Jump to content
Co nového? Mé kurzy

WodoWary

Members
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. WodoWary

    Zen-Fire - Mirus Futures

    to Mirek F. Jak to dopadlo s tím zasláním peněz zpět ?
  2. WodoWary

    Zen-Fire - Mirus Futures

    Je tam rozbalovací menu, zkus ho. Mi to někdy ten úvodní koláč zobrazuje taky celý a ty další grafy už vypadají jinak.
  3. WodoWary

    Zen-Fire - Mirus Futures

    Podívej se do RCG panelu, kde se díváš na finance, v položce Balances je dole tlačítko View Balance Chart a tam lze zjistit jak na tom jsou eura a $ na tvém účtu. Já bych to , ale asi neřešil, prostě bych si napsal o pár euro ať pošlou a uvidíš jestli zase něco napíšou.
  4. WodoWary

    Zen-Fire - Mirus Futures

    to Mirek F. Píšeš , že si chtěl poslat nějaké $, ale účet máš v eurech. Tak prostě napiš, že chceš poslat eura, jinak by to museli převádět. Taky mám účet v eurech a obchoduji v $, podle mě co vyděláš tak se ti dává jakoby na podúčet v dolarech ( a ten máš nyní zřejmě záporný) , pokud tam něco chybí tak to vezmou z eur při obchodování, ale né při výplatě. Při poslání eur by něměl být problém.
  5. WodoWary

    Diskuze k aktuálnímu dění na trzích II

    Dneska na 1. korekci PT..... je dobré přijít k PC v 15:25 h. a odejít za 30 minut s hotovým... no jen aby to vydrželo. Trh : YM timeframe : 1 min Systém je jednoduchý, však víte...... pro diverzifikaci testuji nyní jako doplněk pattern 1-2-3 na vyšším timeframe, poté co se začne trh po 16:00 hod. začíná někdy otáčet
  6. WodoWary

    Zen-Fire - Mirus Futures

    Ano, možností je přehršel.
  7. WodoWary

    Diskuze k aktuálnímu dění na trzích

    Ano 1. korekci se daří, dnes PT a tak pomalu doháním ztrátu způsobenou psychikou a nesmyslnými vstupy mimo OP. trh YM, zisk PT - 125 $, a končím a jdu pomalu na noční :-)
  8. WodoWary

    Zen-Fire - Mirus Futures

    to qay [ital] Chci se zeptat, při posílání peněz zpět do ČR mám poslat email komu, do MIRUS futures nebo RCG ? A co vše je do mailu nutné napsat...., znovu údaje k účtu v ČR nebo peníze pošlou automaticky na účet z kterého přišly ? Děkuji. [/ital] Taky by mě to zajímalo, ale asi tu ještě nikdo nevydělal, aby toto řešil.
  9. WodoWary

    Joe Ross

    Tato situace při pohledu na 1min grafu, taky jsem jí obchodoval. Osobně jde pro mne o 1-2-3 pattern.
  10. WodoWary

    Diskuze k aktuálnímu dění na trzích

    Dnešek na YM dobrý 1. vstup - 1. korekce short, výstup na předem stanoveném PT 2. vstup - po vytvoření 1-2-3 patternu ( nebo při troše tolerance DB ) vstup a výstup na posouvaném SL ( posouvání řízeno v kombinaci 1 a 3 min timeframe ) + 160 $
  11. WodoWary

    Zen-Fire - Mirus Futures

    Zatím jsem to naštěstí nepotřeboval, ale chci se zeptat pokud bych chtěl třeba uzavřít telefonicky přes Mirus brokera své pozice ( nefunkční PC ) co si mám k hovoru vše nachystat ( hesla nebo čísla účtu ) ?
  12. WodoWary

    Diskuze k aktuálnímu dění na trzích

    Jo ...., trh YM, timeframe 1 min.
  13. WodoWary

    Diskuze k aktuálnímu dění na trzích

    Dnes pěkný den, 1. obchod - nečekal jsem na první korekci, ale nechal jsem se zlomit dlouhým a úzkým congesion před otevřením - PT 2. obchod - vstup na Rh do longu a výstup na posouvaném SL
  14. WodoWary

    Data od Disktrading

    Koupil jsem si data od spol. disktrading na disktrading.is99.com. Jednání bylo rychlé, spolehlivé a data jsou kvalitní. Mám , ale jeden malý problém. Při naimportování dat do Ninja traderu a vytvoření kontinuálního kontraktu pro YM jsou celá data posunuta o 6 hodin. Rozumím tomu, v USA je čas jinak, ... nevíte jak toto vyřešit nějakým nastavením v NT, do dat samotných se mi nechce zasahovat, protože jde o velké soubory a počítači při práci s nimi se už z toho točí hlava - procesor. :) Nebo se při backtestu budu muset trochu přizpůsobit. Jinak, toto je dobrá volba pro ty co chtějí backtestovat. Za 20 $ ( platba přes PayPal) jsem dostal přístup me stažení dat pro YM od roku tuším 1970 ( denní ) a několik ani nevím kolik let zpět intradenní a to ve formátech ticková, minutová, denní ale i 5,15,30 a 60 minutová a to vše ve formátech txt ale i csv, a pro NT zvlášť taky. Je k tomu i update, ale to nevím jak dlouho.
  15. WodoWary

    Zen-Fire - Mirus Futures

    to LUKY, tak to si tady správně, ale začni na straně 1 tohoto vlákna a než dojdeš nakonec, tak to budeš mít vyplněné. Informací k zakládání účtu tu je přehršel.
×
×
  • Vytvořit...