Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Infinity futures


Doporučené příspěvky

Dobrý den,
zhruba rok až do včerejšího dne, jsem používal demo účty infinity futures a to bez problému. Ověření IP adresy prováděli pouze při registraci, takže jsem se zaregistroval třeba ve škole nebo u kamaráda a pak už jen doma pracoval na Pc. Ale včera mi účet přestal fungovat, broker mi napsal, že CME polices začali zavádět nová pravidla od 1.března 2014 a už se mi nejde přihlásit na účet. Vždycky se mi v platformě načte číslo účtu, ale jak dám tlačítko: You Are accesing demo, tak mi to vyhodí login failed... Broker mi napsal, že mi to CME blokuje, protože jsem ze svého počítače a z mé IP adresy založil už víc účtů a že jediná cesta je si fundovat účet... Používám 3 minutové grafy a numbers bary. Nemáte s tím někdo zkušenosti? jestli nemůže být třeba i chyba někde v mém počítači? Nebo je jediná cesta fundovat si účet nebo se poohlídnout po jiném zdroji dat?
Děkuji předem za každou odpověď.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 2 months later...
  • Odpovědí 948
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Oblíbené příspěvky

Zkoušel jsem u Infinity demo účet pro doplnění obchodování Eur/Usd na Forexu. Zaráží mě však velký rozdíl ve volume na trhu 6E. Volume z pátku 26.10.2018: Infinity - 202 235, Barchart - 245 975, CME G

Publikované obrázky

  • 1 month later...

Ahoj,

nevíte náhodou někdo, jak rozjet trh EMD od Infinity?
Když otevřu graf, tak se data načtou, ale trh stojí. Psal jsem si Vitem, ale ten není moc upovídaný a vysvětlit moc neumí.

Možná je to mou slabší angličtinou:

[19:07:53] Petrovi: Hi Vito, how can I add EMDZ4 symbol to my chart? When I open the chart with this symbol the chart don´t running.
[19:10:58] Vito Chieco: ok add 4 lots you will need to log off then back in
[19:18:15] Petrovi: What is 4 lots? :(
[19:18:35] Vito Chieco: 4 contracts
[19:24:20] Petrovi: Sorry but I don´t understand. Where do I have add the contracts? :)
[19:24:48] Vito Chieco: when you trade the max position you can have on is 4 at one time

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 3 týdny později...

2 tomicek:

V dobe zvysene volatility se data od Infinity lisila napr. na trhu TF o 9-15 ticku "bezne" tzn. 90-150 $ , nekolikrat to bylo i vice. Overeno z nekolika zdroju, vcetne mne, kdy mi jely na jednom PC dva live streamy. Takze byt tebou, dukladne si to proverim a zkontroluj si jak chodi live data (sim je jinej server.. nebo aspon byval) oproti jinym poskytovatelum. Jak si jiste pochopil, uz nekolik let u nich spokojene nejsem.... pokusim se najit nejake screeny z te doby jako dukaz... Mozna se zlepsili, mozna ne... To si radsi over.

Rob99

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

tomicek

Už jsem u nich asi 3 roky a jsem spokojený. Občas kontroluji numbers bary se screeny jiných traderů, jestli je volume na cenách stejné, nebo alespoň podobné a myslím, že je to ok.
Pro běžný trading naprosto dostačující broker. Helpdesk funguje, píši si s Vitem přes Skype, reaguje hned. Občas mám problém s jeho angličtinou, protože to na mě valí, jak na američana, ale to je můj problém.. :)

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

honzasek:

diky za odpoved..

a co ta opozdena reakce u rychlejsiho pohybu.. jsem u IB a kdyz jsem si pustil soucasne grafy u IB a u infinity, tak se pri rychlem pohybu infinity opravdu opozduje. je mozne, ze je to u nich? oproti tomu se priznam, ze mam v sierre otevreno velke mnozstvi grafu. cili uvazuju, ze taky muze nestihat muj notebook. ale, kdyz se podivam na vyuziti procesoru, tak je sotva na 10%. takze stale nevim. pokud by tam nebylo to opozdeni, tak uz bych presel davno. mas moznost srovnani te rychlosti? dodam, ze mam otevreno, 19 chartbooks, v 16ti z nich mam 5grafu a ve 3 chartbooks mam 16 grafu. muze to zatezovat notebook natolik, ze je problem u me? sierra, kdyz ji mam otevreno jak potrebuji, tak zabira 500MB RAM. a mam tam jak minutove grafy, tak volume grafy.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

rob99

no, to je tedy pekny. zajimalo by me, jak je to vubec mozny, ze v dobe zvysene volatility se zpozduji. zeptam se i u nich, co mi povedi. ikdyz cekat, ze se k tomu pripadne priznaji je asi naivni.. jak jsem psal, myslel jsem si, ze bude problem u meho notebooku, ale tady vidim, ze muze byt problem opravdu u nich.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

2 tomicek:

Je to dane technologii prenosu dat. Je pravda ze pak na tom snad zamakali co sem slysel, ale uz sem to neoveroval, protoze sem i z ruznych jinych duvodu presel jinam, takze uz mne to az tak nezajimalo. Ono kdyz porovnas treba den stary graf od Infi a nekoho jineho, tak to bude mozna vice mene sedet, trik je v tom ze aktualne online dostavate kazdy jina data... coz je v praxi bezne, ale pri zvysene volatilite byly ty rozdily opravdu neakceptovatelne.

A ano je to naivni :) Dostanes nejakou standardni odpoved c. 8 neco ve smyslu "Koho ste potkali... co vam to nalhali..."

Rob99

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

tomicek

No tak zas až takhle fakt nevím. Já obchoduji FIMS a mám otevřené 2 chartbook, celkem 8 grafů. Obchoduji jen indexy a to jen NQ a YM. Ostatní trhy mám jen na IM analýzu.
Nevím, jak si poznal, že se něco spožďuje. Nevím, s čím to poměřit. Ale pokud je trh velmi rychlý a pro mne nečitelný, tak neobchoduji.
Můj názor je ten, jak jsem ti psal, že na běžné intraday je to v pohodě. Pokud jedeš nějaké náročné obchodní systémy, tak bych se asi fakt poradil přímo s nimi v infinity.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 1 year later...

Ahoj
Mám prosbu ohledně dat od Infinity Futures.
Má prosím někdo stažená data od Infinity pro trh 6E.
Rok 2016, 2015 a 2014 jsem stáhnul.
Rád bych ještě měl roky: 2013, 2012, 2011, 2010, 2009.
Pokud někdo má data za tyto roky za každý kontraktní měsíc: H,M,U,Z, tak by mě hodně pomohl.
Díky za pomoc

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 7 months later...

Ahoj, mohu se zeptat na aktuální kvalitu toho brokera? Obchoduje někdo přes Infinity Futures a má problémy např. s plněním, jak to tady někdo psal tušim v roce 2008?

A jaké jsou Vaše aktuální zkušenosti a postřehy? Přemýšlím totiž o otevření účtu..

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 6 months later...

Dobry den, jeste donedavna jsem u Infinity obchodoval. Skluzy plněni jsem nezaznamenal. Jen pozor na kvalitu/strukturu dat, ktere poskytuji. S otevrenym uctem jsou sice zdarma, ale jsou vterinova nikoliv tickova. I kdyz broker (Patrick), kdyz jsem rusil ucet, me presvedcoval, ze maji tickova. :-) Zakaznicka podpora reaguje rychle a 24/7. Platforma (AT) je rovnez zdarma s otevrenym uctem. Komise RT jsem mel mirne vyssi nez nyni u IB.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.