Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Hugos Napsal:
-------------------------------------------------------
> @goha: Na změnu formátu v závislosti na jiné buňce
> by mělo stačit i podmíněné formátování s použitím
> vzorce.


Dobrý den,
děkuji za reakci na můj dotaz, ale vypadá to, že jsem se vyjádřil nedostatečně. Upřesním tedy svůj požadavek.
Toto řeší nové obarvení buňky, ale při vepsání jiné hodnoty do "rozhodující buňky"se předchozí nově obarvená buňka vrátí do původního stavu a obarví se nová, pokud se její hodnota shoduje s hodnotou zadanou. Já bych potřeboval, aby už ta jednou obarvená buňka v tomto stavu zůstala a postupně se nově obarvovaly další buňky, až nakonec zůstanou nově obarvené všechny.

Děkuji.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • Odpovědí 905
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

luk.h Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ahoj,
> já bych zkusil funkci podmíněné formátování přes
> funkci "Formátovat pouze buňky obsahující ...".
> Tak nějak, jak je to znázorněno na obrázku.
> Původní formátování buňek bude smícháno s tebou
> nově definovaným.
> Lukáš
>
> -----
> Nejrychlejší způsob, jak dosáhnout cíle, je pomalu
> ... ale zase ne zbytečně pomalu.


Díky, upřesnění viz:
Dobrý den,
děkuji za reakci na můj dotaz, ale vypadá to, že jsem se vyjádřil nedostatečně. Upřesním tedy svůj požadavek.
Toto řeší nové obarvení buňky, ale při vepsání jiné hodnoty do "rozhodující buňky"se předchozí nově obarvená buňka vrátí do původního stavu a obarví se nová, pokud se její hodnota shoduje s hodnotou zadanou. Já bych potřeboval, aby už ta jednou obarvená buňka v tomto stavu zůstala a postupně se nově obarvovaly další buňky, až nakonec zůstanou nově obarvené všechny.

Děkuji.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

@goha: Aha, tak na to asi opravdu bude potřeba použít makro.
Sice nevím, k čemu má tato specialitka sloužit, ale možná by to šlo s odstupem i úplně jinak a bez makra ... já se snažím makrům vyhnout jako čert kříži a zatím se mi to naštěstí daří:).
Lukáš

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Přeji pěkný den.
Můžete někdo poradit,mám takovýto problém.
Když při zavírání excelového backtestru ,dám uložit provedené změny ,objeví se mi takováto hláška.

"Změny nebyly uloženy do souboru BeckTestr_v74f.xlsb0,protože došlo k narušení sdílení.Pokuste se o uložení do jiného souboru."

Neděje se to vždy ,ale tak z 50%.
děkuji za pomoc.Luboš

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 4 týdny později...

Dobrý den, mám prosbua nevím si rady, jak se dá pokud to jde přidat v grafu více velejších os. V příloze zasílám fotku části grafu na který jsem narazil. Jde něco takového vytvořit? Děkuji za odpověď a případný návod nebo vzor. Předem děkuji Petr Kamínek

18630

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 2 týdny později...

Pokud máš sloupec čísel, které jsou získány výpočtem přes vzorec, tak bývá obvykle problém, že při kopírování lidi zkopírují vzorec a ten pak odkazuje na chybné buňky. Chce to při vkládání místo Ctrl+V zvolit přes pravé tlačítko možnost vložit jinak a potom vybrat hodnoty. Tím se ti zkopírují výsledná čísla bez vzorců. Pokud svůj dotaz myslíš jinak, tak ho zkus upřesnit. Přikládám obrázek je z Excelu 2010, ale ve 2007 to funguje stejně.

18789

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Netušíte, prosím, jak nějakým rozumným způsobem lze v neseřazeném výběru (sloupec) najít kolikátá (co do vzdálenosti v počtu řádků od první hodnoty ve výběru) je první menší/větší hodnota než nějaké číslo (zadané pomocí vzorce) ? Výběr je vždy jen několik buněk v řadě, z celého sloupce.

Díky


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Dobrý den, Mám dotaz. Dělám tabulku range 30min pro různé trhy. Nevím jak zkopírovat souhrn, aniž bych kopíroval vnitřní obsah. Jde to řádek po řádku, ale určitě existuje nějaké rychlejší řešení. Díky za odpověď. M

18823

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

e_michal
hromadně bohužel neporadím, ale šlo by to po řádkách. já hromadně kopíruji s vynecháním určitých hodnot tak, že si zapnu klasicky filtr požadovaného sloupce, potom plynulý výběr neobsahuje nezobrazené hodnoty.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.