Jump to content
Co nového? Mé kurzy

Greeny

Members
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Greeny

    Obchodování přes smartphone

    Dobrý den. Chci se jen zeptat, jestli někdo z vás používá Metatrader4 v mobilu. Chtěl bych si koupit Palm Treo Pro a zkusit obchodovat přes něj, protože přes den nejsem vůbec u PC. Na obrázkách to vypadá slušně i s technickými indikátory, ale chtěl bych vědět, jak to funguje v reálu. Děkuji.
  2. Greeny

    Demo vs. Live?

    Ty jsi začátečník japapatramtara? [bold] [/bold]
  3. Greeny

    Demo vs. Live?

    To alter: Moje řeč. Jak pročítám fóra, tak se mi nabízí jedna otázka. K čemu je mi zbacktestovaný systém strategie, když já sám neumím obchodovat.
  4. Greeny

    Demo vs. Live?

    Zkusím:-)
  5. Greeny

    Demo vs. Live?

    Dobrý den všem po dlouhé době. Nebyl jsem tu hodně dlouho a celou tu dobu jsem obchodoval na demu a snažil se pochopit, v čem je rozdíl. Demo vs. Live. Pořád jsem nechápal, jestli mi moje strategie bude fungovat, kdy a za hlavně za jakých podmínek trhu. Může mi alespoň někdo naznačit ten rozdíl kromě psychologie obchodování, protože na obrazovce jsou to přece pořád jedna a ta samá čísla. Děkuji všem za podnětné úvahy a zkušenosti(tu) Greeny [bold] [/bold]
  6. Greeny

    dotaz začátečníka

    To bst. Víš co udělej? Najdi si co je MACD (Moving Average Convergence-Divergence) a Relative Strength Index a budeš mít vstupy a výstupy odůvodněný hned. Jo a na některých stránkách jsou celý grafy a na nich zakreslený vstupy do obchodu. I na finančníku:-)
  7. Greeny

    dotaz začátečníka

    To si zase nemyslim. Když budeš mít lot za dolar a pak za deset, tak z toho budeš docela vykulenej. Já to neberu jako demo. Já to beru jako obchodování a obchoduju pořád, abych si zvykl na ztráty. Když to dneska nepůjde, tak si na konci dne ( noci :) ) řeknu "dneska jsem moc dobře neobchodoval, ale alespoň jsem se zase trochu naučil obchodovat ve stresu a ve ztrátě". Tohle se tu učim také.
  8. Greeny

    dotaz začátečníka

    To vladko11. To je mi jasné, že ano. Jenže když se chci učit na demu s takovou leverage, s jakou chci jako začátečník začínat, tak je mi to k ničemu.
  9. Greeny

    dotaz začátečníka

    Děkuju Andrejko :) ""Zkušenost je věc, kterou získáme až potom, co jsme ji potřebovali.""
  10. Greeny

    dotaz začátečníka

    Na cms u dema vt traderu, to nikde nepíšou, kolik je na demu leverage. Někde se po tom podívám. Díky všem:)
  11. Greeny

    dotaz začátečníka

    Takže když chci mít margin jen 50 USD a lot=1 dolar, tak budu mít mini účet s leverage 200:1 (tu)
  12. Greeny

    dotaz začátečníka

    Mám pro mě trochu trapný začátečnický dotaz. Tohle bych měl už dávno vědět, ale asi se mi to vykouřilo z hlavy. Na mini účtu s leverage 200:1 bude margin 50 USD, že ano. 10 000:200= 50 USD. A jeden mini lot je jeden dolar a mikro lot je vlastně deset centů, správně? Takže na mini účtu s leverage 200:1 mě bude stát jeden lot 1 USD a záloha bude 50 USD. Při páce 400:1 bude záloha 25 USD a jeden lot bude 10 centů? Už jsem z toho celý nějaký zmatený :S
  13. Greeny

    Trader na plný úvazek

    A taky Napoleon Hill:)
  14. Greeny

    Trader na plný úvazek

    to premnath Tip. Já nevim. Vydělám kolem 200 USD a zabalim to. Zase zítra. Tři indikátory a neustálé koukání do grafů. Je asi chyba, nesledovat zprávy ze světa EUR/USD, ale večer v minutovém grafu mi to moc k ničemu není. Jo a Trading for living:), hádej od koho:)
  15. Greeny

    Trader na plný úvazek

    20 pipů=200 USD. Omlouvám se. Málo spánku.
×
×
  • Vytvořit...