku v hlavičce a celou hlavičku bych ukotvil - výsledky budou pořád viditelné - viz obr.

14921

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
mám trošku triviálnu otázku ktorá mi ale robí časový problém. Ide o to že ked si vyvodím vzorcom isté hodnoty a následne ich chcem kopírovať tak mi automaticky kopíruje aj vzorec čo potom hodnoty zruší prípadne zmení. teda moja otázka je či existuje niečo čím ponechám výsledné hodnoty ale bez vzorcu aby soms nimi mohol manipulovať kopírovaním posúvaním a podobne. ďakujem!

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
To samozřejmě excel umožňuje: Místo "kopírovat" a "vložit" se použije "kopírovat" a "vložit jinak" - a tam je potom možnost výběru - v tomto případě se tedy zaškrtne "hodnoty".

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý den obchodníci. Jak lze v excelu spočítat maximální sérii strát/zisků. Řekněme že je serie 11112211.
Maximální serie 1ček je 4 a maimální série 2 je 2. Jak to lze naprogramovat do excelu. Děkuji za radu.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Zapojte se do diskuze

Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později. Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na tento příspěvek..

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Předchozí obsah byl obnoven.   Smazat obsah editoru

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.