Jump to content
Co nového? Mé kurzy

willtrader

Members
  • Počet příspěvků

    77
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. willtrader

    Dotaz na Amibroker

    Zdravím, věděl by někdo prosím, jak dostat do okna s grafem button, který po kliknutí odešle pomocí IB controlleru příkaz??
  2. willtrader

    Triviální dotazy

    Zdravím dočetl jsem se že každý třetí pátek v měsíci expirují opce (opční kontrakty). Zajímá mě, zda má tato událost vliv na futures trh (např. emini) a pokud ano zda toto zohledňujete ve svých strategiích a jak? děkuji.
  3. willtrader

    Amibroker 4.60 CZ

    Grizzly: diky! To se urcite hodi. Hned vyzkousim ;)
  4. willtrader

    Amibroker 4.60 CZ

    nevite nekdo jak spocist prumer volume za poslednich x sekund?
  5. willtrader

    Amibroker 4.60 CZ

    problem zmizel po opakovane reinstalaci (2x). co bylo pricinou ovsem nevim.
  6. willtrader

    Amibroker 4.60 CZ

    zdravim potykam se ted s nasledujicim problemem: urcite se vam uz nekdy stalo ze kdyz jste v AB zobrazily velke casove obdobi (nacetly mnoho dat) AB se zpomali. To same se muze prihodit kdyz si otevrete prilis slozity indikator. muj tradingovy pocitac povazuji za celkem vykonny.XP servis pack 2, AMD X2 dual 2,41 Mhz. 3GB RAM, Grafika ATI Radeon HD 3850, 2x 19" LCD. Tak me prekvapilo ze se mi AB pri nacteni 1mesice (VOLUME 2000) zacal neskutecne "kousat" a prochazeni grafu vypadalo jako ve zpomalenem filmu. Podotykam ze nemam zadny slozity indikator a ze jsem tuto konfiguraci pouzival nekolik tydnu. Vse se stalo jako by z niceho nic. Tak jsem cely AB odinstaloval a po te vymazal zbyle soubory a importovana data. Znovu nainstaloval. Znovu imortoval data. A nic. AB je porad zpomaleny. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? Nema AB jeste nekde na disku nejake soubory? Nebo je snad problem nekde v registrech? Za reakci predem dik.
  7. willtrader

    Amibroker 4.60 CZ

    bohuzel mi to nefunguje ani kdyz zmenim pocet zavorek. ale podarilo se mi upravit jeden script z patern exploreru takze je to ok. diky za pomoc. :)
  8. willtrader

    Amibroker 4.60 CZ

    Rozumis dobre :) indikator ktery je videt v dolni casti si samozrejme nastavit umim. Jde mi o to aby ve chvili kdy se prekrizi spodni krivky se mi v cenovem grafu zobrazila sipka a ozval se nadefinovany zvuk. Zdrojak by mel vypadat asi takto: /*cast s cenovym grafem vynechavam*/ ... Buy = Cross( MA (AccDist(), 28), AccDist(); //def. buy Sell = Cross( AccDist(), MA (AccDist(), 28); //def. sell AlertIf( Buy, "SOUND C:\\Windows\\Media\\Ding.wav", "Audio alert", 1 ); //zvuk pro buy AlertIf( Sell, "SOUND C:\\Windows\\Media\\chimes.wav", "Audio alert", 2 ); //zvuk pro sell ... PlotShapes(def_BuyShape*Buy,def_BuyShapeColor,layer=0,yposition=Low,offset=-def_BuyShapeOffset); //sipka pro buy PlotShapes(def_SellShape*Sell,def_SellShapeColor,layer=0,yposition=High,offset=-def_SellShapeOffset); //sipka pro sell .... bohuzel uz prvni cast mi nefunguje (Variable "buy" used without having been initialized). pokud tuto cast nahradim Buy = cross (MACD () , Signal ()); // pak cast se zvukem funguje spravne. Nevidim v mem vzorci (zvukova cast) chybu. :S
  9. willtrader

    Amibroker 4.60 CZ

    mozna bych to mohl jeste trochu upresnit. jedna se mi predevsim o ty sipky jez jsou videt v cenovem grafu. pokud by nekdo vedel jak na ne a pripadne jeste se zvukovym signalem :) bylo by to super.
  10. willtrader

    Amibroker 4.60 CZ

    zdravim vsechny Amiborkeristy nejakou dobu uz shanim AD indikator jako je v TNT. Nevite nekdo kde by se dal sehnat? Prikladam obr na ukazku...
  11. willtrader

    Interactive brokers

    Aldrich ja jsem zadal v "country of citizenship - Czech republic" Social secutrit number jsem nevyplnoval. Type of identifikation jsem vybral National identity card, Country of Issuance - Czech republic. Identification number - cislo obcanky. Takto vyplnene to bylo bez probelmu. abc1 1)marketing kod zadavas pokud pouzivas napr. napovedu k registraci nejake spolecnosti. zadavas pak jejich kod za ktery obdrzi odmenu. 2)pro russel 2000 je North America US securities a commodites... (hned ta prvni polozka v rade) az se presune tak interkontinental and New York Board. Zatim pokud to Ib nezmeni nebot tato data by mela byt free. 3)ja jsem prosel celou registraci a po te jsem si na svem uctu pres webovou aplikaci pozadal o papertrading ucet. V levem menu - Trading access - Paper trading.
  12. willtrader

    Zaškolení v užívání IB

    harmonie diky za odpoved. mam v planu fundovat ucet a penize si temer vsechny docasne prevest zpatky (jina investice) zatim co se budu seznamovat s IB prostredim a aplikaci. Pokud jsem spravne pochopil, neni tedy stanovena vyse zustatku pri ktere by hrozilo zruseni uctu. Zatim jsem nikde na podobnou informaci nenarazil.
  13. willtrader

    Zaškolení v užívání IB

    nevite nekdo pls jaka je minimalni castka (pokud nejaka je) jez musi zustat na uctu u IB aby nebyl zrusen?
  14. willtrader

    EXCEL - rady a tipy

    zdravim v diskuzi o MAE MFE je uvodnim dokumentu ukazka z programu ve kterem se z vlozenych dat (obchodu) vykresluje graf pro urceni optimalniho PT a SL. nezkousel jste nekdo podobny graf vytvorit v excelu?
  15. willtrader

    MAE a MFE

    zdravim v uvodnim dokumentu o MAE MFE je ukazka z programu Fibonacci trader ve kterem se z vlozenych dat (obchodu) vykresluje graf pro urceni optimalniho PT a SL. Chtel bych se zeptat zda se nekdo z vas pokousel podobny graf vytvorit v excelu a zda se to podarilo.
×
×
  • Vytvořit...