Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
Jezinka

Ninja Trader - programování (strategie)

Doporučené příspěvky

svopex Ahoj, moc dakujem za pomoc. neviem si ale rady s tym kodom. Mohol by si mi prosim hodit ten indikator momentum s tymto kodom aby fungoval?
Gmail mi vyhovuje, ine nepouzivam.

dakujem ti velmi pekne za pomoc este raz.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
"svopex" tak som to skusal a moc to neide.
Ked otvorim indikator momentum a dam ho editovat a skopirujem ten kod tak mi vypise plno chyb v kode tam dole.
Som sa s tym hral par hodin ale som to nerozbehol.
Nerozumiem programovaniu ani troska.

Mohol by som ta poprosit hodit mi to tam a potom len mi tu hodit indikator momentum aby to fungovalo?

Dakujem za ochotu a za pomoc.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
@stranger:
Ahoj, pokud neumis programovat vubec, tak to asi nezaintegrujes.
Bohuzel neni v mych casovych moznostech toto resit.
Najdi si nejakeho programatora, pokud mas kamarada, nemusi to byt trader a mel by to zvladnout bez problemu.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Mam nejakeho kamarata ktory robi web html . Php ale nenapadlo ma ze by to mohol vediet. Kedze ani nepozna program ninja trader a jeho oblast zaujmu je niekde uplne inde
Preto ma jednoducho napadlo ze tak jednoduchu funkciu ( aspon myslim ze je jednoducha) mi mozno niekto urobi tuna na financnikovi. Kedze traderov osobne nepoznam ziadnych.

Navrhol by som ze zato rad zaplatim. Ale pravidla to zakazuju.

Za opytanie nebiju ne?

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
to stranger, v základu to může vypadat protected override void OnBarUpdate() { // Use this method for calculating your indicator values. Assign a value to each // plot below by replacing 'Close[0]' with your own formula. if (CurrentBar < myInput0) return; Plot0.Set(Momentum(myInput0)[0]); if(!Historical && Momentum(myInput0)[1] > 0 && Momentum(myInput0)[0] < 0 )SendEmail("test"); if(!Historical && Momentum(myInput0)[1] < 0 && Momentum(myInput0)[0] > 0 )SendEmail("test"); } private void SendEmail(string body) { SmtpClient smtpClient = new SmtpClient("smtp.gmail.com", 587); smtpClient.Credentials = new NetworkCredential("jan.hus@gmail.com", "password"); smtpClient.EnableSsl = true; MailMessage mail = new MailMessage(); mail.From = new MailAddress("jan.hus@gmail.com", "NinjaTrader"); mail.To.Add("jan.hus@gmail.com"); mail.Subject = "NinjaTrader - obchod na burze"; mail.Body = body; mail.IsBodyHtml = true; smtpClient.Send(mail); } koncovku v přiloženém souboru přejmenuj na zip, importuj do NT , edituj , doplň správné údaje v uvozovkách, kompiluj a vyzkoušej .

34343

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Petr69 Ahoj, tak som to skompiloval a vyskusal.
robi tam ale neejaku chybu asi lebo ked nacitam indikator naprriklad v 3 minutovom grafe, a potom sa objavi nova sviecka, cize po 3 miutach, tak cele momentum sa strati, nezobrazi ho viac.

Taze zatial som toto vyskusal.
taze nemozem ani zistit ci funguje abo ne, kedze je zoobrazny len jednu sviecku.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
to stranger mám to odladěný , chodí to ============== protected override void OnBarUpdate() { if (CurrentBar < myInput0) return; Plot0.Set(Momentum(myInput0)[0]); if(!Historical && Momentum(myInput0)[1] > 0 && Momentum(myInput0)[0] < 0 ) { Print("short - překročení nulové linky dolů "); // pro odladění , možno potom vymazat SendEmail("short"); //zde doplníš text zprávy v uvozovkách } if(!Historical && Momentum(myInput0)[1] < 0 && Momentum(myInput0)[0] > 0 ) { Print("long - překročení nulové linky nahoru"); // // pro odladění , možno potom vymazat SendEmail("long"); // zde doplníš text zprávy v uvozovkách } } private void SendEmail(string body) { try { // přepisuj pouze údaje v uvozovkách !!!! SmtpClient smtpClient = new SmtpClient("smtp.gmail.com", 587); // SMTP poskytovatele smtpClient.Credentials = new NetworkCredential("jan.hus@gmail.com", "password"); // přihlašovací jmého a heslo k SMTP smtpClient.EnableSsl = true; MailMessage mail = new MailMessage(); mail.From = new MailAddress("jan.hus@gmail.com", "NinjaTrader"); // od koho posílám mail.To.Add("jan.hus@gmail.com"); // komu posílám mail.Subject = "NinjaTrader - obchod na burze"; // předmět zprávy mail.Body = body; mail.IsBodyHtml = true; smtpClient.Send(mail); } catch (Exception ex) { Print(ex.Message.ToString()); } } ============== při testování si otevři okno Tools / Output Window , bude se ti zde vypisovat vstup long, vstup short a hlavně proč email nebyl poslán při špatném vyplnění údajů (SMTP a pod.). Chce si s tím chvilku hrát. Já mám například lokálního providera a celkem bez problémů to chodilo do schránky na volným. Opět přikládám soubor do přílohy, postup je stejný.

34378

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Petr69, funguje to bezvadne! akurat som musel nastavit calculate on bar close na true, inak mi chodilo pocas jednej sviecky aj 60 mailov v kuse a to bola taka zataz ze cela ninja zmrzla a musel som dat restart.
Este raz ti velmi pekne dakujem za pomoc, je to skvela pomocka, dik

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Prosim Vas, mohol by mi niekto pomoct naprogramovat tuto strategiu do ninjatraderu 7?

Nejedna sa o nic komplikovane, tuto strategiu obchodujem live a zatial funguje :D, ale chcela 

by som skusit ako by to vyzeralo, keby som ju nechala obchodovat pocitac. Neviem vsak ake kody na to pouzit vo wiazrde v edit formate.

VEDEL BY MI NIEKTO PORADIT??? 

Strucne popisem strategiu:

1. Ked EMA 36 a  20 pretne EMA 120 = vstup na 1 korekcii  na close 2 renko baru 

2. Ked je obchod v otvorenom profite 28 tikov = posun SL na BE +1 tik

3. Maximalne 2 obchody za den

Zakladny SL a PT uz mam z wizardu, ale neviem ako naprogramovat bod 1. a bod 2. a bod 3. ktory som uviedla.

Pre istotu prikladam aj obrazok prikladu danneho obchodu. 

Vedel by mi s tym niekto poradit?

 

 

01.02.19 live example.jpg

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Este jeden dodatok: v popise strategie som uviedla chybu. Vstup nie je na close 2 renko baru ale az na 3 renko baru 

a aby signal bol platny musi cena pretnut indikator. Tiez prikladam jeden screenschot podobneho pripadu.

31.01.19 live example.jpg

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Zapojte se do diskuze

Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později. Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na tento příspěvek..

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Předchozí obsah byl obnoven.   Smazat obsah editoru

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.