Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Jiří

Members
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Jiří

    Track 'n Trade Pro 4.0.

    To Richip: Jasně, omlouvám , že tady mystifikuju ostatní, samozřejmě, je to za rok, byl už jsem z toho na prášky.Nicméně jsem si ji už vyřídil a čekám jen na pin a vzhůru na objednávku.
  2. Jiří

    Track 'n Trade Pro 4.0.

    Jak jsi dopadli princi s tím placením? Já mám totiž stejný problém, embasovanou nemám, chtěl bych to zaplatit převodem přes servis 24, ale musím nejprve zavolat do států, ať mi zdělí bankovní spojení, nechce se mi kvůl tomu zřizovat kreditka, u které jsou podmínky přímo hrozné měsíční poplatek 350 až 400 podle druhu služeb,(ČS). V tomhletom zlatá Amerika "vše je grátis". Nebo má někdo jiný nápad, jak to zaplatit mimo kreditku? Děkuji Jiří
  3. Jiří

    Track 'n Trade Pro 4.0.

    Máš vůbec kartu určenou k platbám přes internet? Má vystouplé písmenka. Když tak zaplať pomocí internetu např. servis 24.
  4. Jiří

    Track 'n Trade Pro 4.0.

    Obsahuje Paper trading i posouvací lišty? ty na pravém okraji ,play, forward atd. tzv. play controls and order tools. [bold] [/bold] Děkuji za odpověďi pokud ano jdu do objednávky. (tu)
  5. Jiří

    Balíčky Track´n Trade Pro

    TNT demo už mě právě vypršelo, tak se musím poohlédnout po full verzi, ale nejspíš využiji služeb administrátora, za což děkuji, že taková možnost tady je.
  6. Jiří

    Balíčky Track´n Trade Pro

    Dobrý den, prosím o radu, chtěl bych si objednat program Track´n Trade Pro, ale narazil jsem na zdánlivou maličkost, vzhledem k tomu, že jsem nováček (se vším všudy, mám za sebou jen 8 krát přetený manuál a grafy z amer.serverů). A nabízí se otázka jestli je pro mně lepší koupit software Track´Trade Pro 4.0 za 197 USD + 19 USD za podporu dat, a nebo Paper trading bundle za 297 USD? Děkuji za rady
  7. Jiří

    FREE Online Seminar

    Taky na to kouknu, myslím, že takové info se hodí kažému. Díky moc (tu)
×
×
  • Vytvořit...