Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Propojení TWS a Ninja Trader


Doporučené příspěvky

On 5. 3. 2018 at 10:36, deenius napsal/a:

Ahoj!

Potřebuju poradit. Nastavil jsem si propojení IB a NT. Vše OK. Nicméně, jelikož data od IB stojí za prd, tak používám datafeed CQG. Jak ale v NT poznám, odkud to aktuálně "cucá" data? Dole v okně mám obě připojení zelené, ale netuším, zda to mám nastaveno správně. Standardně se připojuji nejprve k datům CQG a poté k IB. Děkuji za radu.

 

Pripájaš sa dobre  (NT7) najprv CQG a potom IBKR

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 1 year later...
  • Odpovědí 63
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Hezký den kolegové

Už 2 dny mi nejde propojit TWS a NT přes API (ostrý účet). Minulý týden vše fungovalo. A teď ani za nic, nemůžu přijít v čem je problém.

Proto bych chtěl požádat nějakou dobrou duši , jestli by sem nedala screen  okna........ API - settings. Jak to máte nastavené. Trošku jsem se v tom hrabal a teď nevím jestli to mám dobře?....Potřebuji vyloučit možnou chybu v tomto nastavení.

Předem moc děkuji Petr.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 2 týdny později...
On 13. 3. 2019 at 15:18, Balian napsal/a:

Hezký den kolegové

Už 2 dny mi nejde propojit TWS a NT přes API (ostrý účet). Minulý týden vše fungovalo. A teď ani za nic, nemůžu přijít v čem je problém.

Proto bych chtěl požádat nějakou dobrou duši , jestli by sem nedala screen  okna........ API - settings. Jak to máte nastavené. Trošku jsem se v tom hrabal a teď nevím jestli to mám dobře?....Potřebuji vyloučit možnou chybu v tomto nastavení.

Předem moc děkuji Petr.

Ahoj Balian

používaš NT7 alebo NT8 Ninjatrader?

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On 23. 3. 2019 at 8:25, Obelix napsal/a:

Ahoj Balian

používaš NT7 alebo NT8 Ninjatrader?

Ahoj Obelix Používám NT7. Ale už jsem na to přišel. Psal jsem na support NT. Chyba byla v nastavení připojení v platformě NT. Ale je zajímavé že mi to šlo a najednou ne....asi nějaká změna.

Pán z NT mi poslal odkaz jak to správně propojit. Postupoval jsem podel toho a hned to naskočilo.

Měj se a díky že ses ozval..

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.