Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
MU35

Propojení TWS a Ninja Trader

Doporučené příspěvky

On 5. 3. 2018 at 10:36, deenius napsal/a:

Ahoj!

Potřebuju poradit. Nastavil jsem si propojení IB a NT. Vše OK. Nicméně, jelikož data od IB stojí za prd, tak používám datafeed CQG. Jak ale v NT poznám, odkud to aktuálně "cucá" data? Dole v okně mám obě připojení zelené, ale netuším, zda to mám nastaveno správně. Standardně se připojuji nejprve k datům CQG a poté k IB. Děkuji za radu.

 

Pripájaš sa dobre  (NT7) najprv CQG a potom IBKR

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Hezký den kolegové

Už 2 dny mi nejde propojit TWS a NT přes API (ostrý účet). Minulý týden vše fungovalo. A teď ani za nic, nemůžu přijít v čem je problém.

Proto bych chtěl požádat nějakou dobrou duši , jestli by sem nedala screen  okna........ API - settings. Jak to máte nastavené. Trošku jsem se v tom hrabal a teď nevím jestli to mám dobře😊....Potřebuji vyloučit možnou chybu v tomto nastavení.

Předem moc děkuji Petr.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On 13. 3. 2019 at 15:18, Balian napsal/a:

Hezký den kolegové

Už 2 dny mi nejde propojit TWS a NT přes API (ostrý účet). Minulý týden vše fungovalo. A teď ani za nic, nemůžu přijít v čem je problém.

Proto bych chtěl požádat nějakou dobrou duši , jestli by sem nedala screen  okna........ API - settings. Jak to máte nastavené. Trošku jsem se v tom hrabal a teď nevím jestli to mám dobře😊....Potřebuji vyloučit možnou chybu v tomto nastavení.

Předem moc děkuji Petr.

Ahoj Balian

používaš NT7 alebo NT8 Ninjatrader?

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On 23. 3. 2019 at 8:25, Obelix napsal/a:

Ahoj Balian

používaš NT7 alebo NT8 Ninjatrader?

Ahoj Obelix Používám NT7. Ale už jsem na to přišel. Psal jsem na support NT. Chyba byla v nastavení připojení v platformě NT. Ale je zajímavé že mi to šlo a najednou ne....asi nějaká změna.

Pán z NT mi poslal odkaz jak to správně propojit. Postupoval jsem podel toho a hned to naskočilo.

Měj se a díky že ses ozval..

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.