Jump to content
Co nového? Mé kurzy
  • Petrova osobní podpora k AOS kurzu


    Financnik.cz

    Pustili byste se rádi do systematického algoritmického obchodování, ale nejste si jisti, jestli vše sami zvládnete? Pak právě pro vás je zde Petrova osobní podpora ke kurzu Vytváříme AOS: Od myšlenky k automatizovaným profitům, která je v omezené míře nabízena vybraným klientům.

    Prostřednictvím podpory si můžete být jisti, že na problematiku nebudete sami, ale budete se mít na koho obrátit.

    Předmětem Petrovy osobní podpory jsou odpovědi na dotazy týkající se látky probírané v AOS kurzu. Typicky jde například o ujasnění práce s prezentovaným workflow, konzultace vytvořeného AOS systému, dotazy na výběr softwaru atd.

    Předmětem osobní podpory ale v žádném případě není:
    - Jakékoliv individuální programování nebo kódování.
    - Řešení dotazů vyžadující komplexní výzkum oblasti, které není věnován kurz.

    Rozsah a formát osobní podpory

    Podpora je poskytována výhradně formou emailové komunikace. Podpora začíná běžet automaticky 2 měsíce od zpřístupnění on-line kurzu.

    Na emaily odpovídá Petr do dvou pracovních dnů. Smyslem podpory je poskytnout osobní odpovědi v rámci běžného rozsahu. Nejde o individuální intenzivní mentoring. Maximální rozsah času stráveného nad odpověďmi pro jednoho účastníka kurzu je limitován na 2 hodiny. Poté nárok na další podporu zaniká i v případě, že neuběhly 2 měsíce od zpřístupnění kurzu. Petr si vyhrazuje právo odpovídat na maximálně 3 dotazy týdně pocházející od jednoho účastníka.

    Ukončení osobní podpory

    Podpora je ukončena automaticky 2 měsíce po zpřístupnění kurzu bez ohledu na to, jestli byla využita či nikoliv. Jakékoliv dotazy po ukončení podpory je třeba směřovat výhradně do uzavřeného diskuzního fóra. Podpora je ukončena také v případě, že čas strávený nad komunikací s klientem přesáhl 2 hodiny.

    Petrův čas je limitován a bohužel podporu nelze objednávat samostatně nebo ve větším rozsahu. Věříme však, že 2měsíční rozsah při zahájení studia kurzu je dostatečný pro vyřešení všech běžných překážek.





×
×
  • Vytvořit...