Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Sierra Chart - nastaveni II


Doporučené příspěvky

On ‎11‎.‎12‎.‎2017 at 14:47, Inna napsal/a:

Ahoj všichni, moc prosím o radu :-) !

Mám založený účet u IB  a platím si data od SC. Vše fungovalo, jak má, ale najednou se mi v grafech přestalo objevovat [M], které značí, že to tahá data z SC a ne od IB. Při zapínání SC to [M] problikne a pak zmizí. A data, která se zobrazují, skutečně nejsou kvalitní. Přitom jsem v nastavení nikde nic neměnila. Nejsem schopná přijít na to, co  s tím. Moc děkuji za pomoc ! I.

image.thumb.png.8aa892fefff6b5beb9b00a7dd55e2803.png

image.thumb.png.ccac153d8a4ce9159193587190e02824.png

Ahoj,

skus zrušiť zaškrtnutie : " Automatically Rollover Futures Symbol" - a potom vypni a zase zapni  SC.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • Odpovědí 409
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Oblíbené příspěvky

Tak mám velmi zajímavou zkušenost se Sierrou. Otevřel jsem si demo účet u Striker. Komunikace byla skvělá a dostal jsem informaci, že jejich data poskytovaná přes jejich platformu SOL jdou přímo z bur

Ahoj, já mám účet  u Strikera a měl jsem jejich data. Když jsem se přihlásil do mentoringu, porovnával jsem orderflow s ostatními. Úsečky byly stejné ale hodnoty v numbers barech byly napros

to Jakub_Kovarik: kolečkem na myši si odsuň graf tolik od kraje kolik budeš chtít. Pak dej chart chartsettings->Advancet settings a zde si zatrhni Lock fill space

Publikované obrázky

Zdravím,

bude tu niekto ochotný a hodí sem screeny indikátorov? Lebo som to nastavoval podľa Petra ale to je už na starú verziu ešte. Keď som to nastavil tak ani NB som nemal dobre vykreslené až keď som sa tu dočítal ako to má byť správne. Ale nie som si ešte istý na 100%... Dá sa A/B volume zúžiť? Aby som to nemal tak strašne roztiahnuté na vysoko?  Vďaka :)

Prikladám screen:

 

 

 

Sc2.png

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 2 months later...
On ‎19‎.‎12‎.‎2017 at 19:58, MxXx napsal/a:

Zdravím,

bude tu niekto ochotný a hodí sem screeny indikátorov? Lebo som to nastavoval podľa Petra ale to je už na starú verziu ešte. Keď som to nastavil tak ani NB som nemal dobre vykreslené až keď som sa tu dočítal ako to má byť správne. Ale nie som si ešte istý na 100%... Dá sa A/B volume zúžiť? Aby som to nemal tak strašne roztiahnuté na vysoko?  Vďaka :)

Prikladám screen:

 

Ahoj,

zúžit se to dá. Najeď si myší na místo, které ti ukazuju v přiloženém screenu. Objeví se ti bílá hraniční linka, se kterou můžeš libovolně hýbat  a roztahovat si tak oblast indikátoru/grafu. V této oblasti můžeš ještě nastavovat, když na ní zmáčkneš pravé tlačítko myši (nesmíš mít nastavenu volbu Interactive Scale Locked, viz druhý obrázek). Nejlépe si pak všechny možnosti vyzkoušej, abys pochopil jak fungují...

O které konkrétní indikátory máš zájem?

2018-02-22_12-21-06.jpg

 

2018-02-22_12-24-57.jpg

Upraveno uživatelem Dtfirst
Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Před 8 hodinami, Dtfirst napsal/a:

Ahoj,

zúžit se to dá. Najeď si myší na místo, které ti ukazuju v přiloženém screenu. Objeví se ti bílá hraniční linka, se kterou můžeš libovolně hýbat  a roztahovat si tak oblast indikátoru/grafu. V této oblasti můžeš ještě nastavovat, když na ní zmáčkneš pravé tlačítko myši (nesmíš mít nastavenu volbu Interactive Scale Locked, viz druhý obrázek). Nejlépe si pak všechny možnosti vyzkoušej, abys pochopil jak fungují...

O které konkrétní indikátory máš zájem?

2018-02-22_12-21-06.jpg

 

2018-02-22_12-24-57.jpg

 

Před 8 hodinami, Dtfirst napsal/a:

Ahoj,

zúžit se to dá. Najeď si myší na místo, které ti ukazuju v přiloženém screenu. Objeví se ti bílá hraniční linka, se kterou můžeš libovolně hýbat  a roztahovat si tak oblast indikátoru/grafu. V této oblasti můžeš ještě nastavovat, když na ní zmáčkneš pravé tlačítko myši (nesmíš mít nastavenu volbu Interactive Scale Locked, viz druhý obrázek). Nejlépe si pak všechny možnosti vyzkoušej, abys pochopil jak fungují...

O které konkrétní indikátory máš zájem?

2018-02-22_12-21-06.jpg

 

2018-02-22_12-24-57.jpg

Ďakujem ti za námahu ale už som si poradil chcel som ten príspevok aj vymazať ale zabudol som :/

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 1 month later...

Zdravím,

mohl by mi někdo poradit jak funguje vystupování (ScreenShot č.2) z obchodu s pomocí spreadsheet? Vstup do obchodu už jsem nějak zvládl viz. ScreenShot č.1. Výstup se mi stále nedaří, v grafu mi to žádnou šipku na rozdíl od vstupů neukazuje. Na stránkách SC jsem se dočetl něco o $J$8 > 0 atd., ale moc jsem to nepochopil jak to funguje. Díky za případnou radu.

č.1

vstup.thumb.png.1f73ed532a0f744536c3774f89c1fe1e.png

č.2

5ac8aa0685c44_vstup.thumb.png.20f8dee05984a3ac6b47fda850966add.png

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 1 month later...
2 hours ago, TH28 said:

Ahoj,

 

dá někdo radu jak v SCH zobrazit range bars?

 

Děkuji,

Tom

je to  v chart property, na range bar charty se vykasly, me staly asi tak 3 roky a nikdy zadnou vyhodu neprinesly ,za me zamer se na tick charty - numbers of trades per bar ty ted traduju live a menit uz nebudu.

results1.PNG

Upraveno uživatelem sevig
Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On 9. 4. 2014 at 18:50, HynekK napsal/a:

Zdravím,

trénuji obchodování FIMS a potřebuju poradit s nastavením Sierry.

Za prvé:
Dá se v Sieře nastavit aby se Vám otvírací rozpětím (které používá Petr) zobrazovalo s polečně 1,5 a 2 násobkem, tedy aby se zároveň s otvíracím rozpětím automaticky zobrazovaly jeho násobky..

Za druhé:

Nějak nemohu do DOMu, který mám integrovaný nuber bar Chartu dostat hodnoty, které zobrazují čekající limitní příkazy jak na ASKu tak na BIDu..

Děkuji za rady, traidingu zdar.

PS: jedu SIM, tak nevím zda se v DOMU hodnoty zobrazují když jedu sim...

O.K. Díky za navedení i radu do života :-)

Tom

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Před 2 hodinami, sevig napsal/a:

je to  v chart property, na range bar charty se vykasly, me staly asi tak 3 roky a nikdy zadnou vyhodu neprinesly ,za me zamer se na tick charty - numbers of trades per bar ty ted traduju live a menit uz nebudu.

results1.PNG

O.K. Díky za navedení. V čem osobně vidíš výhodu v numbers of trades per bar?

 

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Před 2 hodinami, sevig napsal/a:

Snadneji se cte price action. Porovnej oba charty a dej mi pristi tyden vedet jak to vidis ty.

O.K. Písnimi ještě jaký trh obchoduješ a jaké máš nastavení počtu obchodu na jeden numbers bar. Já si to porovnám v testu vůči tickovým, range a numbers of trades....

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.