Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
JTrojan

Ninja Trader 8, stahování a ukládání Instrrumentu do platformy

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

začínám s platformou NT 8 a mám problémy vložit nový Instrument, konkrétně S&P 100 do platformy, konkrétně neumím správně vyplnit Instrument field. Konkrétně mi to píše " you must set at least one symbol map value" nevím, co do této kolonky mám vložit. Když vložím symbol , OEX , je to špatně.Nevím, kde dělám chybu. Honza

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Před 19 hodinami, JTrojan napsal/a:

Dobrý den,

začínám s platformou NT 8 a mám problémy vložit nový Instrument, konkrétně S&P 100 do platformy, konkrétně neumím správně vyplnit Instrument field. Konkrétně mi to píše " you must set at least one symbol map value" nevím, co do této kolonky mám vložit. Když vložím symbol , OEX , je to špatně.Nevím, kde dělám chybu. Honza

OEX je v NT8 defaultně přítomen, netřeba tedy nic přidávat (viz. Control Center > Tools > Instrument Lists > Indexes > OEX). 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On ‎28‎.‎03‎.‎2018 at 18:20, JTrojan napsal/a:

Dobrý den,

začínám s platformou NT 8 a mám problémy vložit nový Instrument, konkrétně S&P 100 do platformy, konkrétně neumím správně vyplnit Instrument field. Konkrétně mi to píše " you must set at least one symbol map value" nevím, co do této kolonky mám vložit. Když vložím symbol , OEX , je to špatně.Nevím, kde dělám chybu. Honza

 

On ‎29‎.‎03‎.‎2018 at 13:25, emun napsal/a:

OEX je v NT8 defaultně přítomen, netřeba tedy nic přidávat (viz. Control Center > Tools > Instrument Lists > Indexes > OEX). 

 

On ‎29‎.‎03‎.‎2018 at 13:25, emun napsal/a:

OEX je v NT8 defaultně přítomen, netřeba tedy nic přidávat (viz. Control Center > Tools > Instrument Lists > Indexes > OEX). 

 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On ‎29‎.‎03‎.‎2018 at 13:25, emun napsal/a:

OEX je v NT8 defaultně přítomen, netřeba tedy nic přidávat (viz. Control Center > Tools > Instrument Lists > Indexes > OEX). 

 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

Ano OEX je v platformě přítomen. Ale já bych potřeboval v instrumentech najít vedle S&P 500, NASDAQ 100 atd. také S&P 100, na který když kliknu, objeví se všech 100 akcií. OEX je zobrazen jen jako celek. Honza

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Před 15 hodinami, hepe04 napsal/a:

Zdravím,

mám stejný problém jako Honza, prostě tam ten S&P100 nemůžu dostat, a nejde testovat :(.  Díky za radu.

Petr

Já bych tenhle dotaz směřoval rovnou na NT support. Jsou velmi ochotní a jistě poradí... 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Já na to koukal. Sice S&P 100 tam není, ale když zadáte jakýkoliv titul z něho do vyhledavače tak ho zobrazí. 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.