Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

OBCHODY 24.10. - 28.10.


petr

Doporučené příspěvky

cukr SBH05, vidím na grafu 3 týdny formující se vlajku (nebo jak se ten trojúhelník nazývá) a aniž bych měl zatím jakýkoli obchodní systém, koupil bych nad 11.87 nebo prodal pod 11.57 (a druhý příkaz použil jako SL). Mohl by někdo zkušenější okomentovat cukr? přiložil bych graf, ale nevidím tady tuhle možnost :S
Děkuji
Adam

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den

rýže RRX05 připadá mi že vytváří kulatý vrchol a protly se mi dva klouzavé průměry 9 a 18 ,( papírově jsem vstoupil na 733,0 se SL na 740,5) Zajímal by mě názor dalších obchodníků, Jo a taky jestli něco ovlivňuje či naznačuje klesající OI a výraznější růst volume "vím že rýže je méně likvidnější než ostatní komodity proto ji obchoduji jen papírově"

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím Vás, Winere.
Vaše úvaha vypadá dobře i na týdenních grafech, že by se to takhle pěkně mohlo houpat. Jenom si prosím "papírově" přerolujte do RRF06, je tam vyšší likvidita a značně stoupá. Obchodníci již tento kontrakt RRX05 opuštějí "pro jistotu" právě kvůli nízké likviditě(FND-3.11, LTD-18.11.). Bude se Vám tam lépe manévrovat při případném nákupu. To platí všeobecně. ... raději si pospěšte !
Mnoho zdaru přeje greenhorn.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim oranžistov, je to zvlastne, ale az kym som necital vase pohlady na vec, myslel som si, ze orange juice by mohol este rast, pri backteste sa mi zda tento trc trocha menej predvidatelny ako cukor alebo kukurica a dvojity vrchol casto prerazi, vcera som nasiel takychto dvijvrcholov hned niekolko napr. v marci 81. Ja som vcera dal BUY na 116, dnes bolo len 115,25, tak uvidim co bude dalej , system ma ale zatial do short nechce pustit.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

A sakra ! Zjistil jsem, že chybuju.
Otevíral jsem vždy všechny indikátory + graf najednou, což jednak zmenšuje a tím znepřehledňuje graf, totéž se týka indikátorů.
Dají se nalézt podstatně větší a důležitější nuance, tedy např. místo Short pro OJF06 bych - nebýt velkých denních skoků -šel dnes do long, tedy naopak.

Dík za poznámku Freshman, jinak pozor na to.

Zdraví ... JAGELO

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak jsem se včera nechal zmanipulovat doporučením Refca a nakoupil jsou Cocou CCZ5 :)
Tvrdi, že prezidentské volby, které jsou 30tého by měli zamavat s grafem, jsem zvedav co provede dneska opening.
Z technichnicke analyzy mluvi pro prorazeni rezistance na 1420.
Šel do toho někdo se mnou :)?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...