Jump to content
Co nového? Mé kurzy

rnovotn4

Members
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. rnovotn4

    Platforma Plus500

    Teď mě tak napadlo, že by sem mohli uživatelé se zkušenostmi s platformou Plus500 psát čistě v bodech : PRO a PROTI Každý si pak udělá vlastní úsudek (vycházeje z toho, že každému "voní jiná")....
  2. rnovotn4

    Platforma Plus500

    japapatrantara : "mazec" - moc pěkné, děkuju.. :)
  3. rnovotn4

    Platforma Plus500

    Děkuju za Vaše reakce, jen dodám, že službu "vyhledat" jsem využil ještě před tím, než jsem toto vlákno zakládal. Bohužel vždy jsem nalezl pouze takové vlákno, kde se o plus500 mluvilo mimo kontext daného vlákna a ucelené informace byly tatam... Upřímné díky... (tu)
  4. rnovotn4

    Platforma Plus500

    Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli máte někdo zkušenosti s platformou "Plus500" a zda je to důvěryhodný způsob obchodování. Předem děkuji za reakci na můj stručný dotaz... :)
  5. rnovotn4

    Pracovat jako broker?

    To 911 to je fakt, to mě nenapadlo. Uvedl bys příklad takové firmy?
  6. rnovotn4

    Pracovat jako broker?

    To Ouklend: Aha.... Chápu, co tím chce básník říci. V tom případě ti upřímně děkuju za osvětlení mého dojmu. Beru to tak, že papaertrading mi dává víc, než si možná uvědomuju a myšlenka zkusit křeslo Brokera je ztrátou času. Koneckonců obchodovat komodity je naprosto unikátní způsob výdělku oproti jakékoliv jiné živnosti a teoreticky vzato jsem mohl předpokládat, že zde bude panovat i odlišná logika. (celkově - ne jen co se týče toho mého dotazu) Takže jsem stále lama... No, tak tuhle energii (možná pro někoho frustrující myšlenka - být lama) využiju jako energii pozitivní pro intenzivnější studium. "Já na tom dělám, Já na tom makám......" :)
  7. rnovotn4

    Pracovat jako broker?

    to Ouklend Ano, já chápu o čem je tento server a jeho účel znám taky :-). Jen mě prostě napadlo, jestli se dá něco vytěžit z toho, když by si člověk na chvilku sednul (na druhou stranu) - do křesla Brokera, než se sám pustí do tradingu. Tu myšlenku podám nejlépe asi takto - (Obrazně řečeno): Myslím, že opravdu dobrý prodavač obeznámen kvalitou zboží si sám pro sebe nakoupí určitě kvalitnější věci, než člověk, který nikdy prodavačem nebyl. Nějak tak jsem to myslel... Přijde mi to logické, ale připouštím, že se mohu plést. Mimo jiné, jak tak na to teď koukám z dalšího úhlu, tak jestli je Broker jen nějaký telefonista, nebo ještě lépe - dýchající ústředna, tak na to prostě rychle zapomenu a budu dál trénovat na papíře... Přes všechno, díky za reakci... Přeji hodně úspěchů !
  8. rnovotn4

    Pracovat jako broker?

    Ahoj všem, Pročetl jsem si tuto diskusi a musím říci, že jsem nabyl dosti pesimistického dojmu k tomu, stát se brokerem. Původně jsem vyhledal tuto diskusi, abych se trochu přiučil. Představu o pohovorech jsem tady našel, ale taky je mi jasné, že ony negativní zkušenosti vyplynuly hlavně z pohovorů u, řekněme, pofiderních společností. Hledám odpovědi na otázky typu : Jak se připravit na takový pohovor, co tam po mně mohou chtít a kolik si takový broker vydělá měsíčně, respektive, jakou částku mohu nalézt v pracovní smlouvě, potažmo platovém výměru. Jen tuším, že školení je asi specifická záležitost pro každou brokerskou společnost. Ale pokud bych se stal brokerem, domnívám se, že školení v rámci firmy by mělo být zcela zdarma. [bold] Cílem mého snažení [/bold] "být brokerem" je získat informace a relativní zkušenosti přímo od lidí, kteří se aktivně věnují právě obchodu na burzách, abych jednou mohl sám začít obchodovat s komoditami a hlavně s vědomostním kapitálem v kapse, i když vím, že obchod je z 80 - 85% psychologie a paper trading společně se studiem různých publikací je nezbytný. Praxe je praxe. Mám tak na vás všechny dotaz : Je toto dobrá cesta k úspěchu pro člověka dosud žijícího z platu do platu? Existují rizika? Jaká? Předem mockrát děkuju za jakoukoliv odpověď. Robert N.
  9. rnovotn4

    12 statečných

    Já určitě souhlasím se stanoviskem "tomnes". Ví moc dobře očem je řeč a mnohem víc. například já vím o tomto způsobu výdělku jen půl roku a těžko se mohu srovnávat s mnohými z Vás. Přesto jsem přesvědčen, že komoditní obchodování je nejlepší způsob výdělku. Takže můj status je: studující, spořící, a včas odhodlán...
  10. Zdravím Vás, Napadlo mne se zeptat, jestli existuje tato kniha i v PDF formátu.? Děkuju a hodně štěstí !
  11. rnovotn4

    Otazka ZACATECNIKA

    Zdravím Vás, "přátelé drobného hazardu" Vzhledem, k tomu, že se k webu dostanu jen přes týden a o víkendech se nudím, hledám způsob jak ten čas vyplnit v knihách. Neví někdo z Vás o PDF knihách ke stažení, které by se týkaly právě obchodování komodit? Vřelé díky předem a přeji mnoho úspěchů všem !!! Robert
  12. rnovotn4

    12 statečných

    To Everest. Děkuji! Vzhledem k tomu, že se na web dostávám 5 dní v týdnu v zaměstnání, tak hodlám využít maximum času ke studiu. Jen mohu děkovat zaměstnavateli, že mám současnou pozici takovou, že v pracovní době najdu dostatek času načerpat nové informace a vstřebávat je v klidu. Díky a přeji mnoho štěstí !!!
  13. rnovotn4

    12 statečných

    Tome, máte naprostou pravdu. Není možné se nechat vést někým jiným, když každý trader je originál a má svůj systém. Přiznávám, že tento web studuji teprve dva týdny a mnoho bych měl ještě projít. Za čas se opět připojím k diskuzi. Teď si musím projít to, čím všichni. Dotřetice si pročtu manuál a projdu celé fórum. Děkuji a přeji mnoho štěstí. Robert
  14. rnovotn4

    12 statečných

    Zdravím, Abych řekl pravdu, tak o obchodování si mohu prozatím nechat jen zdát. Článek je přesto pro mne velice motivující. Ale i kdybych patřil mezi prvních milion obchodníků, tak se vůbec zlobit nebudu. Podstané je to, že jsem samouk a že si zkouším papírově obchodovat. (a daří se.)Jsem pevně rozhodnut tuto činnost provozovat, ale až budu připraven. Možná se to do tohoto fóra nehodí, ale přesto - Našel bych mezi Vámi přátele, kteří by mi trochu více otevřeli oči? Byť jen třeba linkem na nějaký web podobný tomuto. (viva la financnik.cz) Asi bude takových lidí jako já spousta, ale nejraději bych našel učitele. Byl bych dobrým žákem. Má-li někdo chuť, touhu, nebo jen volný čas pro to udělat dobrý skutek, tak tady jsem. Vím, že v dnešním světě se tyto věci asi nedějí, ale kdyby to neko chtěl změnit... Předem jsem zavázán a přeji mnoho, mnoho úspěchů jak v osobním, tak i v byznys životě a to všem, bez rozdílu. Pěkný den ! (tu)
×
×
  • Vytvořit...