Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
tomnes

NinjaTrader - prosím o radu

Doporučené příspěvky

ahoj,
nenašla by se tady nějaká dobrá duše která by mi mohla poslat historická data od Zen-Fire za rok 2008,2007 a 2006.

Předem díky moc!

Tomáš

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
kahiros:
Ahoj
- Zapni NT
- Historical Manager
- zalozka Download
- na lavo ssi vyber instrument ktoreho data chces stiahnut a na pravo zvol si od akeho datumu maju byt stiahnute.
- klikni na download

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
stranger:

díky za tip, zkusím ho až se k tomu večer dostanu...jen se obávám,že vlevo je možný zvolit jen instrument za rok zpětně a dál se nedostanu,takže se mi max. stáhne data od 08/2010 tuším (ale nevím,podívám se večer)

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
kahiros
Ale ak potrebujes data na prehravanie tak neviem ci replay ma taku databazu.
ja som ti poradil ako zobrazis data dozadu. Teraz som to skusil a zobrazilo mi az do roku 2007 (viac som nedaval stahovat)
Cize stiahnes si tie data ako som popisal vyssie.
potom si bud otvoris konkretny mesiac a rok ktory ta zaujima alebo otvoris najnovsi kontraktny mesiac a proste das nacitat za a.) historiu dozadu povedzme 1500 dni alebo za b.) zvolis si presne datum a rok konca zaciatku grafu

Podarilo sa mi stiahnut data az do kontraktneho mesiaca: marec 2006 trh ES

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
zdravim vsechny, vim, ze se to tu uz spoustukrat prodiskutovalo ale to, co se mi stava, jsem tu nedohledal ... nezda se mi moje synchronizace casu ... prikladam screen. Jde o to, ze se mi stale zvetsuje rozdil ... ted uz je to 9.5 sec a kdyz si pockam na dalsi synchro moment, tak se jen zmeni ta ohromna hodnota o par setinek ... napr z 9.56 na 9.50 (po synchro by to melo padnout na 0.000 ne??). Synchro ve windows jsem si vypnul ale to nemelo vliv. diky predem za radu pajus

16910

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
stranger

díky za tip, právě sem se na to koukal...ale i když přes Historical data manager nechám načíst data od poloviny r. 2007 a pak si otevřu nové okno s aktuálním kontaktem a dám načíst data za 1500 dní nazpět,tak mi to stejně načte od 29.6.2010 (tohle je i měsíc který mi Instrument manager ukáže pokud chci stáhnout nějakou komoditu) a NQ od 08/2010...no zkusím si s tím ještě pohrát

Ale ještě jednou díky!

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Kahiros
dajme tomu ze aktualny kontraktny mesiac pre NQ je NQ 09-11, tento kontr. mesiac si pridas cez instrument manager.
Potom sa prihlasis cez svojho poskytovatela dat, cize FILE/ CONNECT /
Potom kliknes na TOOLS / HISTORICAL DATA MANAGER
tuknes na zalozku DOWNLOAD
na lavej strane oznacis NQ 09-11 a na pravej strane si zvolis napriklad START DATE: 1.1.2008, END DATE ponechas dnesny datum.
Kliknes na DOWNLOAD, zacne prebiehat stahovanie. - v hlavnom okne tam kde vidis prikazy dole v pravo uvidis ako ti stahuje jednotlive kontraktne mesiace od zvoleneho roku po sucasnost.
Potom jednoducho si otvoris novy graf, vyberies si NQ-09-11 a das nacitat 1500 dni do zadu, alebo druhy sposob ze si zvolis presne start a end grafu ktory chces nacitat.

Mne to ide, musi aj tebe.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
stranger,

ještě jednou díky moc za podrobné vysvětlení,ale pořád mi to háže začátek grafu od 29.6.2010 i když sem postupoval přesně jak píšeš. Zkusím napsat na Ninja trader jestli nebudou vědět v čem je háček.

Ať se ti daří!

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý den,
Rád bych se zeptal, jestli nejde v ninja traderu nějak "uložit" indikátory, abych nemusel při každém otevření nastavovat všechny indikátory znovu.
Díky, Martin

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Martyn97:

ano, v hlavním menu si v záložce WORKSPACE uložte pracovní prostředí pod jednu takovou workspace (pracovní plochu), příště by vám měla už při spuštění rovnou naskočit poslední otevřená workspace, případně stačí otevřít opět přes panel workspace..

michal

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Martyn97
bud cez ten worskpace alebo prave tlacidlo na otvoreny graf kde mas aktualne ponastavovane indikatory tak ako chces, TEMPLATES / SAVE AS
Mozes si urobit viac variant a medzi TEMPLATES / LOAD si medzi nimi prepinat. A potom pouzit worskpace ako to napisal michal.

A ten templates / save as ti ponecha aj nastavenia napriklad farby. typ pismen atd.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Ahoj,
planuji koupi NinjaTraderu a rad bych pokud by mi zde nekdo mohl potvrdit ci objasnit nasledujici.
Na strankach "ninjatrader.com" si vyberu licenci Single Broker a datafeed napr. CQG, zenfire,...
1. predpokladam ze pro backtesting, papertrading a replay nepotrebuji zadneho brokera a NT mi bude chodit se zakoupenym datafeedem?
2. mohu datafeed pozdeji zdarma zmenit?
3. pokud mam Single licenci, tak mohu pozdeji pri live brokera menit, podstatne je to, ze budu obchodovat vzdy u jednoho?

Dekuji za radu

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
To Juwik:

Ninja trader je zdarma pro testovaci ucely.. tzn nemusi si ho kupovat. ( funguji vsecho jen neudelas zadny live obchod)

1) pro backtesting a papertrading potrebujes naka data. Bud musis mit demo(live) account nebo stazena data.
2) i kdyz mas licenci na jednoho brokera muzes pouzivat vice datafeedu.
3) ano jde zdarma zmenit, nebo jen doplatit a dokoupit multibroker licenci

do zacatku nic nekupuj udelej si demo ucet u nakeho brokrea ktery Ninju podporuje
mohu doporucit MirusFutures tam pak dostanes i licenci na live obchodovani zdarma bez moznosti programovani a pouzivani ATM.





Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.