Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
michal-administrator

Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

Doporučené příspěvky

kuc.zdenek Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím,
>
> rád bych v NinjaTrader používal funkci
> automatického rozkopírování nakresleného objektu
> do všech otevřených grafů stejného trhu, pro
> zakreslování S/R úrovní, ale bohužel mi funkce
> nefunguje. Může mi prosím někdo poradit?
>
> Díky

V okně Data Series musíš mít u Show global draw objects označeno True.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
robsol Wrote:
-------------------------------------------------------
> Poradíte prosím kde se dá stáhnout pro NT7
> indikátor Woodies Pivots Point?


To nevim, ale byt tebou se soustredim spis na rucne zakreslene cenove urovne ktere vyplyvaji ze struktury trhu. Alespon pokud mas za cil vydelat penize, rozhodne je pravdepodobnost profitabilniho obchodu podstatne vetsi s urovnemi jako napr. vcerejsi high, low, high tydne, open tydne, swing high/low z hodinoveho grafu atd. Nerad to rikam, ale woodie's pivots jsou opravdu k nicemu.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
robsol Napsal: ------------------------------------------------------- > Poradíte prosím kde se dá stáhnout pro NT7 > indikátor Woodies Pivots Point? Zkus tenhle. Je to sice takovej poloindikátor, protože vstupní hodnoty si musíš zadávat ručně, ale umí počítat i woodies pivoty. Přílohu přejmenuj na .zip

28756

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Ahoj, mám dotaz k nastavení grafu. Konkrétně když nastavím " roztažení " na tf 10 min, tak je zhuštěné tak jak potřebuji, ale když pomocí toolbar přepnu na 60 min tak se mi zobrazí roztažený a nejde více zhustit ani tažením spodní časové lišty ani CTRL+šipka. Přitom mi to dříve šlo na všech tf. Nevíte jak to odstranit? Díky za radu. L.

28822

28823

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
... ještě upřesním jak k tomu došlo. Přepnul jsem na denní graf a pak zpět na 60 min a při tom se automaticky nastaví 5 dní back. Kdyby taky někdo takto.

L.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
bohuzel v NT se nastavuje vice veci automaticky, coz je podle meho obrovska chyba,
mam svych nekolik indikatoru a pri vyvoji bych nekomu z NT poradne nako.....

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
to doors díky moc

jen ještě prosím o jednu radu. Pro výpočet Woodies Pivotu se zadává i open cena. Která je přesně myšlena?
Ta při otevření trhu konkrétního dne nebo až open cena při otevření US burzy tzn. v 15:30?

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
robsol Napsal:
-------------------------------------------------------
> to doors díky moc
>
> jen ještě prosím o jednu radu. Pro výpočet Woodies
> Pivotu se zadává i open cena. Která je přesně
> myšlena?
> Ta při otevření trhu konkrétního dne nebo až open
> cena při otevření US burzy tzn. v 15:30?


Nemáš za co.
V podstatě máš na výběr 3 denní open. V 22:30, 24:00, 15:30. Já osobně považuji open v 15:30 za významnější, ale to neznamená, že je to správně. V tradingu není něco jenom dobře nebo špatně. Musíš si to odzkoušet a otestovat, co Ti bude víc vyhovovat. Pivoty můžeš tvořit nejen denní, ale i týdenní, měsíční, roční...
Vyzkoušej a uvidíš sám jestli má smysl je používat.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
prosím o radu.

mám u AMP momentálně otevřen jeden hlavní a jeden sub účet. Bohužel mi k tomu sub-účtu poslali extra login a heslo.
Nevím jak to mám zadat do NT7 abych mohl v jednom programu obchodovat z těchto dvou účtů najednou (samozřejmě každý v jiném okně NT7 po výběru jednoho z nich).

Poradíte prosím někdo?

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.