Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MetaTrader 4 II.


Sid

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 967
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Sinuhet:

no já to řeším po svém: v rootu MT4 je soubor [bold] LiveUpdate.exe [/bold]. Ten přejmenuji na [bold] __LiveUpdate.exe[/bold]

no a potom při spuštění MT4 se updater nezapne, protože se nenajde příslušný exe :) a šmitec ;) automatické updaty MT4 nemám rád, protože stejně nic rozumného nepřinesou a naopak mi od verze 218 dál, pokaždé robijí nějaké moje hejblo. Takže já používám verzi 223 už asi rok a půl a spokojenost.. Ale je fakt, že MT4 zapínám už jenom ze sportu a obchoduji na jiné platformě

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pokud v MT uložím šablonu (Tempate) jako default, při otevření nového okna se otevře toto nastavení.
Umí ale někdo zařídit, aby se mi okno testeru (ve vizual modu) otevřelo podle mě, a ne to klasické nastavení ?
Odpověď: "Pust si vizual mod a klikni na Templates" nechci, to používám.
Chci prostě jen ušetřit ty klikance navíc.
Konkrétně chci nastavení bez mřížky a co nejhustější graf.
:)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

japapatramtara:
Tak jsem to zjištění nového baru pomocí Volume přechválil. Blbne mi to úplně stejně jako ty předchozí řešení. Chci aby mi to na začátku každé nové svíce nastavilo proměnnou "a" na nulu a řeším to touhle podmínkou:
if (Volume[pos] == 1) a = 0;
většinou to funguje ale dost často se stane že to přeskočí na novej bar, hodnota "a" se nevynuluje a pokračuje v počítání s hodnotou z předešlého baru.
Jak je to možný? Co s tím? Už jsem z toho zoufalej. Nemáte někdo řešení nebo vysvětlení?
díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Man:

Resit zjistovani noveho baru pres volume to je dobra kravina, staci se logicky zamyslet.
Kazdy bar ma cas kdy vznikl viz Time[] takze staci zjistovat jestli aktualni cas je jiny nez predchozi

takze si udelanej globalni promenou (definovanou mimo start() )
datetime dtLastBarTime

a pak ve start() checknuj jestli je promena zmenana

if(Time[0]!=dtLastBarTime){
dtLastBarTime = Time[0];
a = 0;
}

Link to comment
Sdílet pomocí služby

DarkMan:

hmno ať se nad tím zamýšlím sebevíc, tak nevím, proč by to měla být "dobrá kravina". Nejsem proti diskuzi, ale urážet mě hned nemusíš. Spíš řekni, proč by to němělo fungovat? V MT4 sice už nějaký pátek nepíšu, ale vždycky jsem to psal takhle a jelo to.. Test nového baru přes volume přímo doporučuje MetaQuotes, takže nemám důvod jim nevěřit. Přes čas baru to jde samozřejmě taky, ale vzniká nutnost alokovat na heapu uplně zbytečně 4B na další proměnnou. No nic, tak ať se daří

Link to comment
Sdílet pomocí služby

? jsem reagoval na prizpevek uzivatele Man, tak nevim proc to beres tak osobně a určite jsem nechtěl ranit někoho ego :)

Kravina to je protoze klasicky Bar se zklada z uricteho TimeFrame proto je logicke to testovat dle casu, dle Volume by jsi leda tak mohl testovat vznik novyho VolumeBaru (i takovy zpusob grafu existuje)

Peace

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.