Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
Sid

MetaTrader 4 II.

Doporučené příspěvky

Robert / Sinuhet
MT4 mi s Oandou jede OK.
Podle mě jste nezaškrtli při registraci účtu v "Advance Options" Enable for MT4. Tak nějak to tam je.
Přihlaste se do My Account a přidejte si další podůčet, kde to zaškrtnete a ten pak používejte.

Druhá věc je, že nejde zkopírovat pasword z potvrzujícího mailu. Musí se napsat rúčo.
J.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
podúčet se značkou MT4 mam ,spíš bude problém s platformou ,když ji otevřu mam tam okno na založení účtu ,všechno vyplnim,odškrtnu že souhlasim a dám další ...ted bych měl nejspíš vybrat příslušný server jenže mi to žádný nenabídne.Tlačítko prohlížet nic nedělá,pokud dám další ,chce to po mě vyplnit jméno a heslo ,ale bohužel tam nejde nic napsat.Pokud se zkusím do platformy přihlásit přes soubor..., účet tak to po vyplnění nereaguje a v pravo dole mi to ukazuje že neni spojení a nic se neděje .

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý den,
prosím vás, chtěl bych vědět, jestli když si ukládáte statement - "prohlášení" od forexového brokera, ve formátu xls
stane se vám také, že některé ceny sešit zobrazí jako datumy? Pokusil jsem se nastavit parametr číslo v desetinném formátu, ale pořád se tam vnucuje formát data.
Chtěl bych takto své obchody podrobit analýze, jen nevím jak odstranit tuto chybu při ukládání z html formátu do xls.
V jiných aplikacích s tím nemám problém. Jen se mi vyskytuje při statementu v MT4. Předem děkuju za radu.
Přeju dobré obchody

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý večer,

byl by prosím někdo ochoten předělat indi. z VT do MT4. Budu mu zavázán a pokud se někdy potkáme tak ho pozvu na co bude mít chuť a pokud ne tak to chápu, díky

SC:=If( High > Ref(High,-1) AND
Low > Ref(Low,-1), High, If( High < Ref(High,-1) AND
Low < Ref(Low,-1), Low, PREV));

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Snažím se napsat AOS a narazil jsem na problém s kterým si nevím rady.
Program by měl pracovat ve dvou TF, v kratším (H1) generuje signály a v delším (H4) by měl nastavovat SL na hodnotu PSAR v minulé peridě.
Problém je v tom, že mi při běhu v Testeru nerespektuje hodnoty PSAR (H4) ale nastavuje je na hodnoty PSAR v H1. Přitom SL mění vždy při 4. hodině.
Pokud změním v testeru základní nastavení TF změní se i chování programu.
Dále uvádím vzorek programu který by měl pracovat se SL a kde proměnné jsou následující:

_sek_TF = "PERIOD_H4"
_sek_krok = 0.02
_sek_max = 0.2
___________________________________________________________________________
if(iSAR(Symbol(), _sek_TF, _sek_krok,_sek_max,1) {
for(cnt=0;cnt {
if(OrderSelect(cnt, SELECT_BY_POS)==true)
{
if(OrderType()==OP_BUY)
{
OrderModify(OrderTicket(),0,iSAR(Symbol(),_sek_TF,_sek_krok,_sek_max,1),0,0,Blue);

}
____________________________________________________________________________________
Má otázka zní:
Je možné nějak zajistit, aby při běhu v Testeru program vypočítával hodnoty PSAR podle zadání, čili v jiném TF než je to, které je nastaveno jako "období" v testeru?
Jinak by program již fungoval.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
wteam Napsal:
-------------------------------------------------------
> Snažím se napsat AOS a narazil jsem na problém s kterým si nevím rady. Program by měl pracovat ve dvou TF, v kratším (H1) generuje signály a v delším (H4) by měl nastavovat SL na hodnotu PSAR v minulé peridě.
> Problém je v tom, že mi při běhu v Testeru nerespektuje hodnoty PSAR (H4) ale nastavuje je na
> hodnoty PSAR v H1. Přitom SL mění vždy při 4. hodině. Pokud změním v testeru základní nastavení TF změní
> se i chování programu. Dále uvádím vzorek programu který by měl pracovat se SL a kde proměnné jsou následující:
>
> _sek_TF = "PERIOD_H4"
> _sek_krok = 0.02
> _sek_max = 0.2
> _________________________________________________
> __________________________
> if(iSAR(Symbol(), _sek_TF, _sek_krok,_sek_max,1) > {
> for(cnt=0;cnt > {
> if(OrderSelect(cnt, SELECT_BY_POS)==true)
> {
>
> if(OrderType()==OP_BUY)
> {
>
> OrderModify(OrderTicket(),0,iSAR(Symbol(),_sek_TF, _sek_krok,_sek_max,1),0,0,Blue);
>
> }
> __________________________________________________
> __________________________________
> Má otázka zní:
> Je možné nějak zajistit, aby při běhu v Testeru program vypočítával hodnoty PSAR podle zadání,
> čili v jiném TF než je to, které je nastaveno jako "období" v testeru?
> Jinak by program již fungoval.
>

Zkus tohle:
[bold] _sek_TF1 = "PERIOD_H1";[/bold]
OrderModify(OrderTicket(),0,iSAR(Symbol(), [bold]_sek_TF1[/bold], _sek_krok,_sek_max,1),0,0,Blue);

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Zdravím, možná už to tu někde bylo zmíněno, ale těch 40 stránek je odrazující. Zajímalo by mně když mám v PC stáhlou českou verzi MT 4, zda je na toho při registraci např. u nějakého zahraničního brokera např. Alpari či Ducascopy nutno nainstalovat jejich anglickou verzi MT4 nebo by stačilo jen v nastavení mé MT4 změni zprostředkovatele dat, jde mi o to jak např. při účtu u Alpari mít a využívat stále českou verzi MT4 je li to vůbec možné.

Děkuji za reakce.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
MetaTrader4 od Alpari je také v češtině. Já mám na jednom PC nainstalován jak MetaTrader4 od XTB tak i od Alpari a je to OK. Zda jde napojit MetaTrader4 na konkurenčního brokera jsem nezkoušel.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Po několika letech ID tradingu mám několik nápadů na AOS, které bych rád ověřil/realizoval s matematikem/fyzikem/programátorem. Pokud víte o někom s potřebnou kvalifikací a zájmem o věc, budu rád za tip či kontakt :)

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Zapojte se do diskuze

Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později. Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na tento příspěvek..

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Předchozí obsah byl obnoven.   Smazat obsah editoru

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.