Vyhledávání v článcích

Tip na knihu


Jak na...

Bezplatné ebooky

Zásady ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů


Na této stránce naleznete přehled hlavních principů ochrany osobních údajů a dalších zpracovávaných údajů na serveru Financnik.cz.

Kdo zpracovává Vaše údaje?

Provozovatelem serveru www.financnik.cz je Centrum finančního vzdělávání, s.r.o., Moulíkova 2238/1, 15000 Praha 5, IČO 27385531, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 115541 a jako správce budeme zpracovávat Vaše osobní údaje dle níže uvedených podmínek.

Jaké Vaše osobní údaje zpracováváme?

Zpracováváme pouze osobní údaje, které nám poskytujete v souvislosti s využíváním našich služeb.

Jedná se tak nejčastěji o údaje, které nám sdělíte při registraci k některé z našich služeb:

e-mail; heslo v zašifrované podobě; jméno a příjmení nebo přezdívka; jméno společnosti; kontaktní adresa; telefon (pouze v případě objednání kurzu) a další údaje Vámi dobrovolně vyplněné (např. v nastavení profilu diskuzního fóra).

A dále údaje, které od Vás získáme tím, že používáte naše služby: IP adresa
soubory cookies (podrobně viz zde)

Proč Vaše osobní údaje zpracováváme?

Hlavním důvodem, proč zpracováváme Vaše osobní údaje je, abychom mohli spravovat Vaše uživatelské účty k našim službám, abychom Vám mohli poskytovat služby, o které jste projevili zájem, ať již se jedná o služby bezplatné či placené.

V případě Vašeho souhlasu zpracováváme Vaše údaje dále za účelem:

  • analýzy Vašich preferencí a zobrazování obsahu, který odpovídá Vašim individuálním zájmům;
  • zasílání informací o nových kurzech, publikovaných aktualitách a obsahových newsletterech.

Kdo všechno má k Vašim údajům přístup?

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem a dále prostřednictvím třetích subjektů (partnerů), které pro zpracování osobních údajů pověřujeme. Partnery, kterým Vaše data svěřujeme, si vybíráme pečlivě, aby byli schopni zajistit jejich takové technické a organizační zabezpečení, aby nemohlo dojít k neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k Vašim osobním údajům či k jejich jinému zneužití dalším subjektem.

Třetími stranami, které mohou mít přístup k Vašim osobním údajům, tak dle povahy využívané služby, jsou:

  • Subjekty, kterým poskytujeme údaje za účelem analýzy návštěvnosti našich webů.
  • Subjekty, které pro nás zajišťují technický provoz serveru.
  • Poskytovatelé platebních brán.
  • Subjekty, kteří se podílejí na organizaci našich akcí, konferencí, seminářů atd.
  • Provozovatelé reklamních systémů v souvislosti s cílenou reklamou.
  • Subjekty zajišťující vedení účetnictví.
  • Subjekty zajišťující distribuci knih.

Co jsou cookies a jaké druhy cookies používáme?

Podrobnosti o využívání cookies v našich službách naleznete zde.

Na základě čeho můžeme zpracovávat Vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat i bez Vašeho souhlasu, ale pouze za účelem:

  • Poskytnutí služby či produktu (splnění smlouvy uzavřené mezi Vámi a námi, přičemž smlouvu představuje i faktické využívání určité služby).
  • Splnění právních povinností, které pro nás vyplývají z obecně závazných právních předpisů.
  • Zpracování, jež je nezbytné pro účely našich oprávněných zájmů.

Zpracování Vašich osobních údajů pro další využití vyplývá z Vámi uděleného souhlasu se zpracováním osobních údajů. Souhlas je vždy nepovinný a je možné jej udělit při registraci do různých našich služeb (například k odběru našeho newsletteru).

Jak a kdy můžete svůj souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat?

Pokud nechcete dostávat zasílané e-maily, můžete se kdykoliv odhlásit kliknutím na odkaz uvedený v patičce e-mailu. Váš dobrovolně udělený souhlas se zpracováním osobních údajů můžete také kdykoliv bezplatně odvolat, a to prostřednictvím zaslání e-mailové zprávy na adresu: ou@financnik.cz.

Jaká jsou má práva v souladu s dobrovolně poskytnutým souhlasem ke zpracování osobních údajů?

Ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět;
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme;
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů;
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování;
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů;
  • na přenositelnost údajů;
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Jak jsou mé osobní údaje zabezpečeny?

Veškeré osobní údaje, které nám poskytnete, jsou zabezpečeny standardními postupy a technologiemi. Za účelem lepšího zabezpečení Vašich osobních údajů je přístup k těmto údajům chráněn heslem a citlivé údaje jsou při přenosu mezi Vaším prohlížečem a našimi webovými stránkami šifrovány.

Jak nás můžete kontaktovat?

V případě jakéhokoliv dotazu na ochranu osobních údajů či odvolání souhlasu s dalším zpracováním Vašich osobních údajů nás kontaktujte e-mailem na adrese ou@financnik.cz či písemně na naší adrese: Centrum finančního vzdělávání, s.r.o., Moulíkova 2238/1, 15000 Praha 5.


Financnik.cz

(publikováno 01.01.2018, editovat ) Vytisknout tento článek

Klíčová slova použitá v článku:
obchodní systém

Finančník.cz je místo, kde už od roku 2004:

  • Autoři webu a zkušení tradeři Petr a Tomáš předávají své know-how.
  • Autoři webu Petr a Tomáš přinášejí kompletní vzdělání v tradingu.
  • Naleznete nejkomplexnější informace o tradingu v českém jazyce.
  • Získáte profesionální tipy a rady, plynoucí z reálných zkušeností z trhů.
  • Najdete inspiraci a motivaci k novému životnímu stylu tradera.
  • 2x týdně naleznete nový článek věnovaný úspěšnému tradingu.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!

Zásady ochrany osobních údajů   Cookies na serveru Financnik.cz   Všeobecné smluvní podmínky užívání on-line kurzů

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Copyright 2018 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.