Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Kimi.K44

Members
  • Počet příspěvků

    261
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Tak tohle je jedna z věcí, kterou jsem chtěl použít až budu přecházet na sieru. Děkuji !
  2. Cuprumov: založ si demo na www.ampfutures.com .. získáš demo na 3 týdny a pak si můžeš založit nové ze stejného PC, akorát si vymyslíš pokaždé nové jméno a založíš email a takhle stále dokola... druhá možnost je demo na mirusfutures.com. Tady máš demo na měsíc, ale když budeš chtít další tak ho musíš založit na jiném PC. Data jsou kvalitní u AMP je to CQG a u miruse je to tuším zenfire. Přes ten návod co je na finančníku mi to taky nešlo
  3. Wemovi držím palce ať se mu stále daří, když jsem četl jeho příspěvky, obdivoval jsem jaký na to má pohled, ale to mi ještě order flow nic neříkalo. Budu to muset znova všechno projet :)
  4. Kimi.K44

    Převod peněz z ČR k IB

    Zdravím, mohl by někdo sepsat jak se převádí CZK na USD v IB platformě přes jejich forex ? Díky
  5. Tak já žádný obchod nevzal, ale asi bych vzal 0/100 v 16:00
  6. Vždycky jsem si myslel, že pattern 2v musí vytvořit V ve stejnou chvíli. Na grafu to není pořádně vidět, ale v první situaci se mi vytvořilo V na CCI20 až asi na druhé nebo třetí úsečce tak jsem se tím nezabýval. Druhý signál jsem vzal akorát tam nesouhlasí cena výstupu o jeden tick, ale to je jedno. Třetí jsem nebral a nevzal bych ho asi ani teď. Za tyhle cvičení díky :) snad vždycky si z toho něco odnesu.
  7. Tak já vstoupil v 20:50. Jel jsem to úsečku po úsečce a tehle signál mi přijde fajn. Prostor k HOD dostatečný, odraz od EMA ano, do směru EMA ano. 2v v 21:13 a 21:15 bych nevzal, protože se mi zdá že se tam trh trochu převaluje a CCI skáče nahoru dolů. Asi malý chop ? Většinou když jsem to v backtestu s výstupem na zalomení CCI50 vzal tak mě to vyhodilo hned druhou úsečku. Což by vyhodilo i v tomto případě.
  8. to hadamkov Můj zdroj dat je external data feed pro replay data. Musím je nejdřív stáhnout den po dni a poté přehrát. Bohužel ninjatrader už asi neposkytuje 2 měsíce stará data. Pro backtest jsem si za 20 dolarů data koupil, ale jen pro trh TF. Nechce se mi dávat dalších 400 za data z trhu FDAX
  9. Zdravím, nemáte někdo minutová data do ninjatraderu ke dni 21.března 2012 tohoto trhu FDAX ? Ninja mi píše, že k 21. nejsou žádna data dostupná.
  10. Dobrý den, určitě zajímavý a přínosný článek, ale dovolil bych si nesouhlasit s tím, že backtest probíhá bez emocí. Backtest dělám pokud možno co nejpřesněji a odkrývám si úsečku po usečce. Očekávání jsem si nenastavil vysoko, ale prostě tam ty emoce jsou. Řekl jsem si, že budu chtít průměrně vydělat $1500 na měsíc při backtestování a pokud možno $1000 a více při živém obchodování. Myslím si, že ono "zatemnení" u mě nastalo už při backtestu, protože mi backtest první měsíc nadělil zisk přes $1800. Druhý už jen $1200 a každý další měsíc se snižoval jak zisk, tak počet obchodů a v červenci už jsem dokonce skončil se ztrátou skoro $200. Dokonce jsem na sobě i cítil, že beru méně a méně patternů, protože mám strach, že skončí ztrátou. S živím obchodováním to srovnávat nemůžu, protože jsem se k němu ještě nedostal, ale po novém roce bych to chtěl zkusit, když budu mít systém, který mi vydělá už zmíněných $1500/měsíc. Dodělám test do konce roku a uvidím jak to bude dál. Jsem začátečník, takže určitě je ještě hodně co se učit a tak věřím, že časem budou ty výsledky lepší.
  11. Geril: Zdravím, mohu se zeptat jak jsi na tom s backtestem ? Já testuji pattern 2v a 0v na 2 min timeframe, zatím bez zapisováni S/R úrovní a na konci května mi test ukazuje profit $4 670. Pozoruji u sebe postupně menší a menší profity a méně obchodů každý měsíc. Například Januar jsem měl 26 obchodů s profitem cca $1 800. Februar už jen 23 obchodů s profitem $1 200. A končím měsícem May s 13ti obchody a profitem necelých $600. Btw. můj obchodní den je od cca 16:30 do 20:00 našeho času. obchodů celkem 100 ziskových 72 ztrátových 28 úspěšnost 72,00% počáteční stav $0,00 aktuální stav $4 670,00 Ztrátových asi bude tak málo, protože to mám nastavené tak, že pokud trh jede 10ticků mým směrem (TF), posouvám stoploose na BE+1. Celkem 24 obchodů skončilo s profitem $5 po odečtení komisí. Samozřejmě se tím asi okrádám i o nějaké profity, ale přišlo mi, že se trh většinou otočil a vyhodil by mě na počátečním stoploosu. Přikládám screen grafu.
  12. Kimi.K44

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    Děkuji moc, našel jsem ho. Jmenoval se "TimeZoneColors"
  13. Kimi.K44

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    Zdravím, někde tady na finančníkovi jsou jednou zahlédl graf, na kterém byly vyznačeny určité hodiny obchodní seance barevně. Například byl označen obchodní den od 9:30 do 12:00 zelenou barvou atd. Hledal jsem to tu všude možně, ale už to nemohu najít. Nevíte někdo, jaký je to indikátor ?
  14. Kimi.K44

    NinjaTrader - prosím o radu II

    michal-administrator: Právě, že jsem rozbalil ten soubor TFM2-Ninjatrader-tick.TXT.GZ. Z toho byl 4gb velký soubor .txtm který do ninjatraderu naimportovat nejde. Jak ho mám pojmenovat aby to šlo ? Podle mě to musí být rozděleno do několika souborů podle kontraktních měsíců.
×
×
  • Vytvořit...