Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Ninja Trader - programování (strategie)


Jezinka

Doporučené příspěvky

Dobrý den, chtěl bych poprosit někoho ze zdejších šikovných programátorů o pomoc. Nejsem schopný vytvořit „indikátor“, který by na denních barech kontroloval aktuální pozici vůči 5-ti barům zpět s možným procentním nastavením. Výstup jednoduchá 1 nebo 0. Zkrátka kontrolovat, jestli během posledních 5 dnů nezaznamenal stock gap down o příklad. 5%. Používám Market Anal. a moc bych to tam potřeboval. Děkuji moc předem, kdyby se náhodou někomu chtělo. :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 718
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ahoj všem, věděl by nějaký zkušený programátor, jak zařídit v Ninjascriptu, aby se mi nějaký kód (metoda) spustil po stisknutí Ctrl+middle mouse button ?? V OnKeyDown jsem si udělal test na stisk CTRL a v OnMouseDown zase prostřední tlačítko. Ale to nefunguje dobře, neboť když držím déle CTRL..tak se asi nasčítá do bufferu a pak stačí mačkat prostřední tlačítko a pořád se to spouští i když už CTRL nedržím:( OnKeyUp vůbec nefunguje, kde bych si to vynuloval...
Poradí prosím někdo ?? Díky moc.
Robsol

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nasel by se tu nekdo, kdo by mi poradil jak v NINJASCRIPTU zjistit hodnotu DELTA napr. na 2min baru (rozdil mezi obchody realizovanymi za Ask a za Bid).
Nejde o to, ze bych chtel usetrit penize za nejake uz hotove reseni, ale pri vyvoji OS casto potrebuji implementovat svoje individualni upravy a vychytavky...

Za pripadnou pomoc (jen nastin reseni) diky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

tak pro historicka data snad nejak takhle:


In the initialize section

Code:

Add(Instrument.FullName, PeriodType.Tick, 1, MarketDataType.Bid);
Add(Instrument.FullName, PeriodType.Tick, 1, MarketDataType.Ask);

In OnBarUpdate()

Code:

if(BarsInProgress == 0) //Main Chart interval
{
}
else if(BarsInProgress == 1) //Bid Tick Chart interval
{
}
else if(BarsInProgress == 2) //Ask Tick Chart interval
{
}
else
{

}

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Mám prosbu o pomoc. Pořídil jsem si NT a chci si upravit jeden indikátor z webu. Indikátor obsahuje definici výčtového typu ( enum). Indikátor jsem do NT naimportoval a pak jsem si ho ještě v NT uložil pod jiným jménem, abych si na této kopii zkoušel úpravy. Jenže při pokusu o přeložení dostanu chybové hlášení, že ten enum již existuje. Enum ze základního indikátoru se totiž chová, jako kdyby byl globální.
Jak nadefinovat enum případně i class (třídu) v NT indikátoru i strategii tak, aby byli jen lokální?
Díky předem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Hugos:

Aha, dík za tip, myslel jsem že i při denních datech, se svíčka vykresluje po ticích.

Špatně jsem to napsal, backtestuju při zobrazeném denním grafu, ale mám napojená ticková data od CQG.
Tuším, že řešení bude někde tady www.ninjatrader.com/support/helpGuides/nt7/index.html?multi_time_frame__instruments.htm (zobrazit denní graf, ale přitom pracovat s co nejmenším timeframe), ale zatím to nejsem schopen zprovoznit.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Brusik:

To, jaká máš živá data není pro backtest podstatné. Pokud chceš používat [ital]CalculateOnBarCLose=false[/ital], tak musíš mít historická ticková data. To mi připadá jako jít s kanónem na vrabce. Raději bych to řešil přes minutová data a například funkci [ital]GetDayBar()[/ital].

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Zdravim Vas Pavle K. Chtela bych poprosit, zda nahodou neni k dispozici uz naprogramovany ninjascript pro Ninja TRader system FinWin signaly. Ta uplna klasika... tedy signaly 0/100, 2*100, 0/V a 2V. Projela jsem si celou diskusi a bohuzel jsem to nenasla. Moc diky za pomoc. ZKousim to programovat, ale zatim se mi nedari a nevim kde delam chybu...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...
  • 3 týdny později...

Ahoy, řešíme s kolegou programátorem jeden rébus. Máme strategii která chodí rozumně na replay i na živých datech, ale problém máme s backtestem.Abychom viděli na průběh svíček používáme primární graf tickový a sekundární, který generuje příkazy, je 15min. Někdy to počítá, ale většinou se to sekne hned po úvodní inicializaci a nalezení prvního signálu. Netušíme kde hledat potíž. Přikládám výpis z logu. Stejnou hlášku to dává i v outputu.

31626

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...