Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Programování ve VT


Doporučené příspěvky

Ahoj lidi


zkouším nově VT , ale at se snažím jak se snažím nemůžu tam zadat stoploss a profittarget už jsem jednou nainstalovaný VT měl a vím že jsem tam zadával SL celkem snadno , ale teď to opravdu nemůžu najít aktualizovala se mi ta poslední verze a spousta věcí je trochu jinak .


Prosím Vás poraďte mi někdo mockrát Vám již teď děkuji Kamarádi . (tu)

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • Odpovědí 325
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 2 months later...

Je mozne naprogramovat nasledovny stav?
Chcem obchodovat sucasne 3 obchodne pary. Podmienka na uzatvorenie by bola:
Uzavri vsetky otvorene pozicie, ak ich sucet je kladne predvolene cislo (napriklad 10 pipov).
Nezalezi na platforme.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Trochu jsi mne zmátl. Příspěvek je ve vlákně "Programování ve VT", ale píšeš, že nezáleží na platformě. VT neznám, ale v MT by to bylo např:

if (Profit()>=MinProfit) {
int tot=OrdersTotal();
for (int i=0; i if (OrderSelect(i, SELECT_BY_POS)) {
if (OrderType()==OP_BUY) OrderClose(OrderTicket(), OrderLots(), MarketInfo(OrderSymbol(), MODE_BID), SLIP);
if (OrderType()==OP_SELL) OrderClose(OrderTicket(), OrderLots(), MarketInfo(OrderSymbol(), MODE_ASK), SLIP);
}
}
}


double Profit() {
double zisk=0;
for (int i=0; i if (OrderSelect(i, SELECT_BY_POS)) zisk=zisk+OrderProfit()+OrderSwap();
}
return (zisk);
}


PS.: Je to střižené jen tak od oka, nemám tady MT4, abych to i vyzkoušel

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 3 months later...

Zdravím všechny. Snažím se si trouchu usnadnit práci ve VT a mám následující dotaz. V současné době se mi líbí zakreslovat si uskutečněné obchody přímo do grafu pomocí čáry (trend line), která spojuje vstupní a výstupní bod a navíc je barevně odlišená podle toho jestli ten obchod byl short nebo long. Abych to tedy nemusel pokaždé dělat ručně rozhodl jsem se napsat si pro to pomocí skriptovacího jazyka kód do mojí strategie. Neobjevil jsem ale způsob jak v něm trend line vykreslit, jestli to teda vůbec jde. Poradí mi prosím někdo?

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 4 months later...

Dobrý večer,

prosím, jak mám naprogramovat poze uzavírání pozice. Jedná se o to, že vstupuji ručně přes den a někdy jsem nucen držet pozici přes noc. Tak bych potřeboval zadat do systému pouze uzavření pozice, protože mi to dá signál např. v půl třetí ráno aikdyž to na mě zvoní řve atd. sice vstanu ale je to pro mě neskutečné utrpení.. Omlouvám se na tohle jsem naprosto tupej. Pokud bude reakce budu vám nesmírně zavázán. díky.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Omlouvám se a ještě drobná věc, nebylo by možné nějakým skriptem obejít minimální velikost SL. Samozřejmě dá se to sledovat a pozici ukončit ručně. Pokud by ale byla alespoň nějaká šance byla by to přinejmenším psychycká úleva. Ještě jednou děkuju.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 2 týdny později...
  • 1 year later...

Zdravím,takže ve VT už nikdo neprogramuje? Vracím se sem asi po třech letech a koukám, že CMS neni moc populární.Kam jste se teda hromadně přesunuli, kde mám založit ten účet aby se dalo programovat aosy a byly dobré podmínky? díky
Tomi

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.