Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Raven děkuji. Do TS jsem přešel,protože je prezentována jako špičková platforma. Platím zde drahá data a pro FIMS nejsou kvalitní?
Co dělat když chci zůstat u TS a přejít na FIMS? Současný způsob ID obchodování jen dle indikátorů ani čistá PA mě vůbec nefunguje,dlouhodobě stále nula,po započítání poplatků mírná ztráta.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
@mirdo: Vím, není to jednoduché a intradenní obchodování tuplem není jednoduché. Pokud chceš začít FIMS, stačí Ti platit si Sierru package 5 a trénovat na replay, to Tě bude stát do 1000 Kč měsíčně. Minimálně na půl až rok nic jiného potřebovat nebudeš.
TS je dobré na ověřování hypotéz, backtestů a AOS obchodování. Ostatní platformy jdou rychle dopředu a TS je taková stálice v souhvězdí vah :)
Bohužel s daty je to tak, jak píši. A nejde jenom o data, jde o dalších 100 věcí, které pro FIMS budeš potřebovat a prostě bez Sierry se nepohneš dál. A za tu částku je to "směšné".

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dekuji za informaci. Tedy po ziskani konta mohu stahnout TS s daty na pc, kde provedy vyvoj a nasledne kod prevedu na online TS. To je super. A jeste bych mel dva dotazy.
-- Mate zkusenosti jak dobre funguji v TS: Mean Renko Custom Charts With Wicks And Tails ?
V Ninja Traderu, kde je aktualne muj hlavni vyvoj, tak mam strategii velice slibnou na wicked renko a splnuje vse co je platne pro robustni stragii az na overeni v CA. A proto bych ji chtel prepsat do TS a otestovat a pokud projde, tak jiz nasadit. Ale nevim, zda je to stejne jako Wicked Renko v NT. Strategie je velice prosta a na par radecek, ale lezi a pada na wicket Renko barech.

-- jak hluboko ci jak hodne roku zpet jsou validni tikova data u TS na ES ci TF ci FDAX atd.? Duvod je prave prepocet na Renko bary. Zda lze pouzit data od roku 2004 ci pozdeji atd.

Dekuji mockrat.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
To Raven dík za info. Při představení TS na serveru Finančníka 17.5.2013 je uvedeno - cituji: "Ať už obchodujete FinWin, FIMS, nebo jakýkoliv jiný diskréční obchodní systém, platforma TradeStation je pro něj kompletně připravena".
Teď mi na soukromý dotaz odepsal Petr z Finančníka,že TS není vhodná pro FIMS. Tak to abych změnil brokera,učil se Sierru a zase se měsíc rozčiloval s 50 stranami dokumentů. Protože v posledním ebooku na téma ordeflow Petr jasně sděluje,že jen dle postavení indikátorů (což je i FinWin v kontextu s trhy) nyní obchodovat ID nelze? Jak tento rozpor vy ostatní v TS řešíte?

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
@mirdo: Neberte to prosim spatne. Ale obchodovani neni hop nebo trop. Ja Vas od TradeStation neodhanel a brokera zatim menit nemusite. Samozrejme lze vydelavat pomoci indikatoru a to doufam tady mluvim za vsechny uspesne s tradestation platformou :)
FIMS se ten rok muzete ucit normalne bez brokera. Sierra se za zminenou castku pronajima a poskytyje veskere potrebna data. Az pozdeji je nutne si zvolit brokera, abyste mohl uplatit slevu na CME data. V pripade Sierry mate sirsi pole vyberu brokera.
TS bych hned tak nezahazoval. Ale je to na Vas a hlavne o Vasem case.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
mirdo,

v tradingu je podle mě nejlepší postupovat po krocích. Vnímám, že orderflow je pro vás nové pole. Pak doporučuji si věci prostě jen oťukávat - neměnit hned brokera. Můžete si vzít bezplatný NT, do něj dát pluginy pro numbers bary a už máte co studovat a testovat. A jakmile vám to začne zapadat do sebe a fungovat, pak je čas otevřít účet u brokera.

Ad FIMS a TS - článek, na který se odkazujete psal Tomáš, který se orderflow nevěnuje. Tedy ta formulace nebyla moc přesná a už jsem ji zeditoval.

Tedy osobně bych Vám doporučil zkusit sledovat orderflow v jiných software, nechat si TS na algoritmické obchodování a s novými zkušenostmi se rozhodnout později.

Petr

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Ahoj,

je možné obchodovat intradenně strategii, kterou si vytvořím v Easy Language ? Resp. jakým způsobem se strategie aktivuje v danou chvíli, případně kde ? Jde mi jednoduše o nastavení několika SL a PT...v OSO je sice něco přednastaveno, ale s tím se nedá příliš hýbat a nastavovat dle vlastních potřeb... Díky za případné nakopnutí :-)

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
@ladin4: EasyLanguage je zejména pro automatické obchodní strategie, tj. není vhodný pro diskréční strategie. Existuje možnost diskréčních vstupů a následně dynamické převzetí této pozice pro automatickou strategie napsanou v EL, tj. automat se potom stará o řízení a výstup z pozice. Toto jsou však již pokročilé techniky a vyžaduje to kombinaci několika nastavení a skriptů dohromady.
Další diskréční možností je si vytvořit pomocný indikátor pro posouzení řízení pozice nebo výstupu a potom si posouvat příkazy ručně ať už v grafu nebo v matrixu/DOMu.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Nainstaloval jsem TS na novy pocitac a nejde mi otevrit Chart trader. Proste se nic nestane kdyz klikam na jeho ikonu. Uz s tim bojuju asi dva tydny, a furt nevim proc se neotevira. Aspon uz mi ale TS nepada, jak to nekolikrat denne dela na druhem PC.
Nevi nekdo co s tim chart traderem?

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Honza K. Wrote: ------------------------------------------------------- > Aktivovat ho pravým tlačítkem myši přímo v okně > grafu nejde taky? ChartTrading indikátor je > verified? O jakou verzi TS (build) jde? Dik, asi uz je to jasne. Na starsim PC indikator je (prvni screen), na druhem pro jistotu uplne chybi. Ale proc, to nevim, je to cista instalace, ani jsem neobnovoval nastaveni ze zalohy. Druhy screen z noveho PC. Reseni tedy asi bude importovat EL kod, ale je to zvlastni, ze tam chybi. Verze je to 9.1 Update 29 TradingApp Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 Browser Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 Research Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 Account: Futures Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 OptionStation Position Chart Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 OptionStation Search Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 OptionStation Analysis Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 Chart Analysis Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 Hot Lists Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 Time & Sales Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 Market Depth Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 News Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 TradeManager Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 RadarScreen Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 Basket Order Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 TradeManager Analysis Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 FirstTimeUser Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 Scanner Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 Matrix Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014 Quick Trade Bar Version: 9.33.00.12880 Date: 06/16/2014

33016

33017

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Ahoj, mate nekdo Forexovou verzi uctu u TradeStation?
Pokud ano, daji se tam nahrat ascii futures/stock data?
A pokud ano, chodi pak backtestovani a cluster analyza na techto ascii datech? :)

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý den, nevíte prosím o obchodovatelném, kontinuálním symbolu? Slyšel jsem, že by měl být nově k dispozici, ale na mnou obchodovaných trzích se mi jej nedaří najít...
Děkuji!

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.