Jump to content
Co nového? Mé kurzy

bid

Members
  • Počet příspěvků

    110
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. bid

    Woodies CCI - ZLR - E-mini NASDAQ-100

    wodie system jsem papertradoval asi sedm mesicu a nikdy jsem nebyl v profitu, i kdyz jsem mel na odposlechu Woodiho tak casto byl v obchodu a ani jsem nevedel proc a kdy do nej vlezl, pamatuju jak mu jednou behem seance volal "nahodou" exprezident mladej Bush.
  2. Kdyz mam 1. SL -80$ tak obchoduju na svuj PT 160$ a vice. Kdyz nemam 1. SL tak beru vsechno nad +60$ a pak prepinam na demo ,kde si udelam dalsi dva obchody. Takze je pro me lepsi ,kdyz mam prvni obchod ztratovy a to zni take paradoxne :-) ;) bid
  3. Ahoj lucifer, obchoduju v zamestnani ,takze to chci mit za sebou behem doby co bych mel mit prestavku na obed, ve 14:30 londynskeho casu nahodim grafy a cekam na reporty ve tri a pak jdu do obchodu, PT mam 160$ a SL jsem snizil z -120$ na -80$(to bylo asi to nejlepsi co jsem udelal*),ted se potrebuju vyskrabat na +3500$ takze beru prvni profit vetsi jak 60$, maximalne 3 obchody denne, +250$ tydne, podle planu jedu pokud je prvni obchod ztratovy. Pozdejsi obchody mam bud v zamestnani ,kdyz se kancelar vylidni nebo doma. * plno lidi si stezuje ze je SL vyhodil z obchodu a trh se pak pohnul jejich smerem, ja si myslim ze by kazdy mel dostat jeste jednu sanci takze kazdemu obchodu davam dve sance, podle me je lepsi nez zvysit SL ho zmensit a vstupovat opakovane. regards Bid
  4. Ahoj, kdysi davno jsem zalozil toto vlakno, tak jak to vlastne dopadlo? Ucet jsem nepropalil ani jsem se na to nevykaslal, za prvni rok: po tom maleru ,kdy jsem omylem otevrel pozici v live uctu a prisel o cirka -500$ jsem si vzal prestavku do zacatku roku 2012 ,takze odpoved zni: za prvni rok jsem vydelal cirka +200$, v roce 2011 jsem vymenil praci za zamestnani a po 8 letech se vratil k IT takze jsem se venoval/ji programovani a svemu projektu. V unoru 2012 jsem zacal opet a jsem zatim v profitu +1890$. Zatim jsem nikdy za ty dva roky nemel ztratovy den a v realu si vedu lepe nez v papertradinku coz zni paradoxne. Pokud to nekomu pomuze tak jsem uploadnul muj denik a nejake screenshoty na internet. www.ulozto.cz/xccVrBk/obchodovani-zip . Prestavky mezi obchodovanim se zkracuji prvni byla 5 let, druha 1 rok a ta posledni 2 mesice ,kdy jsem to zkusil vzit turbo a zacal si klikat na ostro 10 kontraktu po dvou dnech jsem radsi odinstaloval OEC a nechal si jenom demo. Driv jsem mel panicky strach ,ze prijdu o penize ,ted mam strach ,ze ty penize vydelam a budu si moc splnit vse co jsem chtel a to zni take paradoxne. Hlavne bych take rad podekoval omarovi a vsem dalsim pozitivnim lidem ,ze toto vlakno nenechali umrit . regards Bid
  5. to kvocur ucet jsem nevymazal, jenom me tu rozebralo par komentaru a kdyz jsem se vratil k papiru tak jsem linej si vest obchodni denik takze az povedu aspon poctive 14 dni obchodni denik tak se zase vratim live
  6. tak nejdriv se prece pridavaji kontrakty a pak se pridavaji trhy ,kdyz je chop tak je chop a jde se od pocitace
  7. nejlepsi prace je je asi IT support a sprava site, kdyz je vse dobre nakonfigoravano tak v podstate je hotovo ve 12 hodin a pak uz je cas na cokoliv neb se resi pripadne provozni veci a je cas na samostudium, z vlastni zkusenosti jsem tri mesice pul dne pracoval a pul dne hral sachy po internetu pak me to prestalo bavit a odjel jsem do sveta delat uplne jinou praci.
  8. ahoj mira_k prosimte kde muzu stahnout tu verzi 3.5.0.12 ja jsem nasel jenom 3.5.0.11?
  9. pepo2000 odnesl jsem si z toho nove zasady ,aby se to uz neopakovalo, ty obchody na konci dne zase uz jeli podle nastavenych stopek jak uz jsem psal.
  10. to mira_k pred tema updatama to fungovalo ,v OEC mam zasktnuto allow remoting a v siere use share conection, po update me to pokazdy disconectuje v OEC, kdyby to slo jeste vys tak bych skoncil na ty stopce nad dennim high tak bych tratil nejakych 2550$ to uz neni takovy rozdil.
  11. Vcera se mi stala takova neprijemna situace, ty #$^$^#^ ze sierry uvolnili novou verzi ,ve ktery opet neslo byt zaroven zalogovano v OEC a v sierre zaroven. probudil jsem se nekolik desitek minut pred open a jak jsem byl porad polomrtvej tak jsem se porad pokousel logovat do demo OEC trader az jsem se zalogoval na ostrej ucet tam jsem prodal dva kontrakty , dalsi maler byl ze jsem roloval do dalsiho kontraktniho mesice a nenastavil si automaticky stopky a profity, pak jsem se odlogoval a v sirre jsem nastavil data feed na ostrej ucet a pokracoval na demu, vecer mi v sierre vyskocilo okynko ze mam nejake obchody a tak jsem okamzite vlitl na ostrej ucet tam jsem byl -2 200$ tak me polil studenej pot okamzite jsem se spojil se svym brokerem ten poslal IP adresu od kud to slo tak jsem si dal look up IP ten byl do oblasti kde ted jsem tak jsem vyloucil hack. profici tady by to asi prodali, jenze ja bych se z toho nevyskrabal ani po pul roce tak jsem nastavil stopku nad denni high a rekl si co jde nahoru musi jit i dolu, pak uz jsem se jenom dival na openy na nikkei v tokiu hang seng v hongkongu na dax v nemecku vsechno slo do cervenych cisel, nakonec jsem se dostal az na - 90$ tak jsem nastavil stopku abych maximalne tratil soucasny zisk ta se samozdrejme vyplnila, pak jsem provedl jeste 3 obchody prvni samozdrejme mimo plan -100$ dalsi dva uz podle planu +130$ a +150$. nakonec me ta sranda stala -360$. Tak jsem si nastavil policy aby se to neopakovalo. mimochodem jsem mel i margin call nastesti mi to broker neprodal. na supportu mi poradili risk manager kde si muzu nastavit maximalni denni ztraty tak az to rozchodim tak pokud bude mit nekdo zajem tak tu dam tutorial.
  12. stop loss prece urcuje MAE ja to mam MAE + 30$ pokud se prumerne ,respektive median ,MAE zvetsi/zmensi tak se tak upravi i stop loss.
  13. to krakra trader Waren Bufett si mysli neco jineho, ale dal - jeste pred dvema letu se tu psalo ,ze black boxy jsou absolutne nesmyslne ,drahe a po delsi tak jako tak ztratove a nikdy nebudou uspesne a ted je to zase jinak :)
  14. ja si myslim ,ze ten clanek je hlavne o tom ,ze skoncila doba kdy jste si vymysleli obchodni system a ten sypal penize 3-4 roky beze zmen a pak odchod do predcasnyho duchodu. mam obavu ,ze nez zacatecnik jako ja skonci s paper tradingem a zacne live tak system uz zacne byt nefunkcni, myslim si ze se bude muset obchodni system v pomerne castych intervalech modifikovat (nepisu menit) a pokud se objevi nove patterny tak je rychle zaradit do OS.
×
×
  • Vytvořit...