Jump to content
Co nového? Mé kurzy
  • Podmínky užívání


    Financnik.cz

    Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů. Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte.

    Veškerý obsah publikovaný na serveru Financnik.cz je chráněn autorským právem. Bez souhlasu vydavatele není dovoleno jakýkoliv materiál převzít a šířit jej dále.

    Společnost Centrum finančního vzdělávání, s.r.o., zaručuje všem uživatelům serveru ochranu jejich osobních údajů. Nesbírá žádné osobní údaje, které jí uživatelé sami dobrovolně neposkytnou a neshromažďuje žádné citlivé údaje. Dobrovolným poskytnutím osobních údajů (například registrací k odběru newsletteru, registrací do diskuzního fóra nebo objednáním školení) dává uživatel souhlas k tomu, aby vydavatel s údaji nakládal v rozsahu nezbytném k provozování internetových stránek. Včetně zpřístupňování obsahu veřejnosti a to po celou dobu takové činnosti.

    Vydavatel serveru:
    Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.:
    Moulíkova 2238/1
    150 00 Praha 5
    IČO: 27385531
    DIČ: 27385531
    Email: info@financnik.cz

    Společnost je registrována u Městského soudu v Praze, spisová značka C 115541.





×
×
  • Vytvořit...