Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

OBCHODY 15.8. - 19.8.


tomnes

Doporučené příspěvky

Pěkný den, Tak jsem včera po dovolené udělal na papíře další obchod. Jak je mým zvykem - sleduji OJ. Šel jsem do dlouhé pozice na 91,65. SL a PT jsem si nastavil na 90,65 a 93,65. Po včerejším výsledku ale nevím jestli jsem měl více rozumu nebo štěstí. Vypadá to, že jsem utržil profit nějakých 300,- P$, ale opradu nevím, nevím....Poprosil bych o vaše komentáře k tomuto obchodu. Úspěšný den přeje Zbyněk

175

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,

v realnem obchodovani by asi vase profity nebyly trefeny takto presne. V obdobne rychlych pohybech byvaji - obzvlaste v trhu jako tento - obvykle obrovske skluzy. Trena i 100 USD a vice. Takze tezko rici, jak by jste dopadnul v realu. Toto je zradnost trhu OJ - a potazmo vetsiny NY trhu. Vetsina trhu obchodovanych na NY burzach se po vetsinu casu chova takto nevyzpytatelne.

Zdravim,
Tomas
FINANCNIK.CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Díky Tomaši za komentář.

Přesně toto je pocit , který mám. Určitě by záleželo na rychlosti plnění brokera. Papír je ale papír a s interpretací takového výsledku mohou být někdy potíže. Byl to profitový nebo ztrátový obchod? Možná, že by broker nestihl plnit příkaz vůbec a byla by to ztráta (SL).

Pěkný zbytek dne.

Zbyněk

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Čauec,
taky obchoduju jen papírově, ale jisté zákonitosti se již objevují...
Jak už jsem psal, používám pro rozhodnutí dva indikátory ( kdysi jsem dělal analýzu akcií ), a to MA (4,9,18) a RSI, dále pak přihlížím ke stavu V/OI.
Nu, a právě oranžový džůs OJU05 a také OJX05 již od pátku zatím jen sleduju - včera jsem neměl ještě jistotu pro NÁKUP, ale indikátory se "blíží" této situaci, tedy večer budu vědět více, a patrně budu kupovat.
Můžeme pak zhodnotit.
Zdavím, ... JAGELO

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj všem skutečným i papírovým traderům,
Je sice poslední den, ale i během něj lze vydělat:-)

Jako začátečník sleduji CZ05 a tam jsme u výrazného supportu, podle technické analýzi očekávám růst, ale kontrolou předešlých let se zdá, že se prosincové kontrakty už od srpna (kromě výjímek) moc nehýbou. Jak je to tedy doopravdy?

Děkuji, lovu zdar a pěkný víkend. :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Opět jsem vyhecován kukuřicí, tak přidám názor.

Zpracovatelé (středa ) kupovali o sto šest. Cena zdá se na minimu, tak proč jinak.
Fondy tento akt uvítaly a mocně prodávaly. Zítra(poddělí) pokud neotevře trh GAP dolů (patrně ano) určitě vsadím na pokles. Fondy si takovou příležitost nenechají ujít a zatlačí trh kousek dolů(CZ k 210?). Zkusím se s nimi svést. Tu zprávu o poškozené urodě ještě nikdo nepustil. Ale určitě přijde. Tak číhejme. Kukuřice i trh s ní zraje.

TRHY ROZTRHNEM????
19.08.2005
radim

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...