Jump to content
Co nového? Mé kurzy

doors

Members
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

1 247 zobrazení profilu

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. doors

    NinjaTrader - prosím o radu II

    V grafu v horní liště nástrojů je tlačítko Chart trader. Stačí kliknout.
  2. doors

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Neukazuje to počet zobchodovaných kontraktů, ale aktuální množství limitních objednávek na bidu a asku. ;)
  3. doors

    NinjaTraders

    hochstapler Toto umí rainbow indicator. Pro zadávání LIMITU zmáčkneš ctrl a myší klikneš v grafu na požadovanou cenu. Umí i STOP příkazy, pouze místo ctrl zmáčkneš alt. A to nejlepší, je zcela zdarma a stáhnout si ho můžeš na rainbow-in.com
  4. doors

    TF-E mini Russel 2000 PA system II

    ESko za 10 minut přes 70 bodů :)
  5. doors

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    robsol Napsal: ------------------------------------------------------- > to doors díky moc > > jen ještě prosím o jednu radu. Pro výpočet Woodies > Pivotu se zadává i open cena. Která je přesně > myšlena? > Ta při otevření trhu konkrétního dne nebo až open > cena při otevření US burzy tzn. v 15:30? Nemáš za co. V podstatě máš na výběr 3 denní open. V 22:30, 24:00, 15:30. Já osobně považuji open v 15:30 za významnější, ale to neznamená, že je to správně. V tradingu není něco jenom dobře nebo špatně. Musíš si to odzkoušet a otestovat, co Ti bude víc vyhovovat. Pivoty můžeš tvořit nejen denní, ale i týdenní, měsíční, roční... Vyzkoušej a uvidíš sám jestli má smysl je používat.
  6. doors

    Tržní výpadky

    Upozorňuji, že v pátek je v USA svátek Den nezávislosti, ale burza je omezena už i zítra. Pro US indexy platí, že ve čtvrtek 3.7. burza zavře v 19:15 a v pátek v 19:00 našeho času. Evropa má ve čtvrtek otevřeno podle plánu, ale v pátek je zavřeno.
  7. doors

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    robsol Napsal: ------------------------------------------------------- > Poradíte prosím kde se dá stáhnout pro NT7 > indikátor Woodies Pivots Point? Zkus tenhle. Je to sice takovej poloindikátor, protože vstupní hodnoty si musíš zadávat ručně, ale umí počítat i woodies pivoty. Přílohu přejmenuj na .zip
  8. doors

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    kuc.zdenek Napsal: ------------------------------------------------------- > Zdravím, > > rád bych v NinjaTrader používal funkci > automatického rozkopírování nakresleného objektu > do všech otevřených grafů stejného trhu, pro > zakreslování S/R úrovní, ale bohužel mi funkce > nefunguje. Může mi prosím někdo poradit? > > Díky V okně Data Series musíš mít u Show global draw objects označeno True.
  9. doors

    Filmy

    Pro ty co nemají na večer program, tak dnes 28.5. od 20:00h. na ČT2 dokument [bold]Karel Janeček, svět podle algoritmu[/bold] - Režisér David Vondráček v dokumentu zjišťuje, jak přišel dnes čtyřicetiletý matematik a ekonom ke svému pohádkovému bohatství, i jak a proč se vlastně angažuje pro obecné blaho. Nevyhýbá se ale ani kontroverzím, spjatým s jeho osobou - vyvolává debatu o vysokorychlostním obchodování na burzách, tedy metodě, která stojí za Janečkovým finančním úspěchem. A zkoumá také jeho osobitou představu "nezraňující polygamie", kterou miliardář rád prosazuje i v osobním životě.
  10. zaciatocnik1 Napsal: ------------------------------------------------------- > No dnes by mali byť burzy v USA zatvorené. Ako to, > že sa teraz trhy hýbu ? Predsa každý jeden obchod > musí byť uzavretý na burze. Ak je burza zavretá, > nedajú sa uzatvárať obchody. Ako to, že sa ES hýbe > ? ES se dnes zavře od 12:00 - 17:00 CST. U nás to je od 19:00 - 24:00h.
  11. doors

    Ninja Trader - programování (strategie)

    Sinuhet Napsal: ------------------------------------------------------- > potreboval bych v urcitych casovych intervalech > ukladat obrazky grafu, neresil jste nekdo neco > podobneho ? > > diky Na snímání grafů používám Snagit. V něm si můžeš nastavit časovač na snímání obrazovky v libovolném časovém režimu. Od sekund až po hodiny nebo na každý den v určitý čas.
  12. doors

    Mirus Futures - Zen-Fire II

    Díky, už to naskočilo.
  13. doors

    Mirus Futures - Zen-Fire II

    Můžete mi poradit? Mám NinjaTrader - Mirus - Continuum. Nemůžu se připojit a píše mě to několik hlášek. Continuum: Unable to connect to the remote server.(NoError) Continuum: Network connection to the Order Routing System is unavailable.(NoError) Continuum: Network connection to the Instrument Metadata System is unavailable.(NoError) Je porucha u mě nebo u brokera. Restart nepomáhá. Včera vše běželo bez problémů a nic jsem v počítači neměnil. Děkuji za radu.
  14. doors

    NT7

    funguje to. Díky (tu)
  15. doors

    NT7

    Mám stejný problém a podle diskuze na NT nás je hodně. Co je ale nejzvláštnější, že range bary mi páteční seanci načtou ale časový ne. Tomu nerozumím :S
×
×
  • Vytvořit...