Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Spolupráce IB - SIERRA Chart


Doporučené příspěvky

Goodbody, není načase vyměnit Sierru za něco jinýho? Koukám, že tady máte docela dost problémů.
Sám jsem ji kdysi vyměnil (za AB) a nelituju. Nevyhovovala mě totiž ovládáním a grafikou...
Posílám pouze jako námět.

PETr

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • Odpovědí 273
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Oblíbené příspěvky

Je to výrazně jednodušší než si momentálně myslíš, v SC si pouze nastavíš v okně "Data/Trade Service Settins" Service: Interactive Brokeres [trading]. Dálé pak Server Adrress and Port - tady se hodnot

Publikované obrázky

panove, nechte si starsi verze,
ja jedu live na °127 a nemenil bych. vsechny ty nove nesmysly stejne clovek nevyuzije a akorat to dela problemy.
bohuzel za podobne penize neni konkurent. i kdyz tady zalezi na preferencich.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
Díky za komentáře.
Tak večer šla 166 již bez problémů. Pravděpodobně bude někde chyba na straně IT. Problémem je, že to nerozchodím v práci pro backfill a ani offline bez TWS. Ještě to prověřím a zkusím najít kde ta chyba je.

To PET: díky za typ. Konečně jsem si na SC zvykl. Je fakt, že poslední dobou těch problémů společně s IB nějak narůstá. Nebo je to jen můj subjektivní dojem? Zatím to nebudu lámat a uvidíme jak dál.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Dobry den,
Mam otvoreny ucet u IB , stiahol som najnovsiu TWS a napojil sa na data od IB (predpokladam ze nie su deformovane ani opozdene) . Problem je ze ked sa snazim tieto data zobrazit v siere (verziia 161) dostavam hlasku


Data Feed Message: Market data farm connection is OK:usfuture Error Code: 2104 RQN: -1. 16:32:24 04/17/07
Currently no data in file to display. Will start download and updates. C:\SierraChart\data\ER2-200706-ECBOT.mnd 16:32:41 04/17/07

Symbol Error: ER2-200706-ECBOT is unknown, unavailable, or improperly formatted. 16:34:29 04/17/07
Data Feed Message: No security definition has been found for the request Error Code: 200 RQN: 2. 16:34:30 04/17/07

Data Feed Message: No historical data query found for ticker id:2 Error Code: 366 RQN: 2. 16:34:30 04/17/07


1. Neviete mi prosim vas niekto poradit v com moze byt problem?
2. Je mozne nejakym sposobom zadavat prikazi cez BT a nie priamo cez TWS? Mam otovorene aj papertradeove konto a zda sa mi ze sa to tu niekomu podarilo tak aby sa prikazi neodosielali do IB ale len spracovavali v ramci mojho PC.
3. Kolko dat priblizne stiahnete za mesiac , mam totis pretplatenych 2GB a neviem ci je to dost.

Vdaka za rady.
alter

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

tak to jsem taky zvědavej. Ta hláška "Market data farm connection is OK:usfuture Error Code: 2104 RQN: -1" mě už taky dlouho znervózňuje. Ale data tikaj, já zatím obchoduju na papíře, tak jsem zatím v klidu. Pokud má ale někdo nějaký poznatek, budu taky moc rád.....

PS: jedu taky SC v.161

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Ahoj, A aky symbol pouzivas, pretoze mne vypisuje ze mam zly symbol , resp format...ER2-200706-ECBOT, a nevie to rozoznat preto mi to pravdepodobne nezobrazuje. Prikaldam prilohu co som skopiroval z logu. BT som uz napojil teda napojil sa sam od seba, inteligent.

3554

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Hm, no charts uz mam ale evidentne su uplne ine ako by mali byt, vobec sa nezhoduju s normalnym priebehom a zda sa mi ze je tam aj nejake oneskorenie. Je potrebene v siere este nieco nastavovat? Ja som nastavil cas 1530-2215 ktory je pre ER2 obchodovatelny + nastavenie co su popisane aj na financiku , nuz ale ked pustim TWS tak sa mi stahuju do SC uplne ine grafy. Viem mi niekto pomost co s tym este treba spravit?
Vdaka
alter

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

alter: problém není ve stahování dat z IB, ale v nastavení zobrazení v Sieře. Pokud bys obchodoval dle Woodiho, tzn. bez cenových grafů, tak je ten graf v pořádku. Pokud chceš vidět i ceny, zkus zmáčknout "alt 0 (nula)" a vyjet šipkou až nahoru a objeví se ti tlustá bílá linka, kterou "uchytíš" levým tlačítkem myši a stáhneš dolů a objeví se ti cenový graf. Mělo by to pomoct.
P.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

To viem, nechcel som vidiet ceny takto to mam nastavene normalne. Grafy nie su dobre nie preto ze nevidim ceny ale preto ze su absolutne rozdielne od tych ake boli dnes obchodovane. Ty mas take iste grafy ako ja?
alter

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.