Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MetaTrader 4 II.


Sid

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 967
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

dewe Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ahoj tradeři
> Neměl byste někdo zalohovanou starší verzi mt4
> build 500 až asi 550, myslím tím bez nových MGL4.
>
> Teď mám build610 a o své zálohy starších verzí
> jsem přišel. Na 610 nejdou některé indikátory a
> skripty.
> Díky David


Zdravím. Dá sa potom starý build nejako zablokovať proti aktualizácii? Nebude broker protestovať proti obchodovaniu na tom starom?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Ahoj . Chcel by som sa spytat , ci mi niekto vie poradit (script , alebo nieco ine), jedna sa o zobrazenie vlastneho offline chartu kde zadam hodinu od do a ukaze sa mi vlasny svieckovy graf postaveny len z dat napr 1 minutoveho online chartu .Este k tomu vlasny timeframe. Napr. pre zobrazenie 15min US seance .
Vdaka.
Prajem vela uspesných obchodov .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Zdravím, chtěl jsem se zeptat,mám dva účty u různých forex brokerů a používám jejich platformu MT4.V jedné se stav připojení zobrazuje nahoře i dole zelený a u druhé je horní část zelená a spodní červená (viz. obrázek).Data se bez problému načítají v obou platformách.Nevíte někdo v čem je problém nebo proč tomu tak je?Díky za radu

27814

27815

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Ahojte,

neviem, či to môžem napísať tu, ale mám jednu otázku. Dnes ráno sa mi stala taká vec, že ma "vyhodilo" na SL, pričom SL som mal nastavený vyššie. Cez noc som zadal sell stop na určitej cene s tým, že SL som zadal na 101,86. Z nejakého dôvodu, keď trh dosiahol úroveň 101,84 (jedná sa o USD/JPY), tak mi ukončilo obchod. SL nastavený na 101,86 a trh tam dnes ani nedošiel, teda vôbec nechápem, že prečo sa to stalo. Nejaké rady, pripomienky, vysvetlenia? Ako sa tomu vyhnúť v budúcnosti, prípadne že kde nastala chyba? Ďakujem pekne

Dan,

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Potreboval by som poradiť s inštaláciou MT4.Na starší notebook som nainštaloval win xp sp2 a neskôr aj sp3. Po spustení inštaláciem sa sťahujú údaje zo servera. Pred koncom sťahovania sa objavý hlásenie: V aplikácii došlo ku chybe a je ju potrebné zatvoriť. Č som prehliadol? V minulosti som podobný problém nemal. Ďakujem za odpoveď.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,
prosím o radu a přiznávám, že forum jsem si neprošel, takže pokud se to probíralo omlouvám se.
Rád bych umístil obchodní príkaz na urovních WPR. Respektive na jaké koliv úrovni. To znamená, že např. na úroveň -56
bych chtěl umístit stop loss s tím, že sl by byl aktivován na úrovni -56 indi WPR. Díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Vážení Kolegové. Potřeboval bych pomoc s indikátorem v příloze. Indikátor ukazuje průměr ze všech pozic Buy a Sell. Do výpočtu jsou zahrnuty již otevřené, i čekající pokyny (Stop i Limit). Do výpočtu se počítá i hodnota Swapu a hodnota požadovaného zisku. Indikátor je ideální pro případy, kdy používáte Průměrování a potřebujete vědět, kam až má dojít trh, abyste zavřeli všechny pozice v zisku. Funguje skvěle. ALE! Má zásadní zádrhel v tom, že při zavření a otevření grafu se neukáže. Je potřeba překliknout na okamžik na jiný Timeframe (tam a zpět). Umíte prosím někdo tento nedostatek odstranit a indikátor "doladit" ?

29024

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj, nevím jak připojit přílohu s upraveným souborem, takže ti řeknu co a kde bys měl pozměnit:
Tam kde máš v kódu (tuším řádek 242 a výš)

SwPip = (swap/tick/loty)*Point ;
if (Smer_obchodu == "Buy")
priemer = (priemer / loty) - SwPip + ZnL*Point;
if (Smer_obchodu == "Sell")
priemer = (priemer / loty) + SwPip - ZnL*Point;

Místo toho napiš
if (loty != 0)
{
if (tick == 0)
tick = MarketInfo(Symbol(),MODE_TICKVALUE);
if (tick != 0)
{
SwPip = (swap/tick/loty)*Point ;
if (Smer_obchodu == "Buy")
priemer = (priemer / loty) - SwPip + ZnL*Point;
if (Smer_obchodu == "Sell")
priemer = (priemer / loty) + SwPip - ZnL*Point;
}
}

Snad to pomůže :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mooooc děkuju, chodí to.
Popravdě já "programátor" nejsem a dělá mi to kamarád samouk. je z toho "celej jelen" a nechápe v čem je zádrhel v jeho řešení, protože Hodnota tick je daná v Initě a dále by se to neměla ovlivňovat.
Důležité ale je, že tvoje řešení je lepší a hlavně funguje. Sebekriticky přiznal, že asi ještě nedorostl :-) a musí se hoooodně učit.
Pokud bys byl tak hodný a zkusil objasnit v čem je podstata, byl by moc rád.
Každopádně se rád opakuji a ještě jednou mooooc děkujeme.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.