michal-administrator

Mirus Futures - Zen-Fire II

Doporučené příspěvky

Alexik30:
Ano v demu vse to funguje v lite verzi od MF bouhzel ne. Po zalozeni uctu staci zmenit licencni cislo (help-> license key) nic se nemusi instalovat znova. Licenci by mel broker dodat mailem a s touto licenci jde obchodovat pouze u nej.
Co se tyce indikatoru tak sem to myslel tak ze v lite verzi neni kompilator a editor. Jiz naprogramovane indikatory se pouzivat muzou. Muzou se i pridavat hotove poruznu stazene treba z fora Ninjatraderu.

Do zacatku je MF myslim dobra volba data i software zdarma co vic si prat. (bouhzel ted jiz plati omezeni ze pro data zdarma je nutno udelat aspon 5 obchodu mesicne nebo zaplatit 25$) i tak je to vyhodne a neni se ceho bat.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
LeeTo: Moc děkuji za přesné vysvětlení ! S těmi 5ti obchody jsem to četl.
No jsem na live docela natěšenej. Ale zatím jsem hodně opatrnej. Hlavně se psychicky připravuju na to, že chci dodržovat plán úplně a bez vyjímek:)) Doufaám, že to půjde:)
Alex

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Můžu se zeptat, funguje Vám připojení na Mirus/Zen v Ninjovi? Dneska jsem ze přestěhoval, net mám přes O2, všechno vypadalo OK, ale ve 13.45 mi spadlo spojení a netuším, jestli je to problém Zen Fire nebo můj. Díky.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Pánové,

doporučuji vyměnit poskytovatele připojení, tipnul bych si, že máte všichni O2. Zen-Fire běží celý den bez problémů, mám ho puštěný už od 8:30 a bez problémů (u UPC).

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Je pravda, že mám O2. Ale není mi úplně jasné, jak by to mohlo způsobit připojení k Internetu. Připojoval jsem se v 15:15 a chybí mi úsek dat od 13:31 - 14:02 a 14:31 - 14:58. I když jsem teď dal Reload All Historical Data, tak se díry v datech nezaplnily. I když je možné, že si Ninja myslí, že tam ty data jsou a ten reload jen předstírá.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
dobre odpoledne,

potrebuju zjistit jednu vec: stava se mi, ze na 1 min tf (napr. trh TF v hlavnich obchodnich hodinach) mi dojdou odecitaci stopky svicek na 00:00 ale nenaskoci dalsi bar ale tika dal treba dalsich 30-50 vterin a pak teprve naskoci dalsi - v tomto pripade na zbylych 10-20 vterin (pochopitelne se dal pricita volume).
Konzultoval jsem to s Mirusem a odpovedeli, ze na obchodovani doporucuji vypnout firewall i antivirus, coz se mi zrovna 2x nechce.
Mate s timto problemem nekdo zkusenosti?? ... a jak jste to vyresili??
diky a happy trading
pajus

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
pajus kucera
mal som podobny problem, skus vypnut synchronizator casu ak nejaky pouzivas a potom chod do hodiniek win (kliknutim na hodinky v liste dolnej) / Zmenit nastavenie / internetovy cas (zalozka) / zmenit nastavenie / a skus si synchrionizovat stamad cas. Mne to robilo toto co popisujes ked som pouzival D4 time synchronizator a synchronizaciu vo win som mal vypnutu.
Tak skus

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Včerejší výpadek podle mě nebude providerem připojení.... mám O2 a pak záložní mobilní připojení a UFONa. Ani na jediném jsem se nezalogoval. Ani na záložním NTB. Díra v datech i po reloadu jasně značí chybu na straně ZenFire. Naštěstí to není moc časté...

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
ad odchylky v odečítávání)

já tam mívám odchylku kolem 5-10 sekund na 1/min bar..nejčastěj v té formě, že se dokončí jedna svíčka, ale druhá se nezačne vykreslovat a ani bartimer neodpočítává..až pak naskočí další svíčka a bartimer je rovnou třeba na 0:56..ale věřím, že se tam zpětně dokreslí správně aspoň high a low (tj. že např. úsečka není celkově kratší o 3 ticky výškově, které se vytvořili v rámci těch 5 sekund)..řekl bych, že to je nedokonalou odezvou internetu..ale je trochu divné, že hapruje ten čas (bartimer)...že tam je třeba místo max. 5:00 na 1min tf někdy 5:05 na začátku svíce...apod..

stranger: D4 jsem zkoušel vypnout a před seancí zesynchronizovat ve win přes ovládací panely, ale žádný úspěch..

každopádně i kvůli tomuhle jsem upustil od strategií postavených na přesnosti tvarů svíček...protože pak můžou být při reloadu signály někde jinde a jinde naopak nebýt..

majkll

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
ad včerejší výpadek)

souhlas s Maxwellem, i podle mého jednoznačně šlo o chybu providera dat, ne internetu..takže nezačínejte odhlašovat O2..

majkll

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
telekom bych odhlasil i tak :-), ale nemuze byt nejaky problem treba se samotnym NT? Pouzivam dva programy, jeden na grafy a NT na zadavani obchodu. V NT obcas vznikaji diry v datech, ale druhy program funguje bez problemu. Diry v Ninjovi zaplnim az po skonceni seance, kdyz nahraju data z download manageru. Takze v zenfire bych problem nevidel a pokud to nebude u vas O2, tak to jeste muze byt Ninja. Ale jak to resit netusim.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
yax:

pamatuju, že i s UPC byl nějaký problém s porty a NT..navíc každý nemá možnost zřídit UPC kvůli horšímu pokrytí, pokud vím správně..O2 jako operátora teda rozhodně s jeho politikou "stálé zákazníky škubejme co to de, novým mažme pár měsíců med kolem huby a pak je taky škubejme" vůbec nemusím, ale je pravda, že od přechodu z bezdrátu na ADSL jsem měl snad 2 výpadky za cca dva roky a stabilita je ok..takže já jsem zatím spokojený po technické stránce..

jinak s těmi dírami v datech to připojením myslím fakt nebude už protože to zpětně nejde reloadovat přes Reload hist. data, ta díra tam pořád zůstává...tohle se objeví jednou za dlouhé měsíce a myslím, že to bude na straně Zen-Fire..každopádně nadhodím dotaz na support NT..nejsem technik, takže lepší, když se k tomu vyjádří oni..

majkll

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
majkll

na ty diry pomuze tools/historical data manager/dowload data, to mi zatim vsechny diry zaplnilo, ale vzdy az po skonceni dne.
S UPC jsem mel problem v souvislosti s tickovymi grafy na starem NT 6.x, ale to uz je nastesti velmi stara historie.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se