Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

svopex,
nevím, jestli správně chápu tvůj dotaz, ale podle mě není jiná verze TS pro forex.

Myslím, že TS je pořád stejné, pouze si pro Live obchodování forexu musíš otevřít nový účet.
Pro případné testování mám forexové data v TS i s Futures účtem.

Nebo máš od nějaké jiné info?

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
@zdenekt:
Ahoj, jde me o to, ze TS platforma, pokud u nich mas otevreny forex ucet, je zdarma.
To by se me hodilo, pokud bych mohl v tomto pripade (pokud bych u nich mel forex ucet)
vyuzivat TS tak (a zejmena cluster analyzu), ze bych do platformy nahral externi ascii data.
Myslim si, ze by to jit melo, ale hledam nekoho, kdo forex ucet u TS ma, zda to tak funguje.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
svopex Wrote:
-------------------------------------------------------
> @zdenekt:
> Ahoj, jde me o to, ze TS platforma, pokud u nich
> mas otevreny forex ucet, je zdarma.
> To by se me hodilo, pokud bych mohl v tomto
> pripade (pokud bych u nich mel forex ucet)
> vyuzivat TS tak (a zejmena cluster analyzu), ze
> bych do platformy nahral externi ascii data.
> Myslim si, ze by to jit melo, ale hledam nekoho,
> kdo forex ucet u TS ma, zda to tak funguje.

Pokud to pomuze, v TS uz jsou forex data zabudovana a (narozdil od futures) zcela zdarma s peknou histori (15+ let). Nevim, jaka data bys tam chtel nahrat z ascii, nejaka specialni? Domnivam se, ze to nejak jde, jen nevim v jakem formatu. Honza K si napriklad uklada v realu tickova data futures a pozdeji s nima pracuje, a to jsou de facto externe nahrana data (standardne tam nejsou). Na druhou stranu forex tickova data zrejme nema, tak nevim jestli to je relevantni.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
@detroit:
Ahoj, ascii data do TS nahrat jdou, pokud ma clovek futures ucet. Jde me spise o to, zda v pripade, kdy bych mel forex ucet, by tato moznost nebyla zablokovana. Myslim si, ze ne, nicmene pokud by nekdo mel forex ucet u TS a mohl by me to potvrdit, byl bych rad :-)

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
@svopex: Vas napad neni dobry. Sice nemam forex TS, ale za to mam zkusenosti s pouzivanim ascii importu do TS. Jednak toto neuklada do databaze a porad to cte ze souboru. Celkove CA je postavena na databazi. Tohle rozhodne neni dobra cesta, jak provadet optimalizace.
Pokud potrebujete pouzivat jeden ucet pro live a druhy pocitac pro vypocty a nemate vice prihlasovani. Jedinou cestou je vzdy natahnout data offline a spoustet optimalizace offline. Ma to ale svoje mouchy, coz jiz vite.
Pro pohodlnost je potom nutne pozadat TS o pridani dalsiho prihlasovaciho jmena, ale bohuzel platit za data.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Pochopil jsem to tak, že svopex u TS nemá žádný účet a zatím tam chce jen testovat, tak hledá cestu, jak mít možnost používat TS WFO a CA, aniž by musel platit měsíční poplatky.

Práce s ASCII daty je pomalejší, s tím souhlasím, ale pokud to chce zatím jen na testování a má to být bez měsíčního poplatku za platformu, tak se s tím dá určitě pracovat. Pokud použije třeba 5m nebo 15m ASCII data, tak to bude normálně použitelné.

CA pracuje s vlastní databázi, která se vytvořila při optimalizaci, a na data/graf už se nedívá, takže není důležité, na jakých datech byla optimalizace provedena (bavím se o formátu dat, ne o jejich kvalitě).

Takže už to chce jen napsat šikovnou otázku do TS fóra, jestli s Forex účtem lze do TS importovat ASCII data a jestli je tam funkční CA.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Ahoj,

při optimalizaci AOS mám problém s měsíci 11 a 12/2015. Po spuštění optimalizace se mi TS sekne a sám vypne. Pokud dám test s koncovým datem do 31/10/2015, bez problémů to jede. Máte s tím někdo zkušenost, neřešili jste náhodou podobnou věc ? Pravděpodobně bude chyba v nějakých datech či co.... Používám trh TF, a k tomu data TICK, UVOL, DVOL a VIX.X. Díky za případnou reakci :-)

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Pokud máš i live data, tak zkus @TFH16.D, případně zkus jiný indexový symbol (teď jde jen o to najít nějakou berličku, kde by mohl být problém).

Někdy mi to nechce načíst data, když poslední den není "pracovní" (sobota, neděle nebo svátek).

Pak mě ještě napadá, že ve Strategy properties máš nastaveno nízké číslo pro "Maximum number of bars study...".

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Čéče, úprava symbolu nepomohla, "Maximum number..." mám v pohodě. Jiný index teď nezkusím, nemám zaplacený data, resp. zpožděná data nejde skloubit s daty TICK, UVOL...atd. Přikládám ještě screeeny chyb. Když dám např. historii 01/01/2006-10/31/2015, tak optimalizace frčí bez problémů. Jakmile změním na 01/01/2006-12/31/2015 tak se to sekne a je po....všem :-)

34741

34742

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
@ladin4: Vymažte TS cache a stáhněte znovu symboly. Pokud nepomůže, udělejte backup a přeinstalujte TS, potom restore ze zálohy.
Chyba uvedená napravo s tím nesouvisí, WHouse padá, když se špatně alokuje paměť optimalizace.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.