Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Programování v MT4


BigBull

Doporučené příspěvky

Index 0 by ma vzdy dle kodu hodnotu, ostatni buffery jsou tam jen kvuli obarveni ....
Nad timto bufferem pouzij stejnou logiku jako pro obarveni a mas vyreseno kdy vstupovat long / short

btw: kdyby ten indikator nebyl decompilovanej tak by byl i vic citelnej a nemusis do toho cucet tyden.....

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 583
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

DarkMan Napsal: ------------------------------------------------------- > Index 0 by ma vzdy dle kodu hodnotu, ostatni > buffery jsou tam jen kvuli obarveni .... > Nad timto bufferem pouzij stejnou logiku jako pro > obarveni a mas vyreseno kdy vstupovat long / short > > > btw: kdyby ten indikator nebyl decompilovanej tak > by byl i vic citelnej a nemusis do toho cucet > tyden..... > > Snažím se použít stejnou logiku, ale když si přidám k VP-Oscilator zkušební vypis (viz příloha OvereniBarev.mq4), tak ladící hlášení barvy neodpovídá skutečné barvě na oscilátoru. Pořád tam přeskakují hlášení červená zelená a přitom na grafu je jiná barva.

16952

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím všechny, chtěl bych poprosit někoho kdo to umí o úpravu indikátorů Bulls power a Bears power, tak aby se dala u každého indikátoru nastavit jiná barva nad nulou a pod nulou (např. když je bulls power kladný zelená, když je záporný šedá). Předem děkuji, zapi

16953

16954

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Zdravím .
Môže mi prosím niekto pomôcť s EA - čkom. Potrebujem hlavne odpoveď , prečo mi EA pracuje u jedného brokera OK a u iného neotvorý ani jeden obchod , ale v testri stratégie áno. Nastavenia sú totožné. V logoch je hláška: Error Occured : -invalid stops -. Je problém u brokera, alebo v kóde? Ak áno, tak aký? Iné EA idú v pohode.
Ďakujem

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahojte,
poradi mi niekto ,ako v systeme naprogramovat,aby ma system zvukovo upozornil vzdy ked je cena pod EMA?
Potrebujem ale,aby to spravil len raz v ramci sviecky,ktora EMA pretala,nie pri kazdom pohybe.

Momentalne to mam takto:

if (( Close[2] >= Close[1]) && (Close[2] >= x) && (Close[1] PlaySound("alert.wav");

x je EMA

co teda pipa zakazdym ked sa cena pohne po pretnuti a pipa celu sviecku.Ja potrebujem aby zapipal len raz.
Dakujem

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zkus si tam přidat funkci NewBar(), která vrací true, když je nová svíčka no a pak to zapracuj podle potřeb podobně, jako to je v příkladu. Píšu to z hlavy, takže doufám, že v tom nejsou chyby. Nemám to odladěné a ověřené

bool NewBar()
{
static datetime lastbar = 0;
datetime curbar = Time[0];
if(lastbar!=curbar)
{
lastbar=curbar;
return (true);
}
else
{
return(false);
}
}



// příklad použití
if (NewBar() == true)
{
if (( Close[2] >= Close[1]) && (Close[2] >= x) && (Close[1] PlaySound("alert.wav");
}

Laďa

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...