Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

SIERRA chart- nastavení


Doporučené příspěvky

Dobrý den Tomáši,
Možná to víš, ale jen pro upřesnění. Odpočet času funguje jen pokud je čas v době otevření trhu. Tedy v době od 15:30 do 22:15 v tvém případě. Pokud ti nto nevyhovuje najdeš i jiná odpočítadla nebo nech obchodní hodiny od 0:00 do 23:59.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Dobry den vsetkym,

vie mi niekto poradit ako sa v Sierre da zmenit vertikalna vyska jednotlivych studii.
Napr. ako mam zmensit vysku grafu s cenami a volume a nasledne aby sa
mi zvecsilo Woodie CCI okno.

Dakujem za pomoc.

MM.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

prosim o radu: WCCI v siere
mam sieru, od okamziku stazeni posledni verze č.159 a posledni flader_SW_CZI mam sidewander cerveny nonstop. Musim neustale klikat do analyze-flader_SW_CZI pro obnovu. Setkal jste se s tim nekdo?
Milos

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Já mám verzi 159 a vše je O.K. Zkus si jiného grafu nahrát samostatně SW a kouknout se, jak to funguje. Zkontroluj si rovněž nastavení a hoď na sklo tabulku s nastavením. Je možné, že se ti tam vloudila nějaká blbost.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

zkusil jsem i sieru uplne odinstalovat a stahnout jeste novejsi verzi 161 a stale zahady: SW na YM je ok, ER se i v super trendu z cervene nechce dostat. Podivne. Zlato mam jen cervene a zelene, chybi zluta. co se da jeste vyzkouset uz nevim.
milos

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 3 týdny později...

Ahoj,

chtěl bych se zeptat zkušenějších. Při backtestu v SC mám nastaveno zobrazení dat od 7:00-do 16:30 abych nemusel tolik rolovat přes neobchodní hodiny. Jsou v takovém případě CCI, EMA vypočítány z dat tak jak jsou zobrazena a nebo ze všech dat uležených v dat. souboru? (tedy např hodnota CCI, EMA... v 7:00)

Díky za případnou odpověď

Petr

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Mam dotaz na backtasting Sierra a BracketTrader, postupoval jsem podle doporuceneho postupu na BT homepage, jenze to nefunguje :(
Mam stazeny btlink1.dll a ulozeny v poradaci data
SC mam verzi 161 v Trialu (Level 5)
data mam z opentick serveru, ulozena v souboru [YMM7-EC.mnd

Spustim SC, dam open intraday chart, zvolim YMM7, TF mam nastavenej na 3 minuty
Dam studies,
Add custom studies
kliknu na btlink1.dll
Settings, jmeno doplnim na btlink1.btlink
dam OK
Spustim Replay posledniho dne, start od 10:00 rychlost 10x
Replay spravne nabehne a bezi
spustim BT (Ver 07.0130a18 API900)
zvolim Preferences > Data source > SC DLL Replay
dostanu hlasku
SierraChart REPLAY link on, nicmene BT nedostava data, BID ASK, vsude 0 :(

Nevite nekdo prosim, kde je chyba? Diky predem za pomoc

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Tak uz jsem to vyresil, funguje to skvele, akorat je nutne premenit oddelovac desetinnejch mist z evropskeho "," na americk "."
Byl bych ten prispevek co jsem sem dal pred chvili smazal, ale asi to nejde a treba to nekomu pomuze, me to potrapilo zle :)

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.