Jump to content
Co nového? Mé kurzy

IvaJ

Members
  • Počet příspěvků

    246
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

9

Komunitní reputace

  1. IvaJ

    TradeStation

    Zdravím, hledám, jestli je v TS možnost změřit si nějaké vzdálenosti v grafu v USD - nevim, jak se to přesně jmenuje, ale třeba chcete vidět, jak velký je nějaký pohyb, natáhnete si úsečku a ta ukáže kolik je to celkem USD. Nedaří se mi to najít. Předem děkuji za pomoc.
  2. to Voresprut: Úplně tě chápu, Fims A-Z jsem také koupila, prošla jsem 3 lekce, dělala jsem si výpisky ... a chaos. Vrátila jsem se na začátek a jela jsem znovu. Pak jsem se začala mořit se Sierrou, rady na její nastavení jsou všude v kurzu, takže jakmile se tam něco objevilo, udělala jsem si poznámku, v jaké minutě a sekundě to bylo, abych to pak líp našla. Co mi strašně pomohlo utřídit si myšlenky co je z FIMS důležité, byl v rámci bonusu Kurz FIMS pro malé účty. Oseká to komplikované na základ a dá se líp pochopit, co je základ a co nadstavba. Dnes už si pouštím jen to a k FIMS A-Z se vrátím později.
  3. Tato série videotutorálů o Sierra chart je skvělá, bohužel jsem jí našla až po měsíci moření se se Sierrou. Pokud jsem vyhledávala zde na stránkách něco o Sierre podle Vyhledávání, či v složce Software, nebo u možnosti program zakoupit, tak jsem našla jen nějaké velmi staré články. Nemohl by to administrátor nějak přesunout?
×
×
  • Vytvořit...