Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MetaTrader 4


Volf

Doporučené příspěvky

Volf diky. Dostal jsem doporuceni uz i od MIGu. V dokumentech sem si vytvoril soubor "programy" a do nej jsem to nainstaloval. Prozatim vypada, ze to bezi. Jsem jen uzivatel a pokladam to za svuj obrovsky vykon. Ze se mi to podarilo dat nekde jinde nez do files. Pokud to z toho bude fungovat, tak je to asi jedno, kde je to nainstalovane. Je to tak? Pochopil sem to zpravne?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravím MT4 odborníkov. Potrebujem "vyrobiť" indikátor s nasledujúcim vlastnosťami : -histogramové dvojfarebné vykreslenie K% z indikátoru Stochastic -tzn. ak vyhladzujúca krivka K% na Stochasticu stúpa, histogram má napr. modrú farbu. Akonáhle začne klesať farba sa mení. Moje pokusy zatiaľ končia v prázdnom okne bez akejkoľvek farby. :-) Nájde sa dobrá duša, ktorá mi pomôže? Vopred vďaka. Prikladám aj ten môj trápny pokus. :D

9397

Link to comment
Sdílet pomocí služby

lkluka:

to vis ze existuje.. jestli jsi byl schopen napsat udelatko, co zobrazuje patterny finWinu, tak te nebudu urazet nejakym odkazem na indi a hodim jsem jen kod:
int m,s;
m=Time[0]+Period()*60-CurTime();
s=m%60;
m=(m-m%60)/60;

to ti do mka vrati pocet minut do konce svicky a do ska sekund :)

a s tim HiLo nevim co myslis, ale ver, ze to pujde urcite taky

jo a jestli jses stejne liny jako ja, tak si muzes misto psani vlastniho indi hodit do googla [candleTime] nebo neco v tom smyslu

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím Vás, mám prosbu, můžete mi sdělit, pokud je zakreslena např trendová linka s daným názvem, mezitím dojde k vypnutí počítače a při zapnutí Metatraderu potřebuji programově zjistit na jaké hodnotě je bod této trendové linky v daném čase. Nevím jestli to píši srozumitelně, snad ano, jiný případ ale podobný, je tam vodorovná linka a potřebuji programově zjistit na jaké hodnotě byla zadána. Děkuji za odpověď rikardos

Link to comment
Sdílet pomocí služby

japapatramtara:
našiel som na nete www.forexmt4.com/mt_yahoo/CandleTime.mq4 - má to však tú chybu, že to zobrazuje zmenu iba pri pohybe na grafe. Potreboval by som to tak, ako je to v sierre - odpočítavanie sviečky ide nezávisle od tikania grafu - plynule, rovnomerne sa odpočítava. Niečo také nevieš poradiť?

No a ten HiLo - to som myslel tak, že v daný deň to nakreslí limity prvej sviečky ako Hi a Low hodnoty. Po prerazení niektorej z týchto hodnôt to posunie túto hodnotu, druhá zostáva nepohnutá. Kedykoľvek prídeš ku grafu, hneď vidíš, kde je hi a low daného dňa a nemusíš to hľadať na grafe s väčším timeframe. Ja sa hrám na minutových grafoch a tam nie je vidieť celý deň.

Na margo lenivosti: ženy nie sú lenivé, ale trpezlivé. Dokážu trpezlivo robiť aj s niečím, čo ich tyranizuje - napr. šúpať zemiaky vidličkou (preháňam). Muži sú takí leniví, že vymýšľajú veci, ako si život zjednodušiť (škrabku na zemiaky). Keď mentálne zostarnú, tak sú leniví vymýšľať a radšej zemiaky nečistia vôbec.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

lkluka:

jo tak to me nic nenapada.. Problem je v tom, ze indi v MT4 funguji, tak ze se jim v kazdem ticku zavola fce start() proto ten cas neni plynuly, ale jak to udelat, aby to ukazovalo cas porad, to vi buh.. Teoreticky muzes zkusit udelat do toho startu nekonecnou smycku [while(true)] ve ktere bude sleep(100) nebo nejake podobne cislo, aby to delalo treba jenom parkrat za sekundu a potom tech par radku, co uz jsem psal vyse. Ale jetam problem v tom, ze jestli bere MT4 vsechny zaregistrovane indi ke grafu postupne v jednom threadu, tak se to na te smycce zasekne a konec.

No a to HiLo je trivka: staci v kazdem prvni ticku noveho baru zavolat iHighs a iLow, kterym podstrcis pocet baru od minuleho az k pulnoci posledniho dne a podle toho, co ti ty fce vrati menit trendlinky. Nebo projdi nejakou knihovnu indi na netu(ja jsem kdysi nasel paradni stranku, kde byly prehledne rozdeleny podle ucelu s obrazky, no proste parada, ale uz netusim kde to bylo) a podivej se po necem, co by mohlo delat zhruba to same a jenom si to pouprav

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.