Jump to content
Co nového? Mé kurzy

max78

Members
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Tak už mi poslali odpověď z Mirusfutures. jestli jste z toho chytří tak já teda ne :): The error message you mentioned (20051) can be caused by your computer clock not being set to your correct local date and time. Please verify that your clock is accurate. This can also be caused by network security features. If you are on a network there might be network security in place that prevents the connection. A firewall on your computer would usually result in a different error message. If you address these two issues and the problem persists feel free to write me back. Asi budu muset přejit na Forex :)
  2. zdravím, bohužel zatím ne. řešil jsem to s kámošem, který dělá na helpdesku NOD32, který mám. Snažil se mi poradit, ale pořád to nefunguje. Včera jsem napsal přímo na zen-fire. Uvidím s čím příjdou. Budu informovat.
  3. Chlapi díky za rady. Zkoušel jsem vypnout firewall i psát jméno, heslo ručně a pořád to stejné. Asi jim budu muset napsat a poptat se. pěkný víkend Max
  4. Dobrý den, mockrát děkuji za tutoriál. Vše jsem udělal dle instrukcí. Bohužel se mi nedaří připojit (viz. hláška na obrázku). Na foru už tohle řešilo více lidí, ale pořád nemůžu přijít na to kde je ten čokl zakopaný :). Pokud už to někdo vyřešil budu vděčný za každou radu.
  5. Dobrý den, moc děkuji za tutoriál. Vše jsem udělal dle instrukcí. Bohužel se mi nedaří připojit (viz. hláška na obrázku). Na foru už tohle řešilo více lidí, ale nenašel jsem v čem je ten čokl zakopaný :). Pokud už někdo tohle vyřešil budu vděčen za každou radu.
×
×
  • Vytvořit...