Jump to content
Co nového? Mé kurzy

mirdo

Members
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. mirdo

    TradeStation

    Ahoj prosím poraďte někdo jak zobrazit na monitoru Volume profily - napravo od grafu na svislé přímce - tak jak je používá Petr při obchodování orderflow. Je v platformě nějaký takový indikátor a jak se jmenuje? Díky Mirda
  2. Myslím že pro drobné tradery bude vždy na trhu místo. Protože žraloci musí dovolit,aby malí tradeři též něco vydělali. Pokud by žraloci vybrali všechny zisky,malí tradeři by přestali obchodovat a do systému by přestaly téct peníze. Zůstaly by jen velké fondy a banky. Jejich používané super technologie a matematici jsou na stejné úrovni a proto by všichni dlouhodobě vydělávali +/- nula a burza by ztratila smysl.
  3. mirdo

    TradeStation

    To Raven dík za info. Při představení TS na serveru Finančníka 17.5.2013 je uvedeno - cituji: "Ať už obchodujete FinWin, FIMS, nebo jakýkoliv jiný diskréční obchodní systém, platforma TradeStation je pro něj kompletně připravena". Teď mi na soukromý dotaz odepsal Petr z Finančníka,že TS není vhodná pro FIMS. Tak to abych změnil brokera,učil se Sierru a zase se měsíc rozčiloval s 50 stranami dokumentů. Protože v posledním ebooku na téma ordeflow Petr jasně sděluje,že jen dle postavení indikátorů (což je i FinWin v kontextu s trhy) nyní obchodovat ID nelze? Jak tento rozpor vy ostatní v TS řešíte?
  4. mirdo

    TradeStation

    Raven děkuji. Do TS jsem přešel,protože je prezentována jako špičková platforma. Platím zde drahá data a pro FIMS nejsou kvalitní? Co dělat když chci zůstat u TS a přejít na FIMS? Současný způsob ID obchodování jen dle indikátorů ani čistá PA mě vůbec nefunguje,dlouhodobě stále nula,po započítání poplatků mírná ztráta.
  5. mirdo

    TradeStation

    Ahoj, rád bych v TS zkusill obchodovat FIMS. Prosím poraďte jak nastavit zobrazování Orderflow do Numbers bars. Umí toto TS platforma bez složitých úprav? Díky Mirda
  6. Od napsání článku uběhlo 5 let. Jak se tato doba projevila na šanci malého tradera uspět proti žralokům na Wall Street?Kdo z vás, kteří v diskusi hýřili optimismem za těch 5 let uspěl? Pochlubte se někdo,docela bych potřeboval vědět,že to jde.
  7. Při výstupu na close svíce na CCI Hook nebo +- 100 může být jakákoliv barva svíce? Též Doji? Díky Mirda
  8. Obchoduji jen ID trendové obchody NQ systém FINWIN. Kdybych obchodoval dle hodu korunou náhodné vstupy,můj výsledek by byl asi mnohem lepší. Máme ještě dnes šanci uspět se staromódním obchodováním dle CCI (BigV,2v,0/v aj.)? Nebo nutno přejít na FIMS? Tomáši gratuluji.
  9. MPlay předvedl v Praze a jinde výstup MP123 při náhodných vstupech dle hodu korunou jako ziskovou strategii. Máte stejný názor? Mě to nefunguje a nevím proč.
  10. Tomáš a Petr později uvádějí statistiky vstupů při malé velikosti vstupní svíce a filtrů EMA a CCI 50. Po odečtení komise a skluzu je zisk většího vzorku obchodů stále kolem nuly. Výsledek této analýzy je pro mne velmi depresivní. Jak z toho ven?
  11. RRR 1:1, zisk je plus minus nula. Při vstupu počítač ignoruje barvu svíce,Doji,trend,chop,aktuální cenu která je např.v extrému grafu,atd. Myslím že v článku chybí náznak toho,jak ovlivní ziskovost např.filtr vstupu při souhlasné barvě svíce, EMA, CCI,odlišnosti vstupní svíce od svíce předchozí,apod. Jinak je to jako když vědci matematicky dokázali,že čmelák nemůže nikdy létat.
  12. Asi mám dlouhé vedení,ale stále pořádně nerozumím náhodnému vstupu MPLAYe: "vstup na close; první vstup na první úsečce (??) a další vstupy ihned po výstupu z pozice". Mohl by někdo upřesnit,příp.obrázek? Díky
  13. mirdo

    Woodie CCI system

    Za 2 roky žádný příspěvek. Woodie systém zkolaboval? Existuje ještě nějaký WCCI ziskový obchodník na NQ? Obchoduje někdo WCCI bez těch všech barevných puntíků a čárek, jen s pomocí 2 EMA a PA?
  14. mirdo

    Woodie CCI system

    Analýza posledních 3 dnů - seriál Petra na Finančníku z roku 2007: Prosím co to je modrá a tečkovaná čára v těchto grafech? Díky
×
×
  • Vytvořit...